En liten bit av himlen.

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Jimmys födelsedag, hurrahurrahurra! Det är det vi roat oss med idag alltså, firat att Jimmy fyller år. Vad nu det ska vara att fira att jag inte längre kan kalla honom för lammkött eftersom vi nu är lika gamla i ett halvår framåt, men men... Vi firar väl ändå då. Lite grann såhär har det sett ut:
 
Ett konstigt stort paket stod på köksgolvet och väntade...
Och Babi hade födelsedagshatten på, bara en sån sak!
 
I paketet fanns det en supersnitsig kaffebryggare med inbyggd kaffekvarn, timer och grejer.
Som var sjukt jobbig att bära hem kan jag berätta, det är inte klokt vilken bra tjej han har den där Jimmy.
 
Jag och tårtbakandet kom inte alls överens idag men till sist blev det i alla fall en marängtårta med chokladfrosting som smakade betydligt bättre än den såg ut.
 
Ja. Så kan man ha det när Jimmy fyller år. Innan vi åt tårta så åt vi plankstek också, det var inte heller så dumt. Även om faktum är att det inte bara var tårtbakandet jag var oense med idag, det har verkligen lyckats vara en sån där dag då ALLT går fel. Jag lyckades kladda ner hela badrummet med hårfärg, blixtlåset i min klänning gick sönder när jag var och handlade, på vägen hem från affären gick påsen sönder så det ramlade ut varor överallt, tårtan blev bara fulare och fulare desto mer jag försökte snygga till den, moset till planksteken blev alldeles för löst osv. osv. osv.
 
Men det där är ju bara småsaker, för det har ju varit en himla fin dag ändå. Och eftersom jag har varit på språng hela dagen så kommer jag förhoppningsvis att sova riktigt gott i natt, det ser jag fram emot. Även fast det tar emot lite att inte längre ha ett lammkött bredvid sig i sängen utan bara en gammal get. Tur att han är gullig i alla fall, den där gamla geten.
 

Kommentarer
Postat av: Camilla - Glassriket

Slank in hit av en slump, och hamnade mitt i födelsedagsfirandet. Vilken lycklig kille, den där Jimmy. Nästan så att man blir avis när man ser presenten och den smarriga tårtan.

2012-09-25 @ 22:23:04
URL: http://www.glassriket.se
Postat av: Kim

Gratta den gamle geten från mig! Och hey, det blev iallafall en tårta, och sååå anskrämlig är den väl ändå inte? Jag hade lätt kunnat tänka mig att offra mig på den.

Svar: nej, såååå ful var den ju inte, men den var bra väldigt mycket finare i mitt huvud innan jag började göra den, då var det en himla massa fina krusiduller och grejer på den... sen ville varken frostingen eller spritspåsen samarbeta med mig. men men, hellre god och ful än äcklig och fin!
Pernilla

2012-09-26 @ 08:15:31
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Susann

Håller med! Vilken tjej den där Jimmy har :)

Svar: jaaa, helt fantastisk, hoppas att han kommer ihåg det när det är dags att köpa julklappar ;)
Pernilla

2012-09-26 @ 08:22:30
URL: http://liladrommar.blogg.se
Postat av: Malin Hellberg

Tycker tårtan ser himla god ut ändå! Skulle inte ha nåt emot att få en sån när jag fyller år om vi säger så. Maräng + choklad liksom - kan det bli annat än gott? Gulleflickvän har han!

Svar: den var helt sjukt god tårtan, och mäktig som bara den, men jag ska nog inte ens försöka beskriva vad den såg ut som under ett tag där när den var som allra fulast...
Pernilla

2012-09-26 @ 11:31:32
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: sofie mumsfillibaba

Du äääääääär världens bästa flickvän!! Men risken är att jag tar över den rollen om jag köper en sån present till min sambo som inte vill ha något hellre.
Hurra för Jimmy!!!

Svar: det jobbiga är ju att de tar så himla mycket plats de här nya makapärerna, det hade nog varit bättre med en gammal hederlig handdriven kaffekvarn och en kastrull ;)
Pernilla

2012-09-26 @ 21:37:01
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Amy's piece of cake

Hurra för Jimmy! Och tårtan ser jättefin ut tycker jag allt!

Svar: det är ju tur att det går att luras lite med bilder ;)
Pernilla

2012-09-26 @ 22:06:06
URL: http://amyspieceofcake.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Ja, gamla getter skam an inte förakta:)
Vilken fin present geten fick, ingen dålig flickvän det inte!

Svar: absolut inte, gamla getter ska man vara rädd om ;) man får passa dem så de inte börjar gnaga på någon sladd eller så bara!
Pernilla

2012-09-27 @ 16:11:12
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0