Jag vet att du inte har bestämt dig än, men du kan tro på mina ord.

Jag fick blogglust. Eller egentligen fick jag mest skrivlust. Men inte på att skriva på någonting påhittat utan på att skriva om mig själv. Jag. Jag. Jag. Jag. Så nu sitter jag här. På min lilla blogg som inte fått någon kärlek på nästan 2 år. Jag blev himla glad när jag såg att jag fått några nya kommentarer.
"Åh! Det är folk som undrar hur jag mår och vad jag håller på med!" Tänkte jag i mitt egocentriska lilla sinne. Det var det inte. Det var mest erbjudanden om gratis porr. Jahapp. Kul att folk bryr sig.
 
Hur mår jag då? Och vad håller jag på med? Äsch. Gud vad tråkigt. Jag har klippt av mig håret och varje gång jag är ledig från jobbet så städar jag. Så jag har väl blivit vuxen eller nåt. Eller bara drabbats av pandemi-uttråkning. 

Tänk om man skulle blogga som förr i tiden! Om vad man gjort under dagen. Det låter jättekonstigt. Så nu gör vi det!
 
Jag kommer inte ihåg hur man gör? Jag kommer inte ihåg saker längre. Jag kan komma ihåg exakt vad som hände en lördagkväll när jag var aspackad som 18-åring men jag minns inte vad som hände i morse. Hur kommer detta sig? Selektivt minne. Det säger ju sig självt att det var roligare en aspackad lördag 2003 än en tisdagmorgon 2021. 
 
Även om den här tisdagsmorgonen faktiskt var helt okej. Ingen grät, ingen skrek, barnen höll sams och det åts faktiskt en hel del frukost. Ofelia kom iväg till skolan ungefär samtidigt som kyrkklockorna ringde vilket borde innebära att hon kom i tid. Fast å andra sidan, det är Ofelia vi pratar om, hon kan lika gärna ha gått en omväg förbi Partille på vägen till skolan. 
 
Sedan har jag varit på jobbet, varit och handlat (vindruvor, fröknäcke, digestivekex och lax- & torsktärningar), städat, gjort en chokladmoussepaj och nu sitter jag här. Ja. Men det här var väl intressant? Nä. Inte det nej.
 
Okej. Vi gör såhär. Ni skriver förslag i kommentarsfältet om vad ni tycker jag ska skriva om. Kom med rubrikförslag så skriver jag! Ja. Kul! Nu kommer jag att få skriva massor av blogginlägg om gratis porr. Längtar redan. Tack för idag då lilla bloggen. 
 
Kite - Hills (Live at the Royal Opera)
 
(jag har också tappat min musiksmak. har ingen aning om vad jag gillar för musik längre. när någon frågar mig vad jag gillar för musik står jag bara och stirrar på dem som en jäkla city-ko. tragiskt.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0