Mitt liv i bilder.

Här kommer det lite utlovade bilder från Peace&Love som jag ärligt snott av Jenny:


Jimmy och jag i Camp Stanley Kubrick Festival.


Jag, Jen och Johan på väg till festivalområdet.


Det gick vilt till på Mustasch vill jag lova.


Jenny fick skjuts tillbaka till campingen och jaaaag VET att ni är impade av mina string.


Tillbaka på campingen med en nykter Jimmy.


Han hette Håkan men såg ut som Timo.


Asper är gay och betalade 100 kronor för att bli sminkad.


Festivalen avslutades med bästa bästa bästa Hååååkaaan.

Packa pappas kappsäck.

Idag har jag mest varit arg för att det är så svårt att packa. Det är synd om Jimmy som måste stå ut med mig när jag är arg. Ännu mer synd om Jimmy som måste stå ut med Pippen som är överenergisk som en gnu. Nu har jag faktiskt lyckats packa det mesta. 10 outfits kompletta med tillbehör och allting. Det var inte roligt. Ibland är det jobbigt att ha tvångstankar om att allting måste matcha och vara jättegulligt.

Inatt klockan två åker vi mot Arlanda. Anklanda. Hoho. Storebror ska skjutsa. Vi borde nog sova lite nu. Jag har blivit festivalförkyld, sådär som man blir efter en festival. Med hes röst och snörvlande nos. Byta låtar på mp3-spelaren kanske vore något. Nu ska jag pussa lite på Jimmy. Han verkar lite trött, utmattad och ensam. Plus att jag är en bitch när jag är arg och stressad, så jag måste samla på mig lite pluspoäng.

Ha det så regnigt här hemma. Puss å kram och Sicilianska hamburgare.

Fingervantar, sockerkaka, sandlåda, lekstuga.

Hemma igen efter Peace&Love. Ett Peace&Love som jag anlände till tillsammans med Jimmy, Asper, Jocke, Jonas och Kamelen. Kamelen försvann sen. Han var mest dyngrak hela tiden. Vi hade Stanley Kubrick Festival och Camp Pölsa var dumma i huvudet och fattade inte vad vi menade, hur mycket Pölsa Fan är man då? Tss, tss, tss.

Annars hade vi grymt trevliga grannar, och allt annat folk var också toppen. Umeborna, Lidköpingstjejerna och Lill-Håkan. Haha. Jag grät på The Hives men ännu mer när Håkan sjöng Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger. Då brast det och tårarna bara rann, den är finare än Brännö Serenad och aaj, aaj, vad ont den gör. Som vanligt missade jag nästan allt jag ville se, men det var värt det för allt skoj vi gjorde på campingen.

Som att supa ner Jocke på rödvin, eller köra travlopp, eller säga Fingervantar, sockerkaka, sandlåda och lekstuga på norrländska om och om igen. Asper är gay förresten. Jag och Johan käkade roadkill, när man ätit roadkill luktar man curry i flera dagar efteråt. Det uppskattar Jimmy. Jimmy går på repeat när han är full och att hoppa på honom när han inte är beredd kan resultera i många blåmärken och skrapsår. Att skjutsa Jen i kundvagn däremot efter att man dragit i sig några violgroggar går alldeles utmärkt. Precis som att smuggla med henne in på campingen.

Jag såg halva Snook. Alltså Oscar. Tror jag. Jag vet inte vem som är vem men jag satt inte längst fram i taxin. Däremot har jag en ny snygg The Hives tischa som Jimmy bjussade på. Jag hann inte med att äta nachotallrik och bästa överraskningen var en Ben&Jerry's vagn inne på festivalområdet. Vem kläckte den brillianta idén? Jag var i extas. Inte ett enda kort har tagits med min kamera, men så snart Jen, Asper, Hanna eller någon annan lagt upp några så snor jag dem och visar lite snabbt här.

Nu tvättar vi och packar inför Sicilien på tisdag. 6.55 på tisdagmorgon går planet. Vi har massor att tvätta. Jag har fått hem nya fina kläder ifrån USA, allt passade bra utom en klänning som var lite för liten. Jag skyller det på att jag gått upp 1,5 kilo under festivalen. Langos och roadkill, langos och roadkill. Pippen är här, han gillar Jimmy. Tror jag. Han kallade Jimmy för mongo och bjöd honom på godis som han snott av mig, så jag antar att Jimmy är godkänd. Det är han. Mycket Väl Godkänd. Sovdags. Jag är lite schleten och stressad. Sicilien nästa. Desidera uno giocare di hockey ricco e famoso.

Varför gråter du?

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag är så ensam.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag vantrivs så mycket här.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag önskar att jag vore nöjd med det här, jag vill också vara glad som de andra.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag aldrig mer kommer att kunna lita på någon till 100%.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag inte törs ha någon nära vän längre.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att det måste vara något fel på mig som vill så mycket mer.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att mina vänner faktiskt sitter och planerar saker de ska göra när jag sitter alldeles bredvid och ändå inte frågar om jag vill vara med, alltså är de inte ens mina vänner....

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag hatar att jag fortfarande gråter över det där som hände förut.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att jag är så fucked up och för att det går ut över dig.

Varför gråter du?
- Förlåt, förlåt, förlåt.
Det är inte du som ska be om ursäkt, det är ditt ex och dina så kallade kompisar.
- Men jag är dum i huvudet...
Förresten var jag kär i dig redan när jag gick härifrån första gången vi träffades.

Varför gråter du?
- Jag gråter för att det där var det finaste någon någonsin sagt till mig.

Stanley Kubrick Festival.

Jag sjöng nyss lite medan jag satt här framför datorn och då stängde Jimmy dörren till sovrummet. Fan, vad snäll han är. Gullegullegullegull. Jag ska sjunga ännu mer och ännu högre nu bara för det.

Idag har jag fått G i Historia C. Fått ännu en lägenhet på G i Göteborg. Mycket G blev det nu. Sen var det inga fler G förutom att jag inte ätit godis. Eller glass. Eller grillchips, eller några andra chips heller faktiskt. Däremot har jag, Jimmy och Jocke gjort flaggor till vårat Camp på Peace&Love. Stanley Kubrick Festival. Där sitter vi. Tillsammans med Kamelen, jag har en känsla av att han kommer att vara förbaskat packad under större delen av festivalen. Kamelen alltså. Men även Jimmy och Jocke. Håkan & The Hives. Håkan & The Hives. Håkan & The Hives.

