Som ett pågående åskväder.

Idag har vi ätit Daal med naanbröd till middag. Av någon anledning äter vi det mycket mer sällan än vi borde. Det är liksom gott, går jättesnabbt att göra och är löjligt billigt. Den enda nackdelen idag var väl att det kanske inte riktigt är väder för mustiga indiska grytor, fast å andra sidan är det nog bra mycket varmare i Indien än vad det är här och där äter de ju mustiga indiska grytor varje dag.

Dagar som dessa är det verkligen inte särskilt jobbigt att inte ha något jobb att gå till, att ligga i solen, läsa bok och lyssna på musik och varva det med några dopp i poolen är ju liksom också en helt okej sysselsättning. Man får passa på nu när sommaren äntligen bestämt sig för att titta förbi och hälsa på i några dagar, känner jag den rätt så blir det nog ett ganska kort besök och då får man ju göra det bästa av de få dagar man får tillsammans. Nu blir det dock en kopp te och en tobleroneskorpa eller två innan det är dags för sängen, för även om det är väldigt trevligt med såna här varma dagar så blir man också väldigt, väldigt trött av dem.

H. Hawkline - You Say You Love Me

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Ligga och lata sej, läsa böcker och bada i poolen... vad är det vi läser... Nej, då skämt och skidor, klart du ska passa på att njuta riktigt mycket. Och indisk mat njuter man absolut av.

2012-08-15 @ 22:04:57
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Amy's piece of cake

Låter härligt att njuta av de fina soliga dagarna, det gör du helt rätt i! Och indiskt, ja du vet att jag är såld på det, yum! ;)

2012-08-15 @ 22:47:31
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Postat av: Charlotta

Oh, det låter kämpigt det där. Så kämpigt. Men hördu, det är du och magen helt klart värda!

2012-08-16 @ 09:39:18
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Charlotta

WOOP WOOP! Det glömde jag ju.

2012-08-16 @ 09:39:46
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Eleonore

Mums! En god indisk gryta och naan är ju verkligen det bästa! Saknar verkligen en indisk restaurang här men är ju lätt att laga detta istället:)



Tack snälla för dina fina ord!

2012-08-16 @ 10:43:13
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Det är nog denna gryta jag ofta gjorde förut! Mycket gott tycker jag!

2012-08-16 @ 14:33:26
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0