Inatt har Gud skonat Hisingen, men kärlek skonar ingen.

Hittills har vi ju haft en väldigt fin och solig sommar, men eftersom midsommar närmar sig så kommer det väl att bli ändring på det och det kommer att bli en vanlig svensk sommar igen. Då kan det vara fint att ha lite filmtips på lut. Vi har knappt sett några filmer alls de senaste månaderna, men en film som vi har sett är The Perks Of Being A Wallflower.
 
 
Vad handlar den om då? Ingenting såklart! Eller jo, den handlar ju förstås om Charlie som är en ganska udda och ensam figur sen hans bästa vän tog livet av sig året innan. Nu ska Charlie börja High School och där träffar han Patrick och Sam som tar honom under sina vingar och med på en massa roliga fester och grejer. Den handlar väl om hur det är att växa upp helt enkelt. Jag ger den 5 prickiga prickar av 5 möjliga. Så se den! Men låt oss för all del hoppas att ni inte behöver göra det förrän framåt september och att vi kan få vara utomhus mest hela dagarna fram tills dess!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmy

Vi hoppas ju i alla fall på att vi ska vara utomhus en massa närmsta tiden. Men ibland är det skönt även på sommaren att ta en filmkväll. Då ska jag minnas flera av dina filmtips.
Hoppas du har en skön helg. Kramar.

Svar: visst är det det, även om det inte regnar kan det ju vara lite småkyligt på kvällarna och då är det skönt att mysa inne med en film :)
Pernilla

2013-06-15 @ 21:04:54
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Mårtenssons kök

Jo du, den där svenska sommaren känns som den gjorde sin entré igår och har fortsatt i dag, ena sekunden spöregn och iskallt, andra sekunden hitt värre...
Men filmtips är ju aldrig fel, och visst är det väl hon från H.P som syns på bilderna? Ja, inte för att det har med braigheten på filmen eller så, vi ville mest visa att vi också besitter lite filmkunskaper:)

Kram Kram

Svar: vi har svensk sommar på mornarna och sen blir det fint framåt lunch, helknasigt! och ännu mer knasigt är att vädret säger att det ska bli 27 grader varmt och strålande sol på midsommar, håhåjaja!
jamenvisst, är det Hermoine som är med, hon var inte alls lika duktig på att trolla nuförtiden bara ;)

Kramar!
Pernilla

2013-06-16 @ 20:20:29
URL: http://martenssonskok.blogspot.se
Postat av: Tina N

Minsann, det är i Götet, som sommaren är! ;)
Filmtips är aldrig fel och jag blir på så gott humör av att läsa dina. Du är en mästare på att uttrycka dig! :)

Svar: jajamensan, här är det väl alltid sommar? ;) tack så mycket, det är inte så svårt när det är en film man verkligen gillar som ska beskrivas!
Pernilla

2013-06-17 @ 18:38:22
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: hogie

Asså. Den var så sjukt bra att jag inte riktigt kan släppa den. "20 dollars? What do you need 10 dollars for?" HAHA. Bästa repliken evvah.

Svar: ÅH! den hade jag till och med glömt. hur f-n kunde jag glömma den?!
Pernilla

2013-06-24 @ 12:25:07
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0