Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont, forsätt.

HURRA!!!!!!! Jag ser fram emot att bli övergödd på allt du bakar, lalalalala.
Sååå himla roligt! Är så glad för din skull!
Jamen det är ju bara så jädra kul detta, vi är så otroligt glada för din skull! Nästan så vi också skulle kunna tänka oss att infinna oss på bageriet klockan 6.30 när vi läser schemat:)
Spark där bak från oss
kraaaaaam!
GRATTIS!
Låter helt gyllene, kommer nog bli kanonbra! Och det går bra att gå upp kl 4 med, det är en fråga om vana. Knåda på! :)
Först: HURRA! Så jävla rätt! Hoppas de fattat vad för guldklimp de har fått tag i!
Sen: jag är klok jag... :)
Kram!
Det kommer passa dig perfekt!!! Jag ser redan fram emot att komma och fika på ditt urmysiga kondis som du i framtiden kommer driva. Nu är det bara de där chipstillverkarna som ska se till att fixa in dig som betald chipsprovsmakare också.
Stor grattis till en av de tjejer som fått mig att skratta så många gånger. Redan 2 år?! Galet alltså.
Grattis
Grattis! Det låter helt underbart! (förutom det där med inkomsten) Måste säga att jag är grymt avundsjuk på dig och att du vågar! Sitter själv på ett jobb jag inte gillar så mycket och önskar att jag hade modet (och möjligheten) att få göra något jag brinner för istället. Man skall ta vara på möjligheterna när de glider förbi, och det gör du. Ser fram emot lite baktips och fler smarriga recept på bloggen. Lycka till! (och behöver de en lärling till kan jag tänka mig att stå på kö)
Åh va kul det låter, grattis!
Ser fram emot att få läsa om det här.
Kommer bli förbaskat kul! :D
Grattis grattis grattis! Här händer det saker minsann! Grattis till lärlingandet och grattis till tvåårig Ofelia!
Så roligt Pernilla! Grattis och lycka till!
Jag är ju lite nyfiken, hur går det på jobbet? Är det lika bra som du trodde och hoppades?
Vad kul för dig! Grattis :-)