Den här utvecklingen har inte förändrat mig.

 
Ett ösregn med bilder från Gränna. Vi har mest strosat runt, ätit enorma mängder glass, badat i den kalla Vättern, åkt över till Visingsö och funderat på varför ingen uppfunnit ett doftljus eller en parfym med doft av polkagrisbageri. Det vore något det. Om Jimmy blev lika kär i Gränna som jag är? Mjä. Det var för dåligt ölutbud tydligen. Varför det nu ska spela någon roll när han ändå brygger sin egen öl? Stöl. Vi möttes halvvägs och bestämde oss för en sommarstuga. Så nu ska vi bara vinna några miljoner så vi har råd med en. Och börja spela på någonting så vi kan vinna. Men nu är vi hemma och tvättar och packar om, för imorgon bär det av till Halmstad i några dagar. Vila hinner man göra efter semestern.
 
Muse - Take A Bow

Kommentarer
Postat av: Mia

Hur kan man inte bli kär i Gränna? Har åkt dit varje år i nästan 30 år och längtar ständigt dit :)
Märkligt nog hittar vi ständigt nya guldkorn att besöka också...

Svar: ja, jag förstår mig inte heller på honom, det är ju verkligen sveriges mysigaste lilla stad, jag är så nöjd med att bara strosa runt och titta på alla fina små trähus men Jimmy är lite mer rastlös :)
Pernilla

2013-07-29 @ 18:44:22
Postat av: Kim

Finfina bilder. Jag blir också sugen på att åka till Gränna.

Svar: nästa sommar kan ju du åka till gränna så åker jag till san seb!
Pernilla

2013-07-31 @ 18:06:26
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Everlasting

Så härliga bilder! Särskilt den med godiset på förstås. Och den lilla sötnöten i solglasögon. Hoppas du hinner koppla av mitt i allt farande och flängande också.

Svar: jadå, bara att vara i gränna är avkopplande nog och i Halmstad satt jag mest på en stol och tittade på när andra skötte allt ;)
Pernilla

2013-08-08 @ 12:51:09
URL: http://everlasting.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0