Du har fått tillbaka ditt leende.

Ho ho ja det var tider det... vilket minne du här ändå, fast det kanske är lätt att minnas något väldigt gott.
Chirre och dirre är ju en klassiker, så som körre och sparre snart ska bli. Det är ju faktiskt Elinor som överfört det braiga uttrycket till mig, så Jimmy borde kanske ha hört det?
Det problemet känner vi absolut igen, man har ju så många rätter man vill göra igen, men så många nya man också vill prova. Hur får man ihopa det liksom? Vinner på triss och blir hemmaparet eller?
Instämmer, som matbloggare vill man ju ha variation på bloggen... ändå har man sina favoriter. Återvinning på hög nivå där, jo man tackar! Hur som helst ser det gott ut!
Är du säker på att det inte var någon sorts pulver i den som gjorde en jättepigg eller var det bara sockerkick?!
Åh gud så gott!
Just den här desserten (eller iaf ett liknande) återkommer hos oss varje år vid påsk. Vissa recept är helt enkelt för bra för att lagas bara en gång.
Dör lite vad gott!
4 år är en lååång tid, klart man får återanvända! ;)