Nu är det sovdags för jag ska upp tidigt imorgon. Jag vill ha ett par vanliga svarta skor. Jimmy tycker att alla skor jag provar är fula. Nu ska jag pussa på min man. Han är Gullig. Det börjar också på G. Och Jocke ska vara brudtärna på mitt bröllop, med rosa klänning. Det vägrar han, så det lutar åt att Märta får vara brudtärna istället.

Gym Class Heroes - Good Vibrations

I take you to the candyshop.

Jag överlevde ännu en midsommar. En helt nykter midsommar. Detta till trots den roligaste midsommar sen... Ja, den där gången när vi var unga och glada och Ceebs var med och vi drack kaffelikör, 2003? På midsommarafton rände vi runt i halva Dalarna ungefär. Först till Svärdsjö för att grilla, sen ett snabbstopp i Bjurs där jag hälsade på Storebror som hade grillfest och "kollade på hans kläder". Höhö. Vilket var roligt till Johnen kom och förstörde våran inceststund. Annars var det ju trevligt att han bjudit hela släkten utom mig på sin grillfest. Dvs. Karolin och Angelika. Till sist hamnade vi i Leksand med ungefär resten av Stockholms befolkning. Jimmys höjdpunkt på kvällen var när vi såg Eddie Läck. Eller så var det min höjdpunkt? Förresten så är det inte Jimmy jag är tillsammans med, utan Balle. Jag och Jimmy har bara en affär bakom Balles rygg.

I lördags var det dags för Maddyns och Jakobs bröllop. Jag och Sandylicious var nervösa, Lajjna hade inte riktigt förstått att det verkligen var Maddyn som skulle gifta sig och Jimmy och Krister var sådär som pojkvänner är mest när deras flickvänner är nippriga, nervösa och ska se till att allting är perfekt in i minsta detalj. Jag har knallrött hår förövrigt, och 48 kronor på kontot så håret får allt fortsätta att vara knallrött tills efter Peace&Love. Maddyn sa åtminstone dagen innan bröllopet när vi träffades att det var okej, så jag kände att jag kunde komma på bröllopet i knallrött hår. Tur det.Vid kvart i tre ungefär började nervositeten nå sin topp. Och när klockorna ringde var pulsen inte särskilt låg. När dörrarna sedan öppnades och brudparet kom in i kyrkan la sig pulsen något, och istället började tårarna rinna. Åh. Vad fina de var. Är, förstås. De är ju alltid fina. Men extra fina där i kyrkan när de gick upp mot altaret och Maddyn bara strålade av lycka. Det kan vara bland det vackraste jag sett i hela mitt liv, och för en gångs skull är jag inte ens ironisk. Sedan sa de Ja till varandra och folk sjöng och spelade. Det var fint det.

Det blev bröllopsfest på Svabens Verk sen med fläskfilé, tårtbuffé, tal, sång och musik. Jag var sådär lagom hungrig och avundsjuk när Jimmy fick sin mat ungefär en halvtimme före mig. Tur att jag inte hann bli aggressiv åtminstone. Tipspromenad var det också där jag och Lajjna hade en dålig-penn-dag och Jimmy fick gissa hej-vilt på alla frågor. Jag var lycklig för att det fanns brieost och cashewnötter, och för att jag till sist fick tag i en coca-cola. Jag stal den av ett barn.

Roligast på hela kvällen var dock den irländska dansen. JIMMY GILLAR IRLÄNDSK FOLKDANS! Sprid det vidare. De hade hyrt in en instruktör som lärde oss att dansa alla möjliga roliga ringdanser, pardanser och det var swing, right-hand-star, top couples och middle fours till höger och vänster. Jag tror jag dansade runt med ett fånigt flin i ansiktet under hela tiden, så roligt var det. Varför gör man inte såna roliga saker oftare? Jag är ju en sucker för fåniga danser, det är allmänt känt. Jimmy blev nog rädd för hur kul jag tyckte att det var.

Sen försvann brudparet iväg och allt var så fint och roligt, och ÅH! Jag vill också gifta mig! Eller gå på bröllop oftare. Få bete sig lite vuxet som omväxling. Inte direkt någonting som händer ofta inom mitt yrke. Haha. Att säga lycka till behöver man ju knappt för det finns nästan inget par i världen som är så gjorda för varandra som Maddyn och Jakob. Och så som de strålade igår har jag aldrig sett några människor stråla ihop. Nu blir jag alldeles gråtig igen. Åååååh.Tom Baxter - Better

Just chill, chill.

I morse hade jag tänkt sova ut. Det var mitt mål med dagen. Jag vaknade klockan åtta av att Pippen grät, så det var bara att traska upp. Efter en timme med Svampbob Fyrkant var han glad igen, då gick jag och somnade om. Kvart över tio vaknade jag av att någon hoppade på min mage. Det var Märta. "Varför sover du? Varför har du pyjamas? Ska du inte gå upp nu? Har du sovit här ensam? Hur länge ska Phillip vara kvar?" Jag fick faktiskt Märta och Pippen att leka till sist, om än mycket motvilligt från Märtas håll.

I morgon har jag inte tid att sova ut, då ska jag baka bröllopstårtor hela dagen. Jag har inte sovit ut på flera veckor. Jimmy säger att jag borde chilla och alltid har massa saker för mig. Neeej. Inte jag inte. Jag bara jobbar, pluggar, tar körkort och flänger runt i halva Sverige om veckorna. Men annars är jag rätt chill. Förstår inte vad han pratar om? Det kan vara för att jag var så trött att jag började gråta när jag var hos honom sist som han tycker att jag borde chilla lite. Men snart så. På tisdag. Då ska jag börja chilla. Sen ska jag chilla i flera veckor. På Peace&Love. På Sicilien. På Visingsö. Chill chill.

Nu ska jag kramas lite med Pippen. Kanske ta en promenad. Eller titta på OC. NEJ! Jag måste ju bygga ett hus till mig och Jimmy på Sims. Det är ett lite lagomt torsdagsnöje medan jag väntar på att Jimmy ska anlända någon gång inatt.

The Smiths - Girlfriend In A Coma

Skogen är full av nötter.

