Du, ja du.
Trots jobb och examensfirande och allt annat så är vi faktiskt inte helt förlorade på matfronten, men det är inte långt ifrån. Idag blev det världens enklaste recept, eller ett av de enklaste åtminstone. Nästan så att det är lite pinsamt att skriva ut det, men det är bra och enkel sommarmat då hela livet verkar komma ivägen för ens matlagningslusta.

Kasslergryta i örtsås och kokt potatis
För 2 pers
ca 300 gr kassler
1 rödlök
2 dl créme fraiche franska örter
1 vitlöksklyfta
1 dl mjölk
Skala och finhacka löken.
Tärna kasslern.
Fräs i smör i en djup stekpanna tills löken mjuknat.
Tillsätt créme fraiche och mjölk.
Pressa ner vitlöksklyftan.
Smaka kanske av med salt och peppar.
Låt koka ihop i några minuter.
Servera med en god sallad och kokt potatis.
För övrigt så är det inte alls min dag idag. Eller jo, det är det ju för det är ju faktiskt Pernilla-dagen. Men jag har mest känt mig snurrig och haft världens huvudvärk så jag sov in princip bort hela kvällen efter jobbet. Och jobb ska vi väl inte ens gå in på. Något restaurangjobb blir det inte och då min andra chef trodde att jag skulle få det jobbet så lovade hon bort min sommarjobbstjänst till någon annan. Så nu är det väl bara att gå ut och leta på en fin parkbänk att flytta in på... Yaay. Jimmy har åtminstone bjudit mig på glass idag. Delicatobolls-glass, har ni inte testat den så gör det. Sjukt gott! Nu ska jag sova och hoppas på att juni börjar bättre än maj slutade.
Kate Bush - Wuthering Heights
Var rädd om dina vänner.
Idag firar vi att jag har helg, hurra! Okej, lite grann (ganska mycket) firar vi att Jimmy tar examen också. Men att jag har helg är inte heller så dumt, speciellt inte efter att jag jobbat bort hela den riktiga helgen. Så jag har ätit på restaurangen hela helgen och knappt sett skymten av mitt hem. I fredags jobbade jag först på dagis mellan 7-14.30, och sedan på restaurangen mellan 17-22. Det var en härlig dag. Sedan när jag satt på spårvagnen hem från jobbet satte sig en väldigt full ung tjej bredvid mig och däckade på min axel. Så full att hon inte hade en aning om vart hon var eller varför, så jag fick följa (läs: släpa/leda) henne till bussterminalen och hålla henne vaken tills hennes buss hem gick. Jag måste sluta åka spårvagn, det är alldeles för äventyrligt för mig. Och så undrar jag varför inte folk håller koll på varandra på fyllan? När jag och mina kompisar var i våra värsta år så hade vi i alla fall alltid koll på varandra. Tur att man vuxit upp och blivit stor och har en pojkvän som tar examen. Hurra hurra hurra!
Morrissey - Ouija Board Ouija Board
Calm down, just let the empty calories work their way into your bloodstream.
En av de bästa restaurangerna hette Donatello's. Det var ett av de få ställen som serverade pizza med tunn botten, dessutom fick man välja två rätter för £4.50. Givetvis valde jag alltid huvudrätt och efterrätt, mest därför att Donatello's också hade den godaste efterrätten jag ätit i hela mitt liv: Profiteroles fyllda med chokladmousse. Så sjukt himla gott. Då ekonomin nuförtiden inte erbjuder så många fredagsmiddagar, och framför allt inte att jag åker till Brighton för att äta dem så får jag väl ta saken i egna händer. Så idag gjorde jag profiteroles här hemma och eftersom jag är världens snällaste så delar jag med mig av receptet till er här också:
ca 12 st
1½ dl vatten
50 gr smör
1 dl vetemjöl
1½ ägg
Fyllning:
1 dl vispgrädde
½ dl chokladsås (sån på tub ni vet)
Chokladsås:
50 gr mörk choklad
½ dl vispgrädde
1-2 tsk kaffelikör
Koka upp vatten i en kastrull.
Tillsätt smöret, låt det smälta och få ett uppkok.
Rör ner mjölet och rör tills smeten släpper kastrullens kanter.
Ta kastrullen av värmen och låt smeten svalna något.
Rör sedan när äggen, ett i taget.
