För jag har inte allt som du behöver och Gud vet, du har inte allt för mig.

Hurra! Idag är det fredag! Vilket betyder absolut ingenting då jag är mammaledig och fredagsmyset nuförtiden oftast består av att natta barn. Meeeen... Nä. Jag har inget men. Den här familjen är i stort behov av jullov. Från varandra. Nä. Jullov i stort tror jag. Lite sovmorgon. Lite mindre stress. Lite mindre saker att behöva hålla reda på. 
 
Förut idag var jag på väg att stoppa in en napp i Ofelias mun. På riktigt. Hon stod bredvid mig och jag stod och fixade med nåt och plötsligt kommer jag på mig själv med att försöka peta in en napp i munnen på henne. Det har varit lite ont om sömn denna veckan. Inatt "sov" jag på soffan med Flora sittandes i mitt knä.
 
Här kommer ett tips om ni vill ha god sömn fastän ni måste sova i vardagsrummet: Bo inte granne med en sjukhusparkering. Det är ett jävla liv. Backande lastbilar, saker som körs på lastkajen, personalen som står och gapar till varandra på lastkajen och nu håller de dessutom på att bygga någonting där så klockan sex drar de igång en stor jävla strålkastare och lite grävmaskiner som bakgrundsljud. Plus att hela den här stan är byggd på lera så huset skakar konstant. 
 
Nä. Men KUL att jag är så positiv tänker ni. Pernilla, hon är alltid så himla glad. Googla på optimist så kommer det en bild på mig. Hoho. Hehe. Jag tror det blir bra med lite helg faktiskt. Vårat äldsta barn har varit ganska påfrestande denna veckan också så jag hoppas på att det är lite helg hon behöver för att lugna ner sig. Så. Nu ska jag laga lite melonsallad med rostad potatis, svarta bönor och fetaost. Sen tar vi helg och hoppas på att nästa vecka blir bättre.
 
 
Jag har köpt chips. Utifall att barnen kanske tänker sova i rimlig tid ikväll. Annars får jag väl hetsäta dem på toaletten medan jag låtsas kissa. Trevlig helg på er kompisar!
 
Ella Rammelt - Måndag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0