Jag har varit på majstångsresning för första gången på flera år idag. Jag hade ingen folkdräkt på mig. Jag borde skämmas. Pippen hade inte heller någon folkdräkt. Han ville mest fika. Sedan plockade han blommor och gav blommor till alla som var där. Han är inte blyg han inte. Inte för vuxna iaf, barn är det lite värre med. När vi skulle dansa runt midsommarstången ville han inte för att det var för mycket barn. Jag skulle helst bära på honom. Vilket var lite svårt då jag hade Elias på andra sidan som mest ville hålla handen. En bit bort stod Märta och blängde argt på Pippen. Hon hatar honom. (Hennes egna ord till och med.) Jag har ingen fritid. Jag jobbar jämt.

Annars är jag fortfarande förkyld som en gnu och förvirrad över midsommarafton. Inte för att det spelar någon roll egentligen, det är ju bara hajpat. Som juldagen, nyårsafton och fotbolls-EM. Laddat för fest, bäddat för fiasko. Jag skulle vilja.... Göra de där jordgubbsbakelserna jag spanat in, grilla, äta lite gott och ha det varmt och skönt. Med Jimmy. Jimmy kommer hit imorgon, sen har vi 4 veckor som vi inte ska vara ifrån varandra en sekund. 4 VECKOR! Det är lyxigt som fan. Och jag som brukar gråta när jag ska åka hem efter att ha varit med honom en helg. Oj oj.

Pippen ligger och sover i rummet bredvid. Imorgon ska vi leka. Men inte cykla, för han har inte tid. Jag måste åka till stan och köpa en hårfärg, det hade Pippen tid med. Det är bara för att han vill åka buss. Vi får se hur det blir, i bästa fall jag kan tjata på min far att få övningsköra in till stan. Om jag nu törs det med så värdefull last i bilen. Pippen, han är bra han. Mest för att han idag vid matbordet vände sig mot min mamma och sa: "Farmor, du är mongo!" Hon blev skitsur. Jag skrattade så jag grät. Det här är roligare än när han satt och heilade på Ankans kalas, eller när han pekade fuck you på julafton. Eller när han drack Smirnoff Ice och tyckte det var apgott.

Nu ska jag sova för jag är trött och förkyld. Dessutom behöver jag sova ut. Jag måste baka bröllopstårtor. Det ska bli roligt. Jag vill bli konditor. Kakor är livet.

Al, Marc & Sandy - The Homerun

Honey, I Love You, Like The Summer Falls.

Jag ska på bröllop på lördag. Det har inte riktigt slagit mig ännu att det är Maddyn som ska gifta sig. Med Jakob. Jag kommer ihåg när jag satt på kyrkogården en av de där första vårdagarna för sex år sen och hon kom dit och verkade alldeles förstörd. Jag frågade vad som var fel, hon svarade: "Jag är kär!"  Sedan berättade hon om hur hon blivit kär i Daniel i hennes klass storebror, och i helgen hade han bjudit med henne på utflykt till Ärtknubben. Det var det som var det jobbiga tror jag, nervositeten över utflykten till Ärtknubben.

Nästa gång jag träffade Maddyn hade de redan varit på Ärtknubben. Och hon var alldeles salig. Nu är vi här, sex år senare och det vankas bröllop. Hon är nog mer nervös nu än vad hon var inför utflykten till Ärtknubben. Varför förstår jag inte riktigt, nu vet hon ju alldeles bestämt att han är kär tillbaks. Maddyn och Jakob. De är min bekantskapskrets Kirsten & Sandy Cohen. Ett sånt par som man behöver när allt omkring en bara är falskt och bedrägeri. Ett sånt par som får en att tro på att JO, det finns faktiskt äkta kärlek även i verkligheten. Ett sånt par. Som det borde finnas fler av.

Jem - Maybe I'm Amazed


Kan vi inte bara sluta låtsas?

Jag och Jimmy försöker komma på vad vi ska göra på midsommarafton. Någonting lugnt eftersom vi ska på bröllop tidigt dagen efter. Inte tidigt, men åtminstone såpass att det inte är läge att supa skallen av sig kvällen innan.  Och super, det är ju tydligen det enda som går att göra på midsommar. Eller äta midsommarmiddag med jordgubbsefterrätt och sen gå och sova. Men hur mobbat är det inte att göra det ensamma då? Nu är jag visserligen rätt mobbad så det vore väl kanske ingen större förändring. Jag vill bli vuxen. Men framförallt vill jag nog att folk i min bekantskapskrets ska bli utveckla sina hjärnor och bli äldre än 17 år. Det börjar bli dags nu.

Idag har jag jobbat 10 timmar. Mellan 9-19. Sen fick jag en blomma av min chef. Och en blomma av alla söta 6-åringar. De ska liksom sluta där nu. Och jag har nästan haft hand om dem sen de började på dagis. Åtminstone Elias och Linnea. Den allra första blöjan jag bytte i mitt liv bytte jag på Linnea. Jag satte den bak-och-fram dessutom. Hoho.

Nu är jag mest förkyld. Det rinner snor ur min näsa, gör ont i hals och huvud och känns väldigt febrigt. Så idag är jag rebellisk och struntar i min promenad. Eller så är jag klok. Man kan vara klok och rebellisk. Det är nog det jag brukar vara. Alla borde vara lite mer rebelliska. Sluta passa in i mallen så jävla mycket. Jag vill åka till Kuba. Inte till Kos.

Elliott Smith - How To Take A Fall

I väntan på tåg.

Jag ska strax åka hem från Falköping. Egentligen skulle jag åkt 9.11, men då var det jättetidigt på morgonen och jag var mest trött, arg och ledsen. Så jag slängde 210 kronor i sjön. Det har ju jag råd med som är så rik. Höhö. Några extra timmar med Jimmy får vara värt det.

I helgen har vi åkt ambulans, varit i Göteborg, tittat på fotboll (zzzzzZZzz), ätit thai-mat, handlat på Coop och så vidare. Att åka ambulans var nog mest spännande. Inte. Det var ju intressant att se akutmottagningen i Skövde, den såg nästan ut som den i Falun och alla andra akutmottagningar i Sverige skulle jag tippa på. Det var Jimmy som fick ligga bak i ambulansen, han var yr och hade hjärtklappning och när jag till sist knappt kunde få kontakt med honom tyckte jag det var dags att ringa en ambulans. Jag lät ungefär som att jag beställde en pizza när jag med lugn och trevlig röst sa: "Hej, jag skulle vilja ha en ambulans!" Hade lika gärna kunnat säga: "Hej, jag skulle vilja ha en hawaii!" Det är något fel på mig i nödsituationer, jag blir lugnet själv. Det är nog för att jag är så vild annars.