Rör gärna några minuter mellan varje ägg för en luftigare smet.
Spritsa eller klicka ut smeten på bakpappersklädd plåt.
Grädda i 225 grader i ca 15 minuter.
Låt svalna på galler.
Vispa grädden ganska hårt och rör sedan ner chokladsåsen.
Klipp ett jack i varje profiterol med en sax.
Fyll dem med chokladgrädden med hjälp av en sprits.
Smält chokladen i en kastrull på låg värme.
Tillsätt vispgrädden och värm tills grädden nästan kokar.
Ta av från värmen och tillsätt likören.
Låt chokladsåsen svalna något.
Servera, ät och njuuut bara.
Dan Sartain - Totem Pole
Men jag kommer aldrig att göra dig besviken.
Dagens middag: Tortellini med ricotta och basilika serverad med ärtkräm och parmesanchips. Riktigt goda grejer. Ärtkrämen gör du lätt genom att mixa ärtor med några droppar olivolja och två teskedar gräddfil. Sen kryddar du med goda kryddor som du gillar och så äter både du och din sambo glatt upp ärtorna fastän att ingen av er är särskilt förtjust i det egentligen. Det är alltså inte bara kidsen på jobbet som man ska försöka lura i grönsaker, jag måste dessutom försöka lura mig själv också. Inte det lättaste.
Annars så har jag varit ledig idag och inte gjort mycket alls, skrotat runt i pyjamasen halva dagen och sett på Princess Mononoke. Ja, det är den som James Cameron snott handlingen till Avatar ifrån. Se Princess Mononoke istället om ni inte sett Avatar ännu. Annars kan ni ju alltid se Princess Mononoke ändå. Nu är jag inte ledig igen förrän på måndag, så det var ju en himla tur att jag var ledig idag. Dessutom funkar blogg.se i firefox igen, det kanske märks på mitt lite snällare humör.
Ene Nyame 'A' Mensuro.
Det är faktiskt inte alla gånger som jag lyckas med alla experiment som försiggår i köket här hemma. Ibland misslyckas man fatalt på grund av att saker bränns vid eller helt enkelt inte blir som man vill. Ibland så testar man att göra någonting nytt som man aldrig gjort förut och inser att det faktiskt inte är gott alls. Det sistnämnda hände mig igår och ha nu i åtanke att bilder kan ljuga och se goda ut även om det på bilden inte är gott.
Och nej. Blogg.se fungerar fortfarande inte i firefox. Jag får krupp. Men är åtminstone lite gladare efter en rejäl långpromenad med Evelina och en delicatoboll framför Desperate Housewives.
Ebo Taylor & Uhuru-Yenzu - Love And Death
Den trettiotredje augusti.
Är det bara för mig som blogg.se inte fungerar i firefox? Det blir bara en helt vit ruta och så händer ingenting mer. Så nu sitter jag på explorer, och ni vet ju vad jag tycker om explorer. Hmpf. Nåja. Vad gör jag inte för eran skull, för att jag vet att ni knappt har kunnat sova inatt när ni inte fick veta vad jag åt till middag igår kväll. Så nu kommer gårdagens middag som var tokmättande:
För 4 portioner
800 gr mjölig potatis
1 aubergine
2½ dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
herbes de provence-krydda
philadelphia rostad vitlök
riven ost
Sätt ugnen på 250 grader.
Skala och skiva potatisen i tunna skivor.
Skär auberginen i tunna skivor och skölj dem hastigt under iskallt vatten.
Varva potatis och aubergine i en smord ugnsform.
Krydda med herbes de provence och klicka över philadelphia.
Häll över grädde och mjölk.
Strö över riven ost och gratinera ca 40 minuter.
Servera med en sallad eller som tillbehör till kött eller fisk.
Nu vägrar äckel-explorer sätta texten i mitten så nu får det helt enkelt vara fult tills det här går att fixa. Nu tycker ni kanske att jag verkar vara på ett himla stingsligt humör, och det har ni faktiskt rätt i. Det är jag. Så nu ska jag gå och vila lite istället för att ta ut mitt trötta humör på en stackars oskyldig blogg och dess läsare.
The Zombies - She's Not There
Det här så kallade livet är så fruktansvärt konstigt.
