Det finns inte mycket du kan säga.

Jag är inte så himla jättenördig när det kommer till det där med att laga allt från grunden, jag är inte heller fullkornspetig, über-ekologisk eller livrädd för e-nummer. Jag står inte och saftar och syltar halva hösten på bär jag själv varit ute i skogen och plockat (kanske mest för att jag inte är så förtjust i vare sig saft eller sylt), jag gör inte min egen müsli och jag står inte och blandar till mina egna kryddblandningar. Jag tycker helt enkelt mest om mat som är god, och vissa saker går ju faktiskt inte att köpa färdiga och tro att det ska vara gott. Hamburgare är en sån sak. Det finns inga ursäkter till att köpa de där vidriga frysta skosulorna som finns i 24-pack i frysdisken, det borde vara förbjudet att tvinga folk att äta dem.

Det här har jag skrivit ganska många gånger förr, men jag upprepar det igen för det finns fortfarande folk som påstår att det är "så smidigt att ha i frysen och bara ta fram och steka på". Att laga äcklig mat för att det är smidigt, det är verkligen inte okej. En annan sak som är smidig är att ta fram en förpackning köttfärs ur frysen innan man åker till jobbet på morgonen, ställa den i kylen och sen när man kommer hem slänga ner en äggula och lite kryddor i den färsen och forma den till hamburgare. Det tar högst 10 minuter, om du är reumatiker och har lite svårt för att forma saker med händerna. Annars tar det 5 minuter. Idag gjorde jag mina hamburgare såhär:

Inga Ursäkter-Hamburgare

för 4 st

ca 400 gr nötfärs
1 msk brynt lök-fond
2 msk finhackad persilja
1 äggula
3 st saltgurkor (cornichons), avrunna och finhackade
salt & peppar

Blanda alla ingredienserna i en skål.
Forma till 4 st lika stora biffar.
Stek dem i smör på svag värme i en grillpanna.
Servera burgarna med bröd, ost, sallad, grönsaker och lite såser.

Gör nu dessa istället nästa gång du står där och tänker tvinga i någon stackars sambo/kompis/unge de där frysta hemska sakerna. Ja, du blir kanske lite smutsigare om händerna än vad du skulle blivit om du valt de frysta, men det kommer du att tycka är värt det när du jämför dem smakmässigt. Det blev riktigt gott och saftigt med lite saltgurka i hamburgaren, till och med Jimmy som inte gillar saltgurka tyckte om det. Vill du ha det ännu godare serverar du hamburgaren i ciabatta istället för i hamburgerbröd, men idag fick det duga med hamburgerbröd för det var det som fanns.

Idag fick jag den där frågan som man bara älskar att få på mitt jobb: "Fröken, hur blir det en bebis i magen egentligen?!" Puh. Det är lika stressande varje gång tycker jag. För jag har ju ingen aning! Och det vill man ju inte erkänna för en 5-åring. Hrmhrm. Jag lyckades styra in samtalet på ett annat ämne, det är ju bättre att någon som vet svarar på den frågan... Nu ska jag slöa och slappa lite innan det är sovdags.

Kindness - Swingin Party

Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

Idag är jag världens tröttaste tjej som har haft konstant huvudvärk hela dagen, troligtvis på grund av sömnbrist då våran lägenhet blir en bastu på somrarna. Bilden är från i fredags då jag och Jimmy var på date. Nej, det är faktiskt inte Jimmy på bilden, det förstod ni kanske själva. Jimmy är ju aldrig sådär glad när vi är på date. Det är helt enkelt en snubbe jag lärde känna på Rickards jobb. Vi trivdes bra ihop, han sa att jag påminde honom om någon kompis han har som heter Shrek. Det jag vill visa med bilden är alltså inte att jag ätit åsna idag, jag har ätit ryggbiff. Med ugnsrostad sötpotatis och bearnaisessås. Sen har jag ätit två bitar av den mumsiga mjuka snickerskakan framför Glee. I natt ska det bli regn, så nu ska jag passa på att sova.

The Who - Pictures Of Lily

Här står tiden still medan jag bara sitter och undrar...