Vi blev utsläppta från akuten på lördagmorgon, då hade Fotis fått nog av oss. Haha. Fotis. Det var Jimmys läkare. Fotis. Undrar om han har en bror som heter Stampe? Då åkte vi hem och sov i några timmar innan vi begav oss av till Göteborg för att hitta ett par finskor till Jimmy. Vi hittade ett par. Tag 2 betala för 1. Det var bra, så han slipper hoppa på ett ben hela bröllopet. Eller så var det bra för att då fick jag ett par vita ballerinaskor gratis. Sen hittade jag världens finaste bikini. Som jag letat efter en fin bikini och där var den helt plötsligt. Vit med röda prickar är den, och så söt, så söt. Den ska jag ha på Sicilien och vara finast av alla på hela stranden.

Jimmy ville se på fotboll sen. Det ville resten av Göteborg också. Avenyn var alldeles fullsmockad. Åååh. Hur kan man ens orka bry sig? Matchens höjdpunkt var väl när Zlatan blev utbytt. Kanske. Jag vet inte. Jag tittade inte så noga och inte är jag speciellt intresserad heller. Kan det inte bara vara slut snart? Alla blir helt dumma i huvudet och fotbollen ska bestämma allt, det är helt sjukt. Som att era liv blir bättre bara för att Sverige vinner en match i fotboll? Nopp. Sorry. Det är inte så. Men snart är det slut. Woohoo.

I söndags skulle vi toffla. Det har vi aldrig gjort förut, tofflat med massor av mat that is. Vi köpte coca-cola, chips, dip, Ben&Jerry's. 2 burkar till och med. Jag drack ett glas coca-cola och åt två skedar Ben&Jerry's. Så bra är jag på att tjocka mig these days. Jimmy har tagit över min roll tror jag. Han var hungrig som fan, trots thaimaten satte han sedan i sig en kebabrulle. Och jag blir mätt av ingenting. Det suger ju. Att äta är livet och nu blir jag mätt efter ingenting. Men nu har jag en burk Ben&Jerry's här när jag kommer hit nästa gång. Om 3-4 veckor.

Nu ska jag pussas lite med Jimmy innan tåget går. Han ligger i sängen och är söt. Jag har min CLEANING-outfit på mig. Ooh. Dirrty. Puss hej ses.

Sockerchock.

Aah. Jag bakade en kladdkaka med vit choklad och hallon. Alltså, ingen kakao eller vanlig choklad utan bara vit choklad och hallon i. Det var det sötaste jag ätit. Jag mår fortfarande illa fast det var 1½ timme sen jag åt den och jag åt bara en jätteliten bit. Den var god. Men ah. Jäklar. Jag vill inte ha socker på en vecka tror jag. Möjligtvis kanske 2 veckor.

Nu ska jag sova så jag orkar köra bil imorgon. Sen är det playdate med Ceebs och kanske Kalix också. Och sen går tåget till Falköping. Jag har haft packningspanik som vanligt. Vilket är dumt, för jag kommer ju ändå bara ligga naken i sängen. Höhö. Humor ja. Min hals gör ont som bara den. Ska jag bli förkyld nu också? Det passar sig verkligen inte alls. Om 6-7 veckor ungefär. Då kan du återkomma.

Doktor Kosmos - Doktor Kosmos Spelar På Ung Vänsters Sommarläger

You see, what I'm gonna do now is that...

Nu har jag lekt Jamie Oliver i 2 timmar. Det är roligt. Då får man prata med brittisk dialekt och ha tungan utanför munnen. Så får man säga saker som "Jolly good!" och "Happy days, mate!". Men nu tar jag en paus medan laxpuddingen står i ugnen. Att laga laxpudding och baka samtidigt är inte det lättaste. Men jag varvade att hacka lök med att smälta choklad, skära potatis med att riva citronskal, göra en äggstanning samtidigt som jag rörde om i kaksmeten. Och sist men inte minst gjorde jag en grekisk sallad att ha till.

Har jag för mycket fritid? Nej. Snarare tvärsom då jag egentligen borde motionera, packa, duscha, fixa allting inför morgondagen, fortsätta ringa historieläraren och försöka skaffa mig en klipptid någonstans i början på nästa vecka. Men istället lagar jag mat och bakar. Det är rätt avslappnande på sitt sätt. Men nu är jag mätt av allt provsmakande så vi får väl se om jag ens orkar äta någon mat.

Idag har jag varit arg en stund. Sen ringde Martina och berättade att hon bokat stuga till oss på Visingsö i sommar och då blev jag glad igen. Oooh, back to the island. Dessutom är det ingen idé att vara arg över småsaker, saker och ting är ju som de är och folk är som de är och jag har helt enkelt gett upp tror jag. Det är ju ingen idé ändå. Andas lugnt och fint. Lugnt och fint. Snaaaaart går flyttlasset. Det är bara den här helgen, sen midsommar, sen P&L, sen Sicilien, sen Visingsö, sen jobba och sen är det dags. HAPPY DAYS, MATE!

Hello Saferide - If I Don't Write This Song, Someone I Love Will Die

Han kanske återföds till en isbjörn.

Jag har nyss sett säsongsavslutningen av Lost. Sayid är min nya idol. Nej. Kanske inte när han är HmHm och jobbar för HmHm. (Jimmy blir skitsur om jag avslöjar nåt som hänt under de senaste... uhm, tre säsongerna typ. Det är jobbigt. Kom ikapp för fan din dumkäft.) Men i avsnitt 13 i den här säsongen när han slogs mot den där Rambo-snubben. Då var han fanimej min idol. Jag brukar inte ens gilla slagsmålscener, men den här gillade jag. Jag satt nästan och hejade till och med. Heja Sayid!