2 ciabattabröd
2 skivor mortadella
lite blandad sallad
125 gr mozzarella
1 äpple
2 dl créme fraiche
1 tsk citronsaft
1 tsk dijonsenap
några droppar olivolja
salt
peppar
Kärna ur äpplet och skär i små tärningar.
Blanda med créme fraichen.
Smaksätt med citronsaft, senap, olja, salt och peppar.
Dela bröden och lägg på sallad.
Skär mozzarellan i skivor.
Lägg på mozzarella och mortadella.
Toppa med äppelröran och lägg på brödlocken.
Igår var jag hemma hos Evelina tillsammans med henne, Jenny och Hanna och lagade mat och försökte få ihop det så att alla vi ska bli släkt med varandra och diskuterade hur kvaliten på Max-restauranger tydligen skiljer sig från stad till stad. Och jag upptäckte att Dumle Liquorice är väldigt gott. Jag gillar inte vanlig Dumle så det kom lite som en chock för mig, men det smakar ju som sån där god lakritskola jag gjorde i julas. Idag har jag mest gjort söndagsgrejer, som att äta sen frukost, titta på Criminal Minds och ta en regnig promenad. Nu ska jag äta chips för det har jag kvar sen i fredags, hurra hurra hurra!
The Webb Sisters - 1000 Stars
(helt fantastiskt album. perfekt för såna här regniga lugna dagar. tänk massa värmeljus, en varm kopp te och regn som smattrar mot rutan. och så det här albumet till det. så himla fint.)
Världen står still utan oss.
4 cl likör 43
iskall mjölk
kakao
Häll likören i ett stort glas.
Häll över mjölk och blanda om.
Pudra över kakaopulver.
Stick ner ett sugrör i glaset och drick upp vetja!
Annars så har vi besök av Hakim i helgen, så vi har bakat pizza och sen kom Robban förbi och så satt vi mest och snackade massa strunt och jag tvingade på alla mina kakor med ganska lyckat resultat. Nu har grabbarna åkt iväg till spontanfesten vid Näckrosdammen och jag ska nog krypa upp i soffan och slötitta lite på teve innan det är dags att sova så jag orkar att jobba imorgon. Eller ännu viktigare: Orkar att umgås imorgon kväll.
PS I Love You - Little Spoon
Det var annorlunda på den tiden.
Idag har jag bakat Mördegsformar med Lemoncurd-kräm. Jag satt och bläddrade i Michaels finfina kokbok Mat Under Bar Himmel och då grep inspirationsmonstret tag i mig och så var jag bara tvungen att baka dem. De är inte bara fantastiskt fina att titta på, de är nästan sådär olagligt goda också. "Jag ska bara ta en.." Jo tjena. En plåt då möjligtvis.
För att baka dessa kan du behöva mördegsformar, eller tartelettformar som det också kallas, och det är faktiskt ganska knepigt att få tag i these days har jag förstått. Min mamma hittade en hel bunt på loppis som hon köpte till mig efter att jag letat i hundra år på olika butiker som man tycker borde ha sånt. Du kan också behöva receptet, och det hittar du i kokboken som du kan beställa här. Annars kan du ju nöja dig med att sitta och titta på bilden på dem jag gjort, den är inte heller så tokig faktiskt om jag får säga det själv. Och det får jag ju.
Royal Bangs - Faint Obelisk Two
(för jäkla bra nytt album by the way. tokgilla!)
Smaken dansar fortfarande på våra tungor.
Igår var jag dessutom hemma hos Evelina och spanade in hennes nya toalettstol. Det var ett riktigt Extreme Home Makeover-moment. Jag satte händerna för ansiktet, snyftade lite och skrek: "OH MY GOOOOD! OH MY GOOOD!" sisådär 100 gånger på raken samtidigt som jag hoppade lite på stället. Som sig bör. Inofficiellt kan jag ju berätta att vi tittade på Desperate Housewives också, men den viktigaste anledningen till att jag var där var ju den nya toaletten. Idag har jag mest bara jobbat, imorgon ska jag mest bara jobba. Kul tjej!
Smith Westerns - Be My Girl
Några hundra stycken.
Jeniferever - Where The Hills Fall Towards The Ocean
Längre ner i Vasastan.
Niclas Frisk - Callboy
Om jag rör mig riktigt snabbt hinner ingen ikapp.