I fredags hade vi en väldigt inspirerande studiedag med jobbet. Speciellt på eftermiddagen då alla skulle sitta i sina arbetslag och planera inför hösten, då jag inte får vara kvar till hösten. Såna dagar, och alla dagar då jag har tvingats smajla upp mig för mister "det finns inga lediga tjänster till hösten så du får gå om du ursäktar så måste jag gå på intervju för att träffa dem som ska anställas för de två lediga tjänsterna vi har till hösten", så blir jag så fruktansvärt inspirerad till att starta mitt lilla café som jag egentligen alltid vill men de dagar det känns bra på jobbet så är jag ju glad ändå. Men i fredags alltså; väldigt café-inspirerande dag.

Det är de dagarna som man uppfinner de bästa recepten och bakar de bästa kakorna. Så nu har jag uppfunnit en mjuk snickerskaka som är "WoopWoop! Såååååå Gooooood!" som man brukar säga. Egentligen uppfann jag själva grunden redan på min 23-årsdag fast då gjorde jag den som snickersmuffins istället, men nu har jag gjort om det till en mjuk kaka som alla måste testa.

Mjuk Snickerskaka

1 burk sötad kondenserad mjölk
2 ägg
2 dl strösocker
2¾ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
50 gr smält smör
1 dl mjölk
ca 125 gr hackad mörk choklad
ca 175 gr jordnötssmör (½ burk ungefär)
jordnötter att dekorera med

Börja med att göra om den kondenserade mjölken till kolasås.
Detta gör du genom att koka hela burken, oöppnad, i ca 3 timmar.
Se till att hela burken alltid är täckt av vatten.
Du kan göra detta dagen eller flera dagar innan om du vill.
När du kokat den i 3 timmar låter du burken svalna lite,
när du sedan öppnar den har du asgod kolasås där i.
Nu till själva kakan:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa äggen och sockret vitt och fluffigt.
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
Tillsätt det smälta smöret som du blandat med mjölken.
Rör ner jordnötssmöret och den hackade chokladen.
Rör till en jämn smet.
Häll upp i en bakplåtspappersklädd halv långpanna eller liknande form.
Grädda i ca 25 minuter.
Låt kakan svalna något.
Bred sedan på kolasås på hela kakan och häll över jordnötter.
Ät tills du storknar!

Annars har jag haft en sån fruktansvärt bra helg, så det känns lite jobbigt att den är slut.

I fredags inledde jag till exempel dagen med att åka på RUL och titta på galet sprattlig bebis (jag börjar tvivla på att den är min, jag ligger ju helst bara still och äter chips och den där krabaten var inte stilla en sekund.) som tydligen ska komma och bo hos oss runt den 18'e oktober. Sen efter den givande studiedagen satte jag, Jimmy, Rickard och Sofia oss på taket på Rickards kontor och hängde, sen fortsatte vi hängandet med picknick vid Näckrosdammen för att sedan gå till Liseberg och titta på Mustasch och spela bort massor av pengar på att köra motorcykel, bilar, Star Wars-spel och annat viktigt. Mycket fin dag!

Igår var jag, Jimmy och Martin vid Stensjön hela dagen. Grabbarna fiskade och jag hängde mest i solen och lyssnade på musik. Så badade vi förstås, det är ju knasigt att det är så varmt i vattnet redan i maj. En pizza på Stensjöns Pizzeria fick stå för middagen, det får bli nya favoritstället. Sjöutsikt, trevlig personal och väldigt god pizza. Vad mer kan man begära? Kvällen avslutades hemma hos Johan och Robban framför ESC där vi alla var mest fascinerade över den turkiska båten och Jedward. Vilket land var det som vann egentligen?!

Nu har jag söndagsångest så jag roar mig med att betala räkningar, kul tjej! Fast nu ska jag faktiskt äta frukost och hitta på någonting trevligt med den här dagen också, solen skiner, poolen glittrar och kylen är fullproppad med Fanta Citron så det finns ju egentligen ingenting att klaga på.

Jedward - Waterline

(för att jag på fullt allvar trodde att de sjöng "I'm so close to be borderline" hela kvällen. och för att de ser ut som Robert Pattinson vilket är sjukt creepy. men mest för att när vi gick till bussen inatt så säger Robban plötsligt: "Jimmy, har du surfpott kvar på din telefon?! kan du spela Jedward?" mmm. Jedward!)

Skimrar som guld.

