Livräddaren.

I morse vaknade jag av att telefonen ringde och ett dagis ringde och ville att jag skulle komma dit och jobba. Så det blev snabbt iväg och väl hemkommen var jag jättehungrig och att gå och handla på tom mage fungerar liksom inte. Så idag fick det bli Pasta Carbonara. Ingredienserna finns hemma, det går snabbt och är förbaskat gott.
Pasta Carbonara alltså. Vilken livräddare. Nu kan vi gå och handla med glatt humör.

Egentligen skulle jag ha gått och skrivit in mig på arbetsförmedlingen idag. Men att få jobba istället känns ju väldigt bra. Dessutom får jag komma tillbaka och jobba imorgon igen. Det är fint det. Bra mycket roligare än att sitta på en arbetsförmedling i 3 timmar och vänta bara för att få säga sitt namn och personnummer och få en lapp där det står att man ska träffa sin handledare igen om några veckor. Då jobbar jag hellre. När man får chansen liksom.

Json - Oh Lord

Kommentarer
Postat av: Jenny H

wei kul med jobb!!! du kanske tjänar lite bättre på dagis också och det är ju ett stort plus! jag blev också väckt imorse av jobb, 14-22...mycket bra! kram kram

2010-01-18 @ 20:18:14
Postat av: jolin

wow.. cool! får gratulera! kanske är dagisfröken ditt öde ändå. en kak-fröken..!

2010-01-19 @ 03:03:51
Postat av: Gustav

Här har man gått i funderingarna att starta en matblogg med grym vardagsmat. Dessutom att ackompanjera recepten med spotifylänkar - soul/funk/hiphop/etc.



Så av en händelse trillar man in här och upptäcker att någon genomfört ens vision. Det kanske kommer en kopia någon dag när tummen emigrerar från mumindalen. Tack för en finfin blog med roliga recept och bra musik!

2010-01-19 @ 10:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0