4 portioner
1 kilo äpplen
5 dl vatten
½ lime
1 dl socker
1 kanelstång
1 tsk kardemumma
2 msk potatismjöl utrört i lite vatten
Limeyoghurt:
2 dl turkisk yoghurt
1 tsk rivet limeskal
2 msk flytande honung
Skala och kärna ur äpplena och skär dem i klyftor.
Lägg i en kastrull med vattnet i.
Pressa över saften från en halv lime.
Tillsätt socker, kanelstång och kardemumma och koka tills äpplena mjuknat.
Det tar kanske 5 minuter.
Häll i potatismjölet utrört med vatten och låt krämen få ett uppkok.
Ta genast av från värmen och ställ den att svalna.
Blanda ihop ingredienserna till yoghurten.
Servera krämen med yoghurten och skorpor.
Nu ska jag äta lite frukost och fortsätta skrota runt här hemma. Jag börjar inte jobba förrän 16.00 idag, så jag kan skrota runt i pyjamasen ända till klockan tre om jag vill. Varför jag nu skulle vilja det, det är lite oklart.
Svante Thuresson - Mina Drömmars Stad
Fast då var då och nu är sen.
16 st
Deg:
2½ dl vetemjöl
100 gr kallt smör
½ dl socker
Fyllning:
ca 50 gr hasselnötter
100 gr smör
1 dl strösocker
2 msk mjölk
½ dl vetemjöl
Blanda snabbt ihop degen för hand eller i matberedare.
Forma den till en rulle.
Linda in i plastfolie och lägg i kylen i 30 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva och tumma ut degen i aluminiumformar.
Lägg några nötter i varje.
Blanda resten av ingredienserna till fyllningen i en kastrull.
Koka upp under omrörning.
Fördela smeten över nötterna i formerna.
Grädda i ca 13 minuter tills nötgömmorna fått fin färg och ser knäckiga ut.
Nu är det hockey-VM. Jag hejar på Brent Burns för han har världens bästa namn. Brent Burns, hetare än så blir det inte. Höhö. Nu har jag bott i Göteborg för länge...
Veronica Maggio - Mitt Hjärta Blöder
Inne i mitt huvud spelas all musik fortfarande, men baklänges.
Roligast idag var att Jimmy gjorde en Stefan Liv, då jag såg att jag hade ett missat samtal från honom (Jimmy alltså, inte Stefan Liv) och ringde upp utan att få ett svar. Fortsatte att ringa honom utan svar (jag stalkar honom inte, jag behövde bara få tag på honom) och efter en och en halv timme ringde Jimmy upp med ursäkten: "Jag la en grej i kylen och hade mobilen i handen samtidigt, så den har legat där ett tag..." Ja, varför inte. Det var ju trots allt en himla varm dag och även mobiler kan ju behöva svalka av sig emellanåt. Själv har jag premiärbadat i poolen, först av alla i huset i år. 17 grader var det i den och jag kan fortfarande simma. Skönt att få det bekräftat.
Sister Crayon - Stem
Jag har mina böcker och min poesi att skydda mig med.
4 portioner
1 kg aubergine
salt
3 st vitlöksklyftor
1 kilo tomater
oregano
chilipulver
250 gr mozzarella
riven parmesan
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär aubergine i tunna skivor på längden.
Strö över salt och låt dem ligga och dra i ca 20 minuter.
Rosta sedan i ugnen 20 minuter, vänd på dem efter halva tiden.
Skala och finhacka vitlök. Grovhacka tomaterna.
Fräs på tomaterna och vitlök i lite olja i en stor kastrull.
Låt koka tills vätskan från tomaterna kokat in och du har en tjock tomatsås.
Smaka av med oregano och chilipulver.
Smörj en ugnsform.
Varva aubergine, tomatsås och mozzarella i formen.
Toppa med riven parmesan.
Baka i ugnen ca 30 minuter.
Servera med en god sallad.
Annars har det inte gått i många knop idag. Fast det är ju så det ska vara på söndagar, speciellt kanonvarma söndagar som denna. Det var till och med folk som badade i Stensjön när jag tog en promenad runt där tidigare idag, och i tisdags snöade det. Det är kontraster det. Sen huruvida vattnet i Stensjön var varmt eller ej kan man ju fundera på. Själv funderar jag mer på hur varmt vattnet i poolen är, för jag tänker nog doppa mig i den innan jag doppar mig i sjön eller havet. För att kolla om jag fortfarande kan simma liksom, det var ju en lång vinter och mycket kan ha fallit i glömska...