Idag har jag kört till ÖB och tillbaka utan ett enda motorstopp och parkerade perfekt gjorde jag också. Både vid ÖB och vid Bergnils. Fan, vad bra jag är. Okej, jag kanske får panik varje gång det är dags för start i backe och jag har en bil bakom mig. Men det är ju bara petitesser. Det kommer jag fanimej ha resten av livet så det är ingen idé. Hit me med en uppkörningstid bara. Jag är redo. Ja, det förstås, jag kanske ska lära mig att bromsa innan jag svänger också. Mest för mina medpassagerares skull, själv gillar jag när det går undan lite.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag jobba. Snart är det fredag. Jag gillar't! Jag luktar jordgubbe för jag köpte massa onödiga saker på ÖB. Face Scrub. Body Butter. Body Scrub. Home Spa. Blablabla. Allt med en doft av jordgubbe. Jag älskar ÖB. Jag ska ta med mig massor av saker som jag köpt på ÖB och ha hemma hos Jimmy. Vad gör man inte för att jävlas? Mitt hår gillar inte hans brat-balsam, det blir bara tovigt av det. Tacka vet jag 10 kronors balsam från ÖB. När jag blir stor ska jag bli White Trash och bo i en trailerpark. Som Fenton Spadrigs mamma. Hon är cool.

The Hives - A Stroll Through Hive Manor Corridors

En bild säger mer än tusen ord.


Hopp och lek.

Här tror man att man ska få vara ledig en dag, men icke! Det blev till att jobba ändå. Regnar gör det ute också, då måste man vara inne med barnen. Barn som är vana med att få vara ute och hoppa, springa och leka. Det blir som rundgång i huvudet. Annars är jag mest stressad för att jag inte får tag i min lärare i historia C och om 8 dagar måste betyget vara inskickat till antagningen. Men men. Ingen panik. 8 dagar är ju ändå 8 dagar. Nu ska jag spela gitarr tills det är dags att gå tillbaka till jobbet. Och kanske äta en nektarin.

The Ordinary Boys - We've Got The Best Job Ever

Men inte ska du dricka ditt hjärta itu.Det här är min themesong i sommar. Ljudet är kasst och bilden är ännu mer kass. Men om man är intresserad kan man ju lyssna på versionen som finns på skivan. Som sagt, min themesong. Med många kloka ord som man blir pepp av. En av favoritraderna går: "Så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp." Som jag brukar nynna i mitt huvud för mig själv rätt så ofta these days. Jag är inte skyldig er ett skit längre.

Håkan Hellström - Inte Skyldig Nån Nåt

Varsågod, jag bju'r.

 
För några veckor sen försökte det här aset lära mig hur man tvättar håret på bästa sätt. Jag blev ungefär lika glad och till mig som jag ser ut att vara på bilden faktiskt.


På nationaldagen var vi och åt finmiddag på Bosporen och sen blev det en tur på långbryggan i Rättvik. Som vanligt posar jag inte alls. Jag är däremot fascinerad över att ha upptäckt att Jen fortfarande använder sin bilddagbok. Det var Yoshi som berättade det. Yoshi är den lite smått gravida saken i mitten.


Här är Lina-Maria i full färd med att klä ordning Maddyn inför hennes möhippa med indiskt tema. Det var naanbread, saris, bindisar, magdans och indiska hits för hela slanten. Och inte svampen.


Under kvällen har jag tittat på massa greker på teve. Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop hette filmen. Och jag hade sett den förut upptäckte jag efter ett tag. Det var rätt fascinerande med tanke på att jag aldrig ser på film nuförtiden. Måste ha varit under Visingsö/Brighton-tiden, då tittade vi mycket på film. Nu ska jag sova.

Queen - Somebody To Love

Släpp honom fri och låt honom avsluta jobbet.

Magnus Betnér säger i någon sketch angående Stureplan att de borde släppa han som genomförde Stureplansmassakern fri och låta honom avsluta jobbet. Jag vill låna Betnérs ord och använa dem om Mattias Flinck. Släpp honom fri, och låt honom avsluta jobbet. Jag förstår inte varför folk är så upprörda över att han vill ha sitt straff tidsbestämt? Är det någon som jag verkligen kan relatera till så är det fanimej Mattias Flinck.

Enda skillnaden mellan oss två är att han hade tillgång till vapen. Ni förstår ju själva. Där hade han planerat att ha en trevlig utekväll i Falun och hamnar på det ställe som på den tiden hette Grand, men nu heter Harry's. Jag tror inte att det var sån stor skillnad på folket som gick dit då och de som går dit nu, det är väl samma skrot och korn. Så han såg sin flickvän flirta med någon annan (hey, falutjejer har aldrig varit kända för att vara de trognaste och lojalaste kritorna i flickvänsburken.) och säkert var folk i allmänhet dryga som de brukar vara på det där stället, och DJ'n spelade det årets dåliga sommarplåga. Är det så konstigt att killen lackar ur?

Jag har många gånger själv önskat att jag hade en AK5'a så jag bara kunde meja ner alla idioter på Harry's. Flinck hade en AK5'a. Det säger väl sig självt att han hämtar den och gör slag i saken. Jag förstår honom. Släpp honom fri. Ge honom sitt vapen tillbaka och släpp in honom på Harry's en lördag. Eller ännu bättre, ställ honom på scenen på RixFM-festivalen på FaluKalaset. För folk som frivilligt går och tittar på det förtjänar fanimej att avlivas.

Nu har jag lovat min pojkvän och min mamma att aldrig mer gå på Harry's för jag blir så fruktansvärt deprimerad och arg dagarna efteråt, och det var de två som fick ut för den här omgångens gråt/skrik/ångest/bitterhets-attack. Borde inte förresten alla mina kompisar följa med mig på festival som kompensation för alla gånger jag tvingats in på äckel-Harry's? Det kostar ju ungefär 100 - 150 kronor i inträde varje gång och jag har då varit där minst 10 gånger i mitt liv. Vilket blir ungefär 1500, som är cirkapris på en festivalbiljett. Så. Varsågoda att följa med. Längst fram på Håkan Hellström ska vi stå för att kompensera all jävla tråkdans till R'n'B jag blivit utsatt för de senaste åren.

Annars så frågade jag Hogie om musiktips i gårdagens blogginlägg. Hon brukar vara pålitlig. Hittills har jag bara hunnit lyssna mig igenom det första tipset; They Live By Night. Men det var så bra så jag blev alldeles sprallig i magen. Mmm. Smakar sommar! Så fort den förälskelsen har lagt sig ska jag gå på nästa. Sådeså.

Vuxenpoäng har jag tagit också. Inte bara dem som jag, Maddyn och Yoshi tog igår när vi satt i massor av timmar och diskuterade bebisar, bröllop och (halvt vuxenpoäng för min del) högskolestudier. Men det är väl lite som Maddyn säger: "Vi är ju vuxna nu, det är ingen idé att låtsas nåt annat!" Nej. Det är väl inte det. Så jag tog lite fler vuxenpoäng idag bara för att passa på.