Dagens middag: Halloumi med Päron- & melonsallad. Passar alldeles utmärkt när det är +26 grader i skuggan och man helst bara vill leva på glass och Fanta citron och inte stå vid spisen alls. Släng ihop en sallad och stek på lite halloumi, och på fem minuter har du en middag. Så kan man roa sig med roligare saker istället, som att ligga i poolen och svalka sig. Eller vara ute på gården på jobbet och bli friterad, knappt en vindpust hittar in på den gården så det är som en bastu där och jag är fräknig. Galet fräknig. "Hur många prickar har du på din kropp egentligen?" Frågade ett barn mig idag. Jag skulle ha bett henne att räkna dem så hade hon haft någonting att sysselsätta sig med i några dagar. Den här värmen gör ju dessutom så att man glömmer bort att man har både blogg och twitter och allt sånt där, men det gör ju inte så mycket tänker jag för det är nog likadant för de flesta. Nu ska jag dricka limevatten och stoppa huvudet i frysen.

The Cribs - Confident Men

Moln för moln.

Igår var jag ute i trädgården och plockade rabarber till kvällens middag. Det är ju en fruktansvärd lyx att bo i en hyresrätt och ändå bara kunna gå ut i trädgården och plocka rabarber, vinbär, krusbär, äpplen och plommon. Det är jag mycket väl medveten om faktiskt och oerhört tacksam över. Att ha en trädgård överhuvudtaget att kunna gå ut i när man bor i hyresrätt är ju lyx. Att ha hyresvärdar som reagerar på nyheten om att de ska få en ny pytteliten hyresgäst med att börja fundera över var de ska ordna någonstans där vi kan ställa barnvagnen så vi slipper släpa den upp och ner för trappan är ju ännu lyxigare och rent ut sagt helt fantastiskt.

Men nu återgår vi till rabarbern, jag är ju faktiskt inget större fan av rabarber. (Ja, jag vet att det är näst intill olagligt att erkänna.) Jag är ju inte heller något fan av smulpajer så det var inte det jag skulle ha den till, jag skulle faktiskt ha den i själva middagsmaten. Jag vet att många av er redan testat Rabarberkyckling, men ni som inte redan gjort det borde faktiskt göra det snarast för det här fick till och med en rabarbertvivlare som jag att göra tummen upp:

Rabarberkyckling

för 4 portioner

ca 500 gr kycklingfilé
3 dl rabarber i bitar
3 dl vispgrädde
2 msk flytande honung
2 msk kycklingfond
2 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
ca ½ dl hackad gräslök

Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
Salta och peppra gärna.
Lägg kycklingen och rabarbern i en ugnssäker form.
Vispa ihop resten av ingredienserna, utom gräslök, och häll det i formen.
Tillaga i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.
Garnera med gräslöken.
Servera med ris och en god sallad.

Jag har ökat mängden sambal oelek rätt mycket, tror det ska vara ½-1 tsk i originalreceptet, men man vill ju ha sting i grejerna! Åtminstone lite sting, även jag är ju lite mesig med det där nu. Men lite umpf! vill man ju ändå ha på sin mat.

Idag har jag köpt 3 st dessertskålar från Jelly Bean så nu är min samling komplett. 49 kronor kostade det mig idag, skandalöst! Eller väldigt, väldigt överkomligt. Nu behöver jag bara ett fint vitrinskåp att ställa dem i. Om ni har några tips på var man kan köpa fina och lagom dyra vitrinskåp så får ni gärna säga till. Vi tänker oss nåt som ser ut ungefär såhär. Fast liksom med glasdörrar och till ett något lägre pris. Nu ska jag äta chips och störa Jimmy när han tittar på urtråkig NHL-hockey. Det hjälper ju inte att Henrik Lundqvist är snygg när han har en jävla målvaktsmask i ansiktet hela tiden.

Södra Sidan - Min Hemstad

Jag letar efter en anledning att sluta men allting känns så annorlunda nu.

