Jag ska göra ett blandband till dig där varje sång påminner om något du gjort.

Äntligen stod prästen i predikstolen! Nej. Jag skulle skriva att jag äntligen blivit av med min förkylning, för det var så det här blogginlägget började när jag började skriva på det för en vecka sen. Men det känns ju lite inaktuellt nu. 
 
Det har kommit till min kännedom att mina fans är missnöjda med mitt bloggande och så kan vi ju inte ha det. Det är bara det att Flora inte bryr sig så mycket om min blogg och vill inte alltid sova middag. Så när hon väl sover middag måste det ju städas, tvättas osv osv. (Jimmy bara: "Eh va? När städar och tvättar hon NÅGONSIN om dagarna?") Nä, okej då. Jag måste baka och titta på PLL. Äta måste jag göra också. Man måste äta mycket när man ammar. Ska därför amma Flora tills hon är 25.
 
Angående det här med att skriva så har Ofelia kommit på det enklaste sättet att bli författare. Hon kom nämligen på häromdagen att hon ville bli det. Så hon skrev en bok. Nu ska hon bara ta med sig boken till biblioteket och ställa boken där så att folk kan låna den. Först ska vi framkalla en bild på henne på fotoaffären för längst bak i böcker brukar det ju alltid vara en bild på författaren och stå lite om den. Men när hon är färdig med den sista sidan så ska hon ta med boken till biblioteket så är hon författare sen. Ja, varför krångla till det? 
 
Annars har det blivit december och jag har inte alls blivit färdig med julklapparna redan i november som jag ska bli varje år. Men pengarna tar ju alltid slut innan julklapparna är färdigköpta. Så nu har jag bestämt mig för att sälja Jimmys julklapp på blocket. Eller Flora. Istället för att ha en bebis kan man ju bara lägga ut pyttesmå strumpor lite här och där i lägenheten och låtsas att man har en bebis som sparkar av sig strumporna konstant.
 
Nu ska jag göra färdigt en tårta som jag ska ta med när jag ska på jul-MBT ikväll. Wiieee! Ska få träffa andra vuxna! OCH äta goda grejer. Vilken grej. 
 
Linn Brikell - Without You

Kommentarer
Postat av: Blåbär

Äntligen ett inlägg 😂 Fan vad smart att amma tills hon är 25 så man kan käka chips varje dag!! ❤️

Svar: din önskan är min lag!ja, men eller hur? (som att vi någonsin behövt en anledning till att äta chips varje dag...)
Pernilla

2018-12-05 @ 20:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0