Låt gamarna frossa på varandra.

Här kommer en liten torsdagslista för det är kul med listor. 
 
Min senaste skärmdump i telefonen:
För att jag tycker att Sandra Beijers minimala portioner är så fascinerande. Den där lilla lilla biten brieost kan väl inte göra någon lycklig? Så jag var tvungen att skicka denna bilden till Ann och Ebba (som jag inte känner, Ebba alltså, Ann känner jag ju) och diskutera den lite. 
 
Mitt senaste klädköp:
Till mig själv? Absolut ingen aning? Köpte ett par gulliga byxor med pingviner på till Flora förra veckan om det räknas.
 
Min senaste lyssnade podcast:
P3 Dokumentär om bordellhärvan på 70-talet. Har dock inte lyssnat färdigt på hela. Så senaste färdiglyssnade podcast var P3 Musikdokumentär om Petter. Har någon slags tvångstanke om att jag måste lyssna på alla avsnitt av podcasts i ordning så jag har lyssnat på alla avsnitt av P3 Musikdokumentär fastän jag bara ville höra den om The Hives. Fråga mig om Taylor Swift, Kanye West och Beyonce, vet allt om dem nu. Vet till och med allt om Frank Ocean fast jag kan inte nämna en enda låt han gjort.
 
Mitt senast mottagna sms:
"😹😹😹😹😹😹😹" från Charlotta
 
Mitt senast inkomna messengermeddelande:
"Jag kan också" från Johanna
 
Min senast taggade bild på Facebook:
Martina taggade mig och skickade denna till mig på min födelsedag, men den är från när jag var en 21-årig pundare. Nä. Skojar bara. Den är från när jag var 21 och bodde i Brighton. 2006 alltså. Fast tror att just denna bilden är tagen i Edinburgh? Det där håret skulle man ju gärna ha tillbaka. 
 
Min senast pinnade inredningsbild:
Jag har inte pinterest, men min senast sparade inredningsbild är denna:
För jag tänker att min pappa ska bygga nåt liknande i det som eventuellt ska bli Ofelias rum om vi får slänga upp en vägg mellan vardagsrummet och matsalen.
 
Mitt senast skickade mail:
 Den här bilden på Jimmys fredagsfika som jag skickade till mig själv förra veckan.
 
Mitt senaste fynd:
Det var en väldigt bra fråga som jag inte har något svar på.
 
Min senaste tv-serieobsession:
Ser ju som sagt om Friday Night Lights just nu. Tycker den är ännu bättre nu andra gången jag ser den. Behöver eventuellt söka hjälp för min crush på Tim Riggins snart.
 
Min senaste använda emoji:
🙄
 
Min senaste anteckning i telefonen:
"Lime 
Mynta
Sodavatten"
Nej. Det ska inte bli en mojito.
 
Mitt senaste dyra köp:
Tågbiljetter till Sågmyra över påsk. Fortfarande väldigt förbryllad över att det alltid kostar flera 100 kronor mer att åka till Falun än till Borlänge. Undrar vad det är för spännande som händer där emellan?
 
Min senaste lästa tidning:
Buffé. 
 
Min senast sedda film på bio:
Hrm. Kanske Paddington 2? Har inte varit på bio på ungefär ett år...
 
Nu ska jag laga färska vårrullar. Är ungefär lika sugen på det som jag är på att skrubba toagolvet med en tandborste men men. Alltså, är sugen på vårrullarna, orkar bara inte stå och doppa rispapper och vika och greja. Men det blir ju gott sen.
 
Vi avslutar med senast lyssnade låt på spotify:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0