Igår såg vi denna godingen på bio. Dark Shadows. Med min favoritkombination Tim Burton + Johnny Depp + Helena Bonham Carter. Och så musik av Danny Elfman förstås, och Christopher Lee som en lite mystisk läskig gubbe i en liten biroll. Så fanns det ett läskigt stort hus med en konstig vaktmästare, en häxa och en angry mob. Så jag är mycket nöjd. Det var ju inte den bästa filmen som Tim Burton har gjort, men gott och väl 4 prickiga prickar av 5. Jag satt och försökte kategorisera alla som kom in i biosalongen efter av vilken anledning de var där, det fanns tre kategorier: 1. De som gillar Tim Burton. 2. De som tycker att Johnny Depp är sååå himla snygg och bra i Pirates-filmerna så de nu måste se allt med honom fast de knappt visste vem han var innan. 3. De som vill se coola vampyrer. Det var lättast att bestämma kategori 1, de andra två liknande varandra lite mer. De var små, blå och hade vita luvor på huvudet. Typ.

Nu har jag långhelg. Tjoho! Så jag ska inleda den med att äta frukost framför ett avsnitt av Criminal Minds, jag får passa på när det är ljust ute och Jimmy är hemma så jag inte drömmer mardrömmar efteråt. Inatt drömde jag att jag blev jagad av en mördare som hade One-Piece. Jag säger ju att de är onda de där Onesies-människorna!

Ladyhawke - Sunday Drive

Efter varje solig dag kom en stormig natt.

Här kommer ett recept som jag trodde jag bloggat om massor av gånger, men som jag tydligen aldrig bloggat om alls så då gör jag väl det nu då. Det passar ju utmärkt eftersom det var detta vi åt till middag idag. Med varning för lite småfusk med hjälp av pulversås, jag bestämmer att det är okej med tanke på att sveriges mest populära matblogg in princip bara handlar om någon som beställer hem mat, äter ute, gör halvfabrikat eller skär upp brieost. Det måste ju betyda att ni vill ha det enkelt, inte sant?!

Pannbiffar med chiligräddsås och kokt potatis

för 2 portioner

ca 300 gr köttfärs
1 äggula
3 msk grädde
svartpeppar
salt
persilja

Chiligräddsås:
1 påse gräddsås på pulver + tillbehör
2 tsk sambal oelek
2-3 msk chilisås

Börja med att blanda ingredienserna till biffarna.
Gör sedan 4 st lika stora biffar.
Stek dem i smör på svag värme tills de är genomstekta och har fin färg.
Tillred gräddsåsen enligt anvisningar på förpackningen.
Blanda sedan ner sambal oelek och smaka av med chilisås.
Servera biffarna och såsen med kokt potatis och grönsaker.

Lätt som en plätt. Den där såsen blir faktiskt väldigt god, vill ni ha den starkare eller mildare så är det bara att justera lite med sambal oeleken.

Annars har jag mest roat mig med att flytta runt på krukväxter idag, det kan man också göra om man inte har något bättre för sig. Tur att det blir hockey på teven snart så jag slipper flytta på krukväxterna mer. Och så kan man sjunga på David Guettas & Akons låt Sexy Bitch fast med texten: "Can't find the words to describe this girl without being Nicklas Bäääckströöööm" istället för disrespectful. Fint det!

Of Monsters And Men - Sloom


(och vill man lyssna på bra musik så kan man lyssna på Of Monsters And Men. ge dem en chans vetja! ni kommer inte att ångra er.)

Snart kommer en ny istid.

Jag vet inte hur det är med er, men jag kan ibland bli så fruktansvärt trött på mig själv när jag drar igång ett sånt där enormt bakprojekt som tar 39 timmar och kräver 299 olika moment. Så står jag där och svär och undrar varför jag inte bara kan göra en vanlig jävla kladdkaka som normala människor. Fast sen kommer jag ihåg att kladdkaka bara är ogräddad chokladsmet och att jag egentligen tycker att det inte är särskilt gott, och när jag är färdig med det enorma projekt jag dragit igång för tillfället är jag oftast väldigt glad att jag tog mig tid att göra lite mer än att inte grädda chokladsmet.

