Full rulle kanelbulle!

Idag är det tydligen full rulle, kanelbulle som gäller! Men jag är ju inte särskilt förtjust i kanelbullar så det sket väl jag i. Alltså, jag äter ju en om jag blir bjuden emellanåt, men jag skulle absolut aldrig köpa en på café och det är (till Jimmys stora förtret) väldigt sällan som jag bakar det hemma. Här får ni istället lite tips på goda bullar som jag gärna både äter och bakar:
 
Hallonbullar
 
 
 
 
Så. Nu kan ni gå ut i köket och baka någonting som är godare än kanelbullar. Själv tänker jag bädda ner mig under täcket i soffan och titta på obscent många avsnitt av Mad Men. Jag får det för jag är alldeles genomblöt då himlen tyckte det var en jättebra idé att öppna sig precis samtidigt som jag var utomhus. Ja, det är roligt nästan jämt!
 

Kommentarer
Postat av: Ann

JA MAD MEN!!! Jag tänker heller inte baka kanelbullar idag, för jag bakade vaniljbullar för ett par veckor sen. Men en äppelkaka blir det nog!

Svar: ja, nu har jag hunnit med de två första säsongerna, så det tar sig! men både vaniljbullar och äppelkaka? och du som inte gillar sötebröd, är du sjuk?
Pernilla

2012-10-04 @ 13:40:26
URL: http://www.tidensmelodi.se
Postat av: Katarina

Så goda bullar du bjuder på, tack!

Svar: varsågod, låt dig väl smaka!
Pernilla

2012-10-04 @ 14:02:49
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Vaniljbullar (som vi säger), då är det tävling i vårt kök! Vem kan äta mest utan att slicka sej runt munnen...
Ska nog också ta en runda i regnet, det låter så härligt att få bädda ner sej under täcket!

Svar: vi har faktiskt haft vilda diskussioner om vad de där bullarna heter här hemma, jimmy säger att de heter pariserbullar, och jag tycker att de heter vaniljkrämsbullar (för vaniljbullar är ju såna som är likadana som kanelbullar fast med vaniljsocker istället tycker jag) men receptet sa solskensbullar så då fick det heta så. fast sen kallade jag dem hela tiden solkrämsbullar ;)
Pernilla

2012-10-04 @ 14:50:09
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Kim

Jag skippade faktiskt bullen idag, även om det fanns 20 stycken på 7 personer. Var inte så sugen. Måste ringa doktorn, något är uppenbarligen fel.

Svar: what? inte sugen på bulle? när det var gratis? ojojoj...
Pernilla

2012-10-04 @ 18:19:51
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Blåbär

Mad Men är en bra idé! Jag tackade också nej till alla bullar och bäddar ner mig till obcent många avsnitt breaking bad :D

Svar: det är inte heller så dumt! alltså, tacka nej till bullar kan ju vara lite dumt, men obscent många avsnitt av BB är inte dumt!
Pernilla

2012-10-04 @ 18:27:46
Postat av: sofie mumsfillibaba

Jag var också utomhus när det där regnet kom. Herregud, vad blöt jag blev!!
Kanelbullar är ju sååååå gott! Men det finns även andra goda bullar såklart! Men Johan påstår att det egentligen är kanelbullens dag den 14:e....

Svar: ja, jag var ju i dina hoods när det regnade som värst! fick vada från busshållsplatsen vid Östra fram till entrén vid förlossningen, de fick ju till och med stänga av där utanför för det var så mycket vatten så inte bilarna kunde komma fram ett tag... och jag hade tunna svarta tygskor, SMART!
Pernilla

2012-10-04 @ 21:28:58
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Oj, vad många fina bullar! Jag bakade inga igår eftersom barnen ville ha chokladbollar, men jag tänkte ändå baka lite bullar någon dag. Kanske ska testa någon av dina fyllningar.

Svar: det tycker jag absolut du ska göra, mycket godare än torr kanelfyllning!
Pernilla

2012-10-05 @ 08:53:08
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Charlotta

De där chokladbullarna kan jag intyga är GALET goda. WOOPWOOP.

Svar: det är de verkligen, woop woop!
Pernilla

2012-10-05 @ 09:37:08
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0