Men hon ser mig inte, hon ser bara sin egen spegelbild.

Idag var jag väldigt experimentiell och lagade någonting som jag aldrig lagat förut. Liiite nervöst var det. Lite pirrigt. Lite förväntansfullt. Skulle jag klara det? Skulle jag tycka om det? Skulle Jimmy tycka om det? Många känslor på en och samma gång. Nu är ni allt nyfikna va? Ooookej. Här kommer det:


Pytt-i-panna med senapssås och stekt ägg


Jaaa. Inte dåligt va? Jag har ju gjort sån där vegetarisk indisk pytt-i-panna förut visserligen, men den slänger man ju bara in i ugnen. Här var det råstekt potatis, korv och skinkschnitzel och såna grejer ni vet. Jamie Oliver har ju bestämt att det är inne med pytt-i-panna (eller pytt-y-panna som han kallar det) nu och jag är ju sån där väldigt hipp och modern person så då måste jag också göra pytt-i-panna. Senapssåsen gör du lätt genom att blanda några matskedar av din favoritsenap med créme fraiche. Jag saknade rödbetor dock, det hade vi inga hemma.

Idag fyller min sötaste brorsdotter Elsa (nej, det är ingen favorisering, jag har bara en) 2 år. Hurra hurra och grattis hälsar jag. Och Jimmy också tror jag. Tyvärr bor vi ju 60 mil ifrån varandra så det blir inget barnkalas för våran del. Jag kompenserar med att ha en kaka i ugnen. Alltså en riktig kaka i den riktiga ugnen. Inget annat. Nu måste jag gå och titta till den dessutom.

Suzanne Vega - Tired Of Sleeping

(ja. här sitter jag och tror att hon bara har gjort en låt och det är Luka och sen visar det sig att hon har ett greatest hits-album med massor av fina bitar på. fint det. så har jag lärt mig någonting nytt idag också.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Önskar jag kunde säga ja, men nix, det är köpeskorpor. Gooooda! :D



Rolig du är förresten. Blev glad när jag läste först din kommentar, sen det här inlägget. :)

2010-07-27 @ 21:37:00
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Spännande variation av pytt-i-panna, jag som ofta tycker det blir för torrt skulle nog gilla det med sås...

Gjorde dina muffins igår och dom blev jättegoda, men du, ska det verkligen inte vara bakpuler i själva muffisen? Dom blev lite kompakta liksom. Jag rev ner limeskal i glasyren oxå, det blev supergott!

Kram Malin

2010-07-28 @ 10:57:16
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0