Igår till exempel, då gjorde jag någonting som verkligen var värt alla olika moment och den tid det tog. Receptet hittade jag i boken Kärleksmums, och jag gjorde några små ändringar och fick till slut det här fina resultatet:


CBW-Paj

Pajskal:
150 gr smör
2½ dl socker
en nypa salt
1 ägg
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 dl kakao

Banankaramell:
2 dl socker
50 gr smör
2 mogna mosade bananer

Chokladganache:

200 gr mörk choklad
1¾ dl vispgrädde
50 gr smör
en nypa havssalt

Valnötter att dekorera med

Börja med att vispa ihop smör och socker till pajskalet med en elvisp.
Blanda ner ägget.
Sikta ner mjölet blandat med bakpulver och kakao och blanda väl.
Låt degen vila i kylskåp en halvtimme.
Sätt ugnen på 200 grader.
Tryck ut degen i en pajform och nagga den med gaffel.
Grädda pajskalet i ca 20 minuter.
Ställ sedan åt sidan för att svalna.
Häll sockret och smöret till banankaramellen i en tjockbottnad kastrull.
Låt smälta på svag värme under omrörning.
Rör mycket försiktigt så inte sockret kristalliserar sig.
När smöret och sockret smält och är bärnstensfärgat tar du av det från värmen.
Blanda ner de mosade bananerna och häll över karamellen i en ren plastbunke.
Häll upp vispgrädden till ganachen i en kastrull och bryt ner chokladen däri.
Värm under omrörning tills chokladen är helt smält.
Ta då av kastrullen från värmen och rör ner smöret tills det smält.
Vispa ner en nypa salt.
Bred ut banankaramellen över pajbotten.
Häll över chokladganachen.
Dekorera sedan med valnötter och ställ in pajen i kylen för att stelna.
Ta ut en ca 15 minuter innan servering,
servera gärna med grädde!

Jag vet att det är många moment, och det blir sjukt mycket disk. Men ibland är det så värt det där lilla extra jobbet, och det här är faktiskt ett sånt tillfälle. Ni ser ju själva hur den ser ut, nomnomnom! Mäktigt som fan är det också, så den räcker nog ett bra tag den här lilla pajen.

Nu ska jag återgå till soffan, jag är inte piggast i världen idag. Det är någon som bråkar med mig om nätterna och gör så att jag vaknar av sendrag i benen x antal gånger varje natt. Tur att jag har massor av år på mig att ge igen sen. Möhöhöhö.

The Strokes - Last Nite

Min flicka har mitt hjärta i sin ficka.

Sånt som är fredagsfint:

Denna fina klänningen som jag vill ha jättemycket men absolut inte behöver. Mest för att jag inte kommer att kunna använda den på sisådär ett år i alla fall. Men den vore fantastisk trevlig att spatsera runt i när sommarvärmen kommer tillbaka. Jag kanske ska köpa den och låta den mogna lite i garderoben...

Den vänstra sidan av Viktor Fasths målvaktsmask. Den skymtade förbi i teverutan i nån sekund häromdagen och jag sa: "Men hade han Håkan Hellström på masken?" Det tyckte Jimmy att inte lät riktigt klokt och trodde mer på att det var Loui Eriksson så jag fick ju lov att kolla upp det. Och jag känner väl igen en Håkan när jag ser den så visst var det så. Om jag var hockeymålvakt skulle jag också ha Håkan på masken. Och Paolo Roberto.

Och på tal om hockeymålvakter (eller snarare före detta sådana) så är Joel Almes nya album A Tender Trap också väldigt fredagsfint. Lördagsfint och söndagsfint och alla andra dagar-fint också.

Annat som är fint är att jag egentligen skulle varit ensam hemma hela helgen för Jimmy har åkt till Tyskland för att köpa sprit ("Vill du ha något?" Ehm. Ja. En present. Utan alkohol i.) men nu ringde Ann och frågade om hon och Mauritz får sova här i helgen och då blev jag glad. För jag är mörkrädd och det ska, som vanligt när Jimmy åker bort, blåsa storm i helgen. Så nu får jag sällskap och roligt sådant också. Det finns gott om fredagsfina saker alltså.

Joel Alme - Take A Better Look

Varje dag är en kamp för att få det att gå ihop.

