Det verkar som att hon tror att alla löv är fjärilar.

 
Jimmy: "Ska jag köpa med mig något från Maxi på vägen hem?"
Jag: "Blöjor och något gott..."
Jimmy: "Okej, nåt speciellt gott?"
Jag: "Pepsi, Sprite, delicatobollar, dubbla chokladflarn, marianne-godis, dillchips med fresh island-dip, vickningschips med ranchdip, nötmix, kexchoklad, ostbågar och viol- & saltlakritspolkastång är det som jag är sugen på just nu..."
Jimmy: "Ojdå..."
Jag: "Men du behöver ju inte köpa allt det..."
Sen kommer Jimmy hem med två kassa fullproppade med detta.
Jag: "Köpte du ALLT?!"
Jimmy: "Neeeej! De hade inga viol- & saltlakritspolkagrisar... Och hon i kassan tittade jättekonstigt på mig när jag lastade upp allt detta och paket blöjor..."
Really?! Hon ringde säkert soc sen också som följde efter Jimmy hem och nu bara står utanför våran dörr och bara väntar på att någon ska gå ut så de kan störta in och ta bebis ifrån oss.
 
Men alltså. Amningscravings. Hundra gånger värre än gravidcravings. Kanske för att jag inte hade några gravidcravings. Nu däremot. Jag vill ha typ ALLT. Hela tiden. Nomnomnomnomnom. Och så är det fascinerande att någon som är så liten och sover så mycket kan ta så mycket plats och tid. Så tills vi får ordning på rutiner och vardag så blir det väl lite sisådär med bloggandet. Det är lite sisådär med allting faktiskt, men det är väl så det ska vara. Idag kommer mina föräldrar ner och hälsar på över helgen och jag ska försöka att inte somna med huvudet i soppskålen. Det blir nog ganska lätt då jag inte tänkt bjuda på någon soppa.
 
The Hives - Wait A Minute
 
(för det är en sån himla bra pepp-låt. pepp! pepp! så orkar man vara vaken i några timmar till.)

Kommentarer
Postat av: Blåbär

Hjälp vilken bra karl! Och låten är bra pepp! Har den på mitt spinnpass :) Puss, hoppas du mår bra!

Svar: men förstör inte bra låtar genom att ha dem på spinnpass :P eller så är det därför jag aldrig gillat spinning för de brukar alltid spela så dålig musik... jag får nog gå på ditt spinnpass nångång!
Pernilla

2012-10-19 @ 15:31:07
Postat av: Mårtenssons kök

Hugaligen, vilken massa godsaker. Ingen fara att du ska somna med huvudet i någon tallrik alls, du kommer ju att gå på världens sockerrus efter detta:)

Ha en riktigt fin helg med parenterna,
kram

Svar: ja, jag klättrade nästan på väggarna efter allt socker ;) neej, så illa var det faktiskt inte, men jag höll mig vaken iaf!
Pernilla

2012-10-19 @ 17:29:11
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Vilken kille du har! Kan man ringa och beställa och få hemleverans tror du...? ;D KRAM!

Svar: haha, nästa gång han frågar så kan jag ta en beställning från dig också så får han svänga förbi där på vägen hem, det är ju bara en liten omväg ;)
Pernilla

2012-10-19 @ 17:32:03
URL: http://getiton.blogg.se
Postat av: Bland bakverk och kastruller

Oj, där har ni att göra ett tag!!! Härlig blogg föressten!!!

Svar: yepp, vi jobbar på det fortfarande! tack så mycket :)
Pernilla

2012-10-20 @ 09:04:33
URL: http://www.peachloveinfood.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Haha....hade jag rabblat allt det där hade Johan skakat på huvudet och kanske köpt en påse smågodis. Men du! Fattar du hur mycket energi amningen tar. Äta äta äta!! Har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde när jag ammade och samtidigt gått ner i vikt!!:)

Svar: tsss, en påse smågodis, det räcker ju ingenstans ;) problemet är ju att jag knappt hann äta någonting av det för jag hade famnen full med bebis hela tiden och sen åt jimmy och mina föräldrar upp chipsen, skandalöst! jag hann åtminstone äta upp kakorna och marianne-godisarna så jag inte försvinner helt ;)
Pernilla

2012-10-20 @ 17:43:04
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Det är inte för inte de kallar de första två månaderna för smekmånader. Det är bara ni tre som ska vara det viktigaste. Ja, och en massa gott att äta förstås! Måste säga att Jimmy är nog den snällaste pojkvännen!