They Live By Night - Meaningless Repair

Intet är som väntans tider.

Jag väntar på Maddyn. Vi ska gå till Yoshi och säga hejdå till henne, för imorgon åker hon hem till Norge igen för att föda bebis. Ja. Inte direkt imorgon. Men om några veckor kommer bebis. Men Yoshi åker imorgon. Så jag och Maddyn ska dit en stund. Jag har packat hallongrottor. Som jag inte får äta av själv. Jag är trött på att gå ner i vikt. Fast nu är det bara ett kilo kvar. Sen är jag redo. Att gå upp alla kilon igen. Höhö.

Idag har jag jobbat. Pluggat teori. Handlat blommor. Och mat. Blommorna får mamma stå för. Jag valde ut dem jag tyckte var fina, men hade helst velat ha såna där randiga som de har utanför polkagrisaffärerna i Gränna. Det blev inga såna. Det blev rosa och lila och vita blommor istället. Det är roligare att handla mat. Jag handlade saker till att göra lite Tikka Masala någon dag. Fast de hade inga papadums på Ica Maxi. Papadums är ju det godaste. Det kan man knapra i sig som chips nästan. Mmm. Papadums. Jag har inte ätit Tikka Masala sen jag bodde i Brighton. Fast nu ljög jag. För jag har ätit det när jag hälsade på i Brighton också. Och när jag bodde i Newcastle. Men nu ska det bli av i Sågmyra. Och kanske i Falköping någon gång också, fast då med fläskfilé för pojkvännen är inte så förtjust i kyckling.

Nu blev jag stressad för att jag inte har laddat ner någon ny musik på länge. Dags att dyka ner i musikvärlden och kika efter vad det finns för nytt att mumsa i. Hogie. Hjälp mig!

Explosions In The Sky - A Slow Dance

Hipp Hipp Möhippa!

Igår var jag på möhippa. Det borde man vara oftare. Då får man tillfälle att göra konstiga och roliga saker utan att folk tittar konstigt på en, och om folk tittar konstigt på en så kan man bara säga att man är på möhippa. Vi började med att laga massor av mat och efterrätter hemma hos Jojo. Sandylicious gjorde en sjukt god kladdkaka, själv stod jag för rabarber- och nektarinpaj. Fast jag inte ens tycker om paj. Men baka kan jag ju, så det gick bra ändå.

Det var Maddyns möhippa förövrigt, för er som inte förstod det. Så när vi bakat och stått i ett tag så var det dags för själva kidnappningen. Vi klädde ut oss i indiska kläder, satte oss på en lövad traktorvagn och åkte upp till Sågmyra Marknad dit Jennifer fört sin stackars ovetande lillasyster. Sedan hoppade vi fram, drog på henne en indisk outfit, en slöja och sen åkte vi traktorvagn. Traktorvagn är grymt underskattat. (Utom på studenten, då är det överskattat och übertråkig.) Så där satt vi med indisk musik och trallade, folk kastade vatten på oss och skrattade mest. Yoshi var orolig för att guppen skulle få hennes lilla bebis att ploppa ut. Det hade jag tyckt var roligt. Hoho.

Det blev orientalisk danskurs sen i Borlänge. Jag är nog inte så bra på magdans, det är det där med höfterna tror jag. Jag är inte så bra på att knycka på dem. Annars var det roligt. Yoshi filmade alltihopa och jag är hemskt glad om jag slipper se det någonsin. Fast så kanske det beror på att jag stod och smygkikade lite på Maddyn hela tiden, och hon är sjukt duktig på att dansa så hon kanske inte är den jag borde jämföra mig med. Magdans-temat följde med resten av kvällen sen och kommer säkert att återkomma på bröllopet.

Sen åkte vi till Salutjärn och bastade, badade och grillade. Jag är rädd för mörka vatten. Och en aning klaustrofobisk när det gäller pyttesmå bastus med jättehög värme också. När jag gifter mig ska gästerna kasta chips istället för ris på mig. På Maddyn ska vi kasta makaroner och köttbullar. Att grilla kyckling är svårt och naanbröds-deg är skön. Annars fick vi lära oss att systrarna Grönberg Bjurén inte är så kräsna av sig. De påstod att de menade när det gäller mat, men det finns väl ändå en anledning till att det är de två som är gifta, (eller en gift och en snart gift) och inte vi andra? Maria är förstås inte gift, men hon är yngst i syskonskaran så hon har några år på sig.

Jag fick huvudvärk sen, det var dumt. Berodde troligtvis på det enorma åskvädret som tornade upp sig. Huvudvärken blev inte bättre av att gå på Harry's vill jag lova. Jag hade huvudvärk, svetten rann och dessutom hade jag fått för mig att någon skulle sticka en kniv i ryggen på mig. Det berättade jag för Krister som tittade konstigt på mig. Annars var Harry's mest sugigt som vanligt. Jag vet, jag vet. Det beror på min inställning. Men saken är den att det är lite som när man besöker ett gammalt koncentrationsläger, det spelar ingen roll hur mycket man än bestämmer sig innan man går in för att nu ska vi ha jävligt kul, väl inne är det ändå en jäkligt obehaglig känsla.

Roligast hade jag nog när jag stod med Rosén och vi skulle hitta ett ragg åt honom. Rosén ville ha en MILF, eller egentligen vem som helst. Lång var ett plus. NÄHÄ?! Jag berättade för Rosén att jag brukade vara i Skövde då och då, eftersom jag har pojkvännen i Falköping.
- "Spelar han hockey?" Svarade Rosén. Undrar om det är något hockeykillar måste veta om andra killar?
- "Inte nu..."
- "Men han har gjort?"
- "Eeeh.. Ja."
- "Precis som alla dina killar, vet du varför?"
- "Haha. Nej?"
- "För att vi hockeykillar gillar vackra tjejer!"

Haha. Och här har jag alltid gått och trott att hockeykillar gillar ALLA tjejer? Ack, så jag bedrog mig.

