Att dö gammal och ensam skrämmer inte mig.
5 vitlöksklyftor
Okej tacoslams låter ju inte så gott, men är det detta som serveras så är jag inte den som tackar nej till lite slams.
Gillar ni ost, så tycker jag du ska göra en fikonmarmelad med portvin. http://tantrussinsbak.blogspot.se/2011/09/kexchex.html
Ja men nu visar sig sommaren från sin bästa sida, det måste man ju bara älska!
Ett praktexemplar av en rätt om med all säkerhet är så mycket godare än vad det låter!
Fikonmarmelad skulle vi också föreslå, eller så stoppar du ner dom i en burk med rom och fortsätter fylla på med andra goda bär och frukter och lagrar så det blir en romtopf. Så kan du njuta av sommaren när det blir vinter, kan väl passa en vintertjej?
http://martenssonskok.blogspot.se/2011/06/utlandskt.html
Åh, tacoslams! (måste bli en ny hashtag på det, ho ho) Gott!
Torkade fikon kan du väl göra några powerbars på. Amy har säkert recept på det. För visst behövde Ofelia lite mer energi ;-) Annars tror jag du kan göra som med dadlar och linda in dem i bacon och grilla. Ev. fylla dem med ost innan. Och fikonsås har gjort en gång fast den passar kanske inte till sommarmaten direkt.
Jaha, sent ute som vanligt. Det jag brukar använda torkade fikon till är att göra "isomuffins". De smakar inte jättemycket muffins men är ett gott fruktigt snack ändå tycker jag. Här finns recept:
http://blogg.dn.se/komiform2011/2011/02/07/mellanmal-isomuffins/
(fast jag är inte så bra på det här med hälsa så jag byter ut proteinpulvret mot helt vanligt mjöl. Det kanske man inte ska?)
Mums på tacoslamset förresten, det glömde jag säga! Men du vet nog vid det här laget att jag älskar allt tacos (särskilt den gamla tråkiga tacofärsen) så jag är lättövertygad. En dag kanske jag till och med ger mig på långkok...