Grattis till julen!

 
"Ulf vände foten upp och ner. Nu är julen slut." 
Har ni inte sett Kvarteret Skatans julspecial ännu så tycker jag att ni ska göra det. Finns på SVT Play. Har ni sett den så kan ni se den igen. 
 
Vi har kommit hem från vårat julfirande i Tidaholm. Där var det full rulle sådär som det blir med fem barn. De två stora är förstås ganska självgående men med den lilla tjejligan med en 13-månaders, en 9-månaders och en 4-månaders var det alltid någon som skulle sova, äta, byta blöja eller bara bäras på. Som det ska vara alltså, men man hade ju liksom glömt det sen sist vi hade bebis. Nåja, det gick bra ändå förstås. Alla fick mat och julklappar även om inte alla fick dem på samma gång. Ofelia tyckte det var bästa julen EVER då hon fick en barbiedocka.
"Tror du att Flora också tycker att det är bästa julen EVER?!" 
Jo, jag skulle gissa på det faktiskt.
 
Tomten fick sparken. Det kom en liten tomtenisse och skulle dela ut alla paket istället, så tomten fick snällt lämna över paketen till henne och gå vidare. Ofelia missade detta spektakel då hon var och köpte tidningen just då, typiskt. Själv missade jag Karl-Bertil Jonsson Jul då jag var tvungen att mata och natta bebis just då. Vad sa du att du gjorde sa du? Jo. Det är sant.
 
Och nu är vi hemma och jullovar oss. Ofelia peppar för nyårsafton så hela lägenheten är helt glittrig. Inklusive Flora. Hon ser ut som en discokula i huvudet. Eventuellt struntar vi i att bada henne innan vi åker till Jönköping så att det verkligen syns att hon ska fira nyår. Min plan för dagen är att vi ska befinna oss på systembolaget redan klockan 10 så vi slipper trängas. Så nu ska jag börja klä på barn och sucka stressat framför Jimmy så han får panik. Ät upp nu så vi kan tacklas sen.
 
CHINAH - Away From Me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0