Tjoho! Veckans kvällskaka: Minisockerkakor med vispad grädde och jordgubbar. Ta bara ditt bästa sockerkaksrecept, baka små gulliga sockerkakor och servera dem med vispad grädde och jordgubbar. Eller andra bär om du föredrar det. Själv är jag för tillfället väldigt förtjust i jordgubbar och tycker det är väldigt fint att man kan köpa 2 askar för 20 kronor på fruktaffären. Nej, de är givetvis inte svenska, men ska jag vara helt ärlig så känner jag faktiskt ingen skillnad. Hade de varit smaklösa hade jag såklart tyckt att det var lite tråkigt, men de smakar som färska jordgubbar och då är jag nöjd med det. Allra mest är jag nöjd med att det finns kakor hemma. Nu ska jag ladda upp inför tredje perren!

Speech Debelle feat. Realism - Eagle Eye

Om jag möter dig på gatan gör du bäst i att springa.

Jag tror det var Remsan som skrev i en kommentar till mig för någon vecka sen att jag snart skulle få tillbaka energin igen och orka göra massor av saker. Jag kan ju erkänna att just då trodde jag henne inte alls för det kändes så långt borta så det fanns inte på kartan, men nu helt plötsligt så orkar jag saker igen! Det är ju helt fantastiskt när man orkar både handla, laga mat och baka kakor på en och samma kväll efter en arbetsdag. Det orkade jag igår. Och då menar jag riktig mat, inte pasta på längden och tvären. Nejdå, det blev nåt så gott som detta:

Fläskkotletter i tomatsalsa och rostad potatis

för 2 portioner

2 st kotletter
1 burk hela plommontomater (400 gr)
2 st vitlöksklyftor
1 st rödlök
1 st röd chili
1 msk flytande honung
svartpeppar
salt
oregano

Skala och finhacka vitlök och rödlök.
Kärna ur och finhacka chilin.
Bryn kotletterna i smör i en stekpanna med höga kanter.
När kotletterna fått fin färg tillsätter du lök och chili.
Låt fräsa med tills löken mjuknat.
Häll över tomaterna, honung och kryddor.
Låt puttra i ca 10 minuter.
Smaka eventuellt av med mer kryddor.
Servera med rostad potatis och en god sallad.

Nu ska den här mesiga tjejen erkänna att det var lite för starkt för min smak för tillfället så jag orkade inte äta så mycket av tomatsalsan. Men potatisen och kotletten var god! Salsan var god den också, om jag hade varit mitt normala jag hade jag glatt satt i mig alltihopa. Det får nog göras om när jag blivit mitt normala jag igen.

Annars är det mest hockey-VM här hemma. Jag har bestämt mig för att ha Loui Eriksson som årets crush, för han är duktig på hockey och så är han lik Håkan Hellström. Vad mer kan man begära? Nu var det någon tråkig människa som upplyste mig om att Loui har både tjej och barn, men barn är ju gulliga och tjejer är utbytbara så det ser jag inte som något större problem. Nu ska jag steka bacon!

Chairlift - Take It Out On Me

Sitt inte där och gissa vad jag gör.

Ja. Det är ju som jag sagt tidigare back to basics som gäller nuförtiden. Köttfärssås & spaghetti har alltså gott från ganska tråkigt till jättegott. Kyckling i alla olika former som jag förut tyckt massor om är plötsligt äckligt. Speciellt kycklingfilé. Jag vill knappt tänka på det. Köttfärssås och spaghetti däremot, den mesiga versionen med grädde/mjölk i istället för bara helt baserad på tomatsås. Ja. Det är jättekonstigt. Kanske inte lika konstigt som att jag nyss tittade på en bild på Zac Efron och tänkte att han var snygg, men ungefär på samma nivå. Som synes gillar jag fortfarande parmesan i alla fall, det är då för väl. Jag har alltså inte helt tappat alla getter ur kajaken.

Nu ska jag duscha och sen ska jag packa lilla resväskan. Vi ska på turné till Falköping & Tidaholm i helgen nämligen och jag har den lyckan att få gå upp 04.00 imorgon för att få åka till jobbet först. Ja, jag förstår att ni blir avundsjuka. Nuförtiden när jag får gå upp så tidigt så slutar jag dessutom inte förrän 15.00 så jag är hemifrån 04.30 - 16.15, och det ska föreställa min korta arbetsdag. Mm. Tjena. Jävla gubbkärring. Nu vet jag inte riktigt vem jag syftar på, det är mest det att gubbkärring är ett sånt bra skällsord så jag får lov att slänga mig med det ibland.

Mark Lanegan Band - Bleeding Muddy Water

RSS 2.0