Simon & Garfunkel - Patterns
Någonting skrivet.
Ica Delikatesschips Lagrad Cheddar. Himmel och plättar vilka godingar. Ända sedan Estrella tog bort Sourcream & Cheese (som verkligen inte är samma sak som OLW's Cream Cheese så sluta blanda ihop dessa omedelbums era himla chipsnoviser) har jag saknat dem oerhört. Och vet ni vad? De här smakar nääästan likadant, fast dessa är mer krispiga och inte räfflade. Men SÅ goda. Så nu måste jag ju gå till Ica Maxi varje gång jag vill ha chips i fortsättningen, men det är det absolut värt!
Green Day - East Jesus Nowhere (Live)
Dröm dröm drömmer.
För 2 pers
2 portioner pasta
1 dl skållade mandlar
1 vitlöksklyfta
½ msk rapsolja
1 msk sambal oelek
1 dl färsk basilika
2 st tomater
Koka pastan efter anvisningar på förpackningen.
Mixa mandlar, vitlök, olja och sambal oelek.
Finhacka basilikan och hacka tomaterna.
Blanda ihop med mandelpeston.
Rör ihop med den kokade pastan.
Servera med riven parmesan.
Svårt va? Nej. Jag menar det. Är ni inte så förtjusta i stark mat så minskar ni bara på sambal oelek och tar mer olja istället. Om man vill kan man smaka av med salt och peppar också, men det gjorde inte jag för det smakade redan så mycket ändå. Sen rev jag över lite parmesan också strax innan servering.
Efter jag jobbat färdigt idag så mötte jag upp Jimmy så gick vi till Ica Maxi. Det var en dålig idé. Här är tre små saker jag funderade över på Ica Maxi:
1. Om man ställer sig vid en provsmakningsstation, varför ställer man då sin vagn på tvären tvärsöver gången så att resten av affären måste köa bakom en tills man smakat färdigt? Vi var seriöst 6 stycken som stod där i kundvagnskö.
2. Varför som småbarnsförälder tar man en vagn själv och ger sedan två små vagnar till sina barn, och ställer alla de 3 vagnarna på tvären i chipsgången när alla i familjen ska välja varsin chipspåse? Och om man nu måste låta sina barn i 3-årsåldern välja chips själva, måste man då sedan ta ifrån dem de chips de valt och säga att de måste välja några andra? Var inte själva grejen att de skulle få välja... Ehm, själva?
3. Om man köpt en trisslott, kan man inte vänta med att skrapa den tills man kommer ut ur affären åtminstone? Måste man göra det direkt efter att man betalat och ställa KUNDVAGNEN PÅ TVÄREN bredvid kassan så att ingen kan komma förbi?
Mest undrar jag kanske varför i hela friden göteborgare älskar att ställa sina kundvagnar på tvären i gångar i affärer. Nu har hockeyn börjat igen så nu ska jag titta på den. Sen blir det chips och film. Yay!
Metronomy - We Broke Free
Lyser som stjärnor.
Glasvegas - Stronger Than Dirt (Homosexuality, Pt. 2)
(och så är det lite roligt att tjejen på omslaget till glasvegas nya album ser precis ut som jolin. hur hamnade hon där liksom? och helt ovetandes om det också.)
Månens skurkar.
För 4 portioner
4 röda paprikor
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
1 burk krossade tomater
4 dl vatten
1 msk tomatpuré
250 gr stora vita bönor
Börja med att rosta paprikorna.
Kärna ur dem och skär varje paprika i fyra delar.
Lägg dem med skalet uppåt i en ugnsform.
Sätt ugnen på max och grilläge.
Sätt in paprikorna högst upp i ugnen tills de skalet blivit svart och fått blåsor.
Låt paprikorna svalna lite och dra sedan av skalet från dem.
Skala och finhacka lök och vitlök.
Kärna ur och finhacka chilin.
Skär paprikorna i mindre bitar.
Fräs på lök, vitlök, chili och paprika i lite olja i en stor kastrull.
Tillsätt krossade tomater, vatten och tomatpure.
Blanda till sist ner bönorna och låt puttra ca 5 minuter.