( På tal om min pojkvän, vad pysslar han med egentligen? Här går jag och saknar honom så att jag har ont i magen och så kan han inte ens svara på ett sms. Hmpf. Nu sover han visserligen och det är säkert därför, men ändå. )

Idag är jag mest bitter och självmordsbenägen och tycker att alla är dumma i huvudet. Precis som alltid när jag varit på Harry's kvällen innan. Det hjälper alltså inte att man varit där på möhippa, alla 40+ gubbsluskar är lika äckliga för det och alla sönderblonderade puckobrudar är exakt lika dumma i huvudet och ger en rysningar ändå. Men annars var det en sjukt rolig dag och hade jag inte haft så ont i huvudet kanske jag hade orkat ha roligt på Harry's också. Såpass som det går alltså.

Nu ska jag sluta vara på dåligt humör och gå och duscha av mig Harry's-bitterheten. Men först måste jag gå och titta varför Hugo och Alva skriker så mycket alldeles efter att någonting lät KRASCH ute på gården. Jag vill till Falköping. Jag vill på Peace&Love. Jag vill till Sicilien. Jag vill till Göteborg. GE MIG NÅGOT SOM TAR MIG NÅGONSTANS!

Snook - Längst Fram I Taxin

Jag vill också ha en mormor.

Jag vill ha en mormor. En liten virrig, glad, lite smått bitter, rolig mormor som jag kan berätta roliga anekdoter om. Jag vill också ha en mormor som spelar in varenda teveserie som går på teve eftersom hon följer dem slaviskt, jag vill också ha en mormor som är lite smått bitter och gillar att beklaga sig över att man hälsar på alldeles för sällan, jag vill också ha en mormor som när man väl hälsar på blir så glad att man blir så proppad med mat att man rullar fram, jag vill också ha en mormor som sticker åt mig 20 kronor emellanåt i tron om att man fortfarande får jättemycket för 20 kronor, jag vill också ha en mormor som klagar lite på att jag är för mager, har för lite kläder eller äter för lite. Jag vill ha en mormor helt enkelt. Jag gillar mormödrar. Och jag har aldrig haft en egen. Det är orättvist.

Idag har jag varit i Uppsala på studentkalas. Det var kusin Karro, mest kallad för Sigge, som tog studenten. Hon fick stipendium för att hon har 400 MVG i slutbetyg. Hon brås inte på mig. Inte i det avseendet i alla fall. Det var stekhett ute och mamman och mormodern var nog ungefär 100 gånger mer nervösa än vad Karro var. Kusin Ankan, som också är Karros lillasyster, ville mest äta på Max. När hon tar studenten blir det studentskiva på Max efteråt. Jag åt smörgåstårta för andra gången på en vecka, och jag gillar inte ens smörgåstårta. Det är dessutom rätt meninglöst att ge mig smörgåstårta eftersom jag inte tycker om räkor. Eller ägg. Eller kaviar. Eller ädelost. Eller leverpastej. Eller rom.

Jag kom dessutom på mig själv med att prata västgötska idag. Det var läskigt. "Vill du ha en sån ock?" Sa jag. OCKSÅ, heter det. Det här är helt och hållet Jimmys fel. Att sedan alla på Karros mammas sida av släkten är från Skövde hjälpte också till lite förstås. Nu måste jag prata överdrivet mycket dalmål resten av dagen för att kompensera det här. Kanske rent utav Borlänge-mål. Eller Ludvika-mål. Det är de fulaste dalmålen. Ludvika-mål är roligast, så jag tar nog det.

Nu ska jag ta en kvällspromenad i solen. Fantisera lite om hur bra allt ska bli i höst. Häromdagen kom jag på mig själv med att ligga och fundera på olika maträtter som jag skulle kunna laga till Jimmy. Eh, hjälp!? Kvällspromenad. Sedan hallongrottor. Det är Sågmyra Marknad i helgen, jag föreslår att ni åker till Sågmyra och går på Café Paviljongen och köper en av mina hallongrottor. Eller kanske den vita kladdkakan med hallon om jag orkar baka en sån också. Evenemangstips från Pernilla. Thank you for listening, over and out!

Spoon - Paper Tiger

Jag hatar att cykla.

Idag fick jag för mig att jag skulle cykla. Jag hade fått för mig att jag tyckte det var roligt. Det är ungefär som när jag får för mig att jag är bra på att pyssla. Jag suger på att pyssla. Och jag hatar att cykla. Jag hade liksom bara glömt av det. Senast jag cyklade var när jag bodde på Visingsö. Visingsö är en väldigt platt ö. Och där hade jag en fin röd cykel utan växlar som var alldeles perfekt. Hemma finns det uppförsbackar. Och nedförsbackar. Och min cykel är obekväm och saknar bromsar. Nu ska jag inte cykla igen på hela sommaren.

Annars har det varit en bra dag. Den började med en låååång morgonpromenad som avslutades med att jag slängde mig i poolen. (Bara för att jävlas med Anna. POOL! POOL!) Sen blev det jobb och jobbet är inte fy skam dagar som dessa. Vi slängde barnen i en pool också. Fast jag satt mest med en Elias i knäet. Jag vet inte vad det är med honom nuförtiden. Han har nog blivit lite nykär i mig. Hans mamma ska skriva in mig i sitt testamente så att jag blir den som får ta hand om barnen om det händer dem något, det sa hon till mig idag. Det låter bra. Jag gillar de där barnen.

Efter jobbet var det den där cykelturen. Som inte var så lång, den var bara till Yoshi, men ändå. Jag var hos Yoshi igår också, så nu har jag spanat in hennes bebismage två dagar i rad. Men bebisen får vi nog vänta lite på. Än så länge ligger den i Yoshis mage och heilar. Yoshi påstår att den sparkar, men hur troligt är det med Yoshi som mamma? Nej. Jag menar det jag. Det ska bli roligt när Jenny får träffa Yoshis bebis med tanke på hur barnkär hon är. Hrm. Just det ja. Desireé i sin tur satt mest och var stressad över att hon kanske skulle missa Grey's Anatomy. På fredag ska vi åtminstone klä upp oss i finklänningar och äta finmiddag vid korvmojjen. Vi ska nog till och med duka fint där utanför. Pynta ett parasoll med serpentiner och sånt.


Annars har det blivit ändrade planer angående helgen. Jag ska inte alls till Falköping, händer lite grejer här hemma som jag inte vill gå miste om, om man säger så. Så det blir Uppsala över dagen imorgon bara och sen hem igen. Jag borde verkligen duscha, vi ska åka klockan 7 imorgon. Säger morbror Stefan så det blir nog vid halv åtta. Det enda jobbiga är att jag nog aldrig har saknat Jimmy så mycket som jag gjort den här veckan och nu dröjer det ända tills nästa fredag innan vi ses. Tidigast. Kanske inte ens då ses vi för han bara krånglar den där Jimmy.