Svar: det tråkiga är ju att jag knappt hann äta någonting av det :( men det såg ju gott ut iaf, och lite hann jag nog äta eftersom det tog slut, men inte ens hälften av det jag ville... smekmånader?! oj, då vill jag inte riktigt veta hur det blir sen tror jag...
Pernilla

2012-10-20 @ 22:08:37
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Amy's piece of cake

Ja amning gör att man blir hungrig p det mesta... och som jag glömde saker när jag ammade... de kallar det för amningshjärna tydligen ;)
Njut av den här tiden så mycket som möjligt... bloggandet får komma i handta hand, det är bara så. Och försök sova så mycket du kan.

Så snäll han är Jimmy :)

Svar: jag har faktiskt klarat mig rätt bra från amningshjärna, det var faktiskt värre när jag var gravid, då var jag hur virrig som helst! nu är jag mest hungrig och börjar gråta för allt ;)
Pernilla

2012-10-21 @ 01:16:01
URL: http://amyspieceofcake.se/
Postat av: Amy's piece of cake

i andra hand ska det ju stå...!

2012-10-21 @ 01:17:11
URL: http://amyspieceofcake.se/
Postat av: Kim

Där cashade han in många bonuspoäng Jimmy. Men å andra sidan, du har ändå vart gravid och fött en bebis, så han har väl en del att ta igen... ;)


Svar: ja, VERKLIGEN! i minst 9 månader till ska jag ju få allt jag pekar på ;)
Pernilla

2012-10-21 @ 12:03:08
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Lottzys matblogg

Hahaha, vilken bra man du har! Passa på att äta medans du ammar, inte så många gånger i livet man kan äta obegränsat utan att få dåligt samvete! Kommer ihåg att jag åt 2,5 semlor innan jag slutade och då var det mest för att jag fattade att det var lite äckligt för alla andra ;-)

Svar: haha, min pojkvän åt 3 semlor på en kväll en gång sen mådde han så illa så han kräktes... riktigt så långt har jag inte gått ännu ;)
Pernilla

2012-10-21 @ 15:47:02
URL: http://matlottzy.blogspot.com/
Postat av: Nina

Jamen det går ju åt sjukt mycket energi till att amma!! Jag behövde typ äta och dricka hela tiden. Mannen hade köpt två stora kassar med snacks till förlossningen bara utifall att liksom. Allt från isglass till karameller, knäckebröd och chips eftersom man inte visste innan vad jag skulle kunna tänkas vara sugen på. Eftersom jag kräktes i 28 timmar var det ju inte aktuellt att överhuvudtaget nämna snackset då. Men sen efteråt när jag ammade var jag sjukt nöjd med att ha allt det där att knapra på. Särskilt som båda av oss hade svårt att ta oss utanför dörren på X antal dagar... Så jag säger: Det du är sugen på är det kroppen tycker du behöver. Ät ät ät!

Svar: åh, det där förlossningssnackset alltså vad jag tjatade om det... sen hann vi aldrig fixa nåt eftersom hon ploppade ut 10 dagar innan bf och alla tjatat så mycket om att man alltid går över med första barnet så jag tyckte inte det var nån brådska...
Pernilla

2012-10-22 @ 21:45:08
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Ann-Louise

Haha! Jag känner helt klart igen mig. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst hela tiden nu när jag ammar. Värst var det i början och när jag var gravid med Vera åt jag m-i-n-s-t en stor sweizernöt varje dag. Den här gången har jag hittat bättre saker att mumsa på men aptiten är fortfarande enorm. Grattis förresten till sötaste Ofelia!

2012-10-31 @ 17:03:17
URL: http://lillamatderiven.blogspot.com
Postat av: Tina

Förlåt men det var rätt roligt :-)

2012-11-07 @ 16:18:07
URL: http://evelinawf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0