Mixa soppen slät med stavmixer eller i matberedare.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med en god ostmacka.
Nu ska jag göra mig redo för kvällens hockeymatch. Måla ansiktet gult & blått, ta på mig en sån där vikingahatt, hälla upp en öl och tatuera in tre kronor-loggan på överarmen. Eller någonting liknande. Jag saknar Foppa. Det är ju Foppas fel att de förlorade mot Norge. När Foppa var med i Landskampen så sa han: "Jag fattar inte vad de andra snackar om, jag har då aldrig förlorat mot Norge!" Och så fort han lägger av med hockeyn så förlorar Tre Kronor mot Norge för första gången på 61 år. Jävla Nicole som fick honom att sluta. Men mest jävla Nicole som har snott min framtida man. Fy dig!
Kurt Vile - In My Time
Nu skrämmer du mig.
ca 20 st
2½ dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk strösocker
100 gr smör
strösocker att doppa kakorna i
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda snabbt ihop alla ingredienserna till en deg.
Har du en matberedare så gör det i den så går det ännu fortare.
Plasta in degen och låt den vila i kylen i 15 minuter.
Rulla ut degen till fingertjocka längder, ca 7 cm långa.
Böj varje längd lite grann så de ser ut som horn.
Grädda i mitten av ugnen ca 13 minuter.
Vänd kakorna i strösocker direkt de kommer ur ugnen.

Och så var det med det. Svårare än så behöver det inte vara. På en halvtimme har du ett helt gäng goda kakor. Som dessutom kan stå i en skål på bordet och se hemtrevliga ut också. Det är fint det.
Idag verkar vädergudarna ha bestämt sig för att vi har haft alldeles för ensidigt väder de senaste veckorna så de slog till med alla väder på samma gång. Började morgonen med snö, sen tog vi solsken, sen tog vi liten hagelskur och massa regn och nu är vi tillbaka på solsken igen. Lite åska på det här kanske? Då har vi ju fått med det mesta och så kan vi återgå till det där ensidiga soliga varma som vi vant oss vid. Annars har jag plåster på hela händerna ungefär för jag river mig på allting som går att riva sig på. Min mobiltelefon till exempel, det är ju helt normalt.
Alessi's Ark - Must Have Grown
Handmålade blommor i taket och galopperande hästar i mitt hjärta.
För 4 pers
400 gr nötfärs
2 st rödbetor
2 vitlöksklyftor
1 äggula
salt
peppar
persilja
2½ dl matlagningsgrädde
1-2 tsk soja
50 gr fetaost
Skala och finhacka vitlöken.
Skala och riv rödbetorna grovt på rivjärn.
Blanda färs, rödbetor, vitlök, äggula och kryddor till en jämn smet.
Forma 8 st biffar av smeten.
Stek dem på låg värme tills de är genomstekta.
Häll över matlagningsgrädde och soja och låt puttra ihop några minuter.
Smula över fetaost strax före servering.
Servera med vad tusan du vill till; pasta, potatis, ris eller lättstekta grönsaker.
Jag serverade en stekt grönsaksblandning till. Med lite zucchini, tomat, champinjoner, paprika och kikärter. Det gillade vi. Något jag däremot inte gillar så mycket är att fotografera brun mat, det blir aldrig fint. Har ni förresten varit inne på den finfina bloggen Den Bruna Maten? Kika in där vetja! Helt fantastisk blogg om en familj som lagar sig igenom en sån där receptlåda från 70-talet. Hu, vilka äckliga grejer de lagar ibland men det är så fruktansvärt roligt att läsa om.
Idag har jag motvilligt städat undan påsken. Tydligen får man inte ha gulliga kycklingar och prickiga påskägg framme längre. Suck. Jag fick dekorera med porslinscupcakes och rosa dukar istället. Min senaste obsession är att jag vill ha en servetthållare, gärna en sån där i snygg 50's diner stil. Fast då måste man tydligen ha en speciell sorts servetter och det vill jag ju inte, jag vill ju kunna ha mina servetter. Så, servetthållar-tips mottages tacksamt. Jag tar för givet att ni känner till min stil nuförtiden: More is more.
Alela Diane - White Horse
Ta inte mitt liv ifrån mig.





Tune-Yards - Wolly Wolly Gong