Nåja. Nu längtar jag mest tills i juli. Då ska vi åka hit:

   

Det är Sicilien. Bara för att jag är lite sur på Jimmy just nu så tänker jag inte berätta för honom om "maffia"-utflykten man kan åka på. Om fem minuter när jag är o-sur på honom igen så kanske jag berättar. Nu har jag visserligen glömt varför jag är sur på Jimmy överhuvudtaget så det är nog bäst att jag berättar ändå.

Jack Johnson - Wasting Time


Att från samma säng, lyssna till samma regn.

Det är jättesynd om mig för jag saknar Jimmy jättemycket så att det nästan gör ont i magen och ingenting alls känns roligt. För att bättra på det lyssnar jag på Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger och nu vill jag mest ha en kram. Eller två. Jag orkar inte göra någonting.

Vilket visserligen också kan bero på att jag nyss somnade i solen. Inte bra. Det säger partiet mellan mina axlar och halsen. Inte bra. Aj. Vad rött. Trots solskyddsfaktor 40. Den brännan kan visserligen ha uppkommit på jobbet. Det är som en bastu där i sandlådan. Vi har laddat upp med vattenslang, parasoll och massor av tillbringare med vatten. Så vi ska nog överleva den här sommaren också. Åtminstone jag som inte kommer att få jobba någonting alls nästan. Undrar vad jag ska leva på i augusti? Kärlek kanske.

Förlåt, nu slutar jag. Sjunger Håkan och jag instämmer. Nu slutar jag. Jag tar nog ett dopp i poolen istället. +26 grader i vattnet. Det svalkar knappt. Hmpf.

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

Om att sakna att vara hemmafru.

Hemma på Leksandsvägen igen och jag saknar redan att vara hemmafru. Jag trivdes. Jag trivdes med att göra ingenting om dagarna. Köpa lite mat. Äta frukost framför teven. Överösa mannen med pussar när han kom hem från jobbet. Jag ska nog vara hemmafru lite mer hos Jimmy nu i sommar. Turns out att jag bara får 2 veckors jobb. Ah, snällt chefen. Jag har ju inte alls slavat där hela vintern. Klart att du inte ska ge mig mest sommarjobb bara för att jag känner barnen och föräldrarna bäst plus pratar förbaskat bra engelska. F Y B!

I torsdags var jag och Jimmy på Mösseberg. Jag förälskade mig i en killing som döptes till Olle. Han var helt sjukt galet liten och underbart söt. Så skuttade han och hoppade och var alldeles jättefin och brun. Dessutom bräkte han som en bebis. Små små mini-bäää. Jag ville att Jimmy skulle kidnappa Olle. Olle ville mest se på Bolibompa. Alldeles för ofta under helgen har jag fantiserat om hur bra mitt liv vore om jag bara hade Olle vid min sida. Tyvärr blir små killingar stora getar. Då är de inte så söta längre.

I fredags drack vi champagne och åt jordgubbar med Jimmys mormor. Det händer inte ofta att någon blir så glad att se en att man blir bjuden på champagne och jordgubbar. Haha. Sen satt vi på gräsmattan och drack cider och öl. Vissa drack grogg också. Och Annica drack vin. Jag drack också lite av Annicas vin. Och så solade vi och jag fick knappt någon färg alls. Jag roade mig mest med att hälla ut cider på Jimmys filt. Den hade sjukt dålig uppsugningsförmåga så hela filten blev full av pölar. Sen åt vi pizza och DJ var lika trevlig som alltid och berättade för mig att jag har en enorm mage. Hmpf.

I lördags var det Tidaholm för hela slanten. Jag ska aldrig mer festa i Tidaholm. Jag ska aldrig mer dricka vodka åtminstone. Nog för att det var roligt att jag lyckades brotta ner Balle och hälla i honom en halv grogg. Men sen vet jag inte så mycket mer. Jag och Jimmy skulle hem och sova och i nästa sekund vaknar jag av att jag sitter och spyr ner hela gästsängen hemma hos min svärmor. Wow. Way to go, Pernilla! Jag vet hur man samlar pluspoäng hos svärmor jag.

Att sedan försöka Jimmy var inte det lättaste då han mest knuffade undan mig och försökte dra på sig det nerspydda täcket. När jag väl fick liv i honom och fick honom att förstå att han måste göra någonting med täcket som jag så fint lyckats fylla med spyor så tar han det och slänger ut det på verandan. Sen tar han det andra täcket och går och lägger sig på soffan. Och där sitter jag i bara trosorna och gråter i min skam. Jimmys mamma förbarmade sig över mig sen och gav mig en filt. Och dagen efter gav hon mig ett par skor. Undrar vad jag får om jag spyr i soffan? Ett par stövlar kanske?

Söndagen var bakfylledag och jag lyckades spy några gånger till under dagen faktiskt. Eller ja, åtminstone en. Det var jätteroligt att sitta på ett asvarmt tåg utan AC i 4 timmar på väg hem faktiskt. Baklänges fick jag åka också. I en vagn med en sjätteklass som varit på klassresa i GBG. De var pratglada och övertrötta. Jag var bakis och fick slut på batterier i mp3-spelaren.

Idag är det förbaskat varmt och jag hatar att vara i Falun när det är varmt. Jag är liksom glad att bussarna snart börjar gå efter sommartidstabell så jag slipper åka dit överhuvudtaget. Jag behöver inte ens komma med någon lam ursäkt. Jag är ledsen älskade vänner, jag tycker om er. Men att sitta i Falun på sommaren när man kan ligga på gräsmattan och njuta, det finns liksom bara inte. Idag har jag och Märta legat på varsin luftmadrass i poolen och solat. Det är grejer det!

Vet ni vad som mer är grejer? Att Yoshi kommer hem imorgon för att hälsa på i en vecka. Synd att jag ska åka bort på torsdag men jag hoppas hinna träffa henne på onsdag och titta på bebismagen. Yoshi? Bebismage? Ja, jag har inte heller riktigt förstått det ännu. Men när jag får se henne, då kommer jag nog att förstå att hon har väldigt mycket bebismage. Ah. Jag kommer att gråta som en gnu när jag ser henne tror jag. Yoshi <3

Candie Payne - Turn Back Now

RSS 2.0