Skimrar som guld.

Dagens middag: Halloumi med Päron- & melonsallad. Passar alldeles utmärkt när det är +26 grader i skuggan och man helst bara vill leva på glass och Fanta citron och inte stå vid spisen alls. Släng ihop en sallad och stek på lite halloumi, och på fem minuter har du en middag. Så kan man roa sig med roligare saker istället, som att ligga i poolen och svalka sig. Eller vara ute på gården på jobbet och bli friterad, knappt en vindpust hittar in på den gården så det är som en bastu där och jag är fräknig. Galet fräknig. "Hur många prickar har du på din kropp egentligen?" Frågade ett barn mig idag. Jag skulle ha bett henne att räkna dem så hade hon haft någonting att sysselsätta sig med i några dagar. Den här värmen gör ju dessutom så att man glömmer bort att man har både blogg och twitter och allt sånt där, men det gör ju inte så mycket tänker jag för det är nog likadant för de flesta. Nu ska jag dricka limevatten och stoppa huvudet i frysen.

The Cribs - Confident Men

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Vi vill också ha en pool att ligga och steka oss vid! Då skulle vi absolut också slänga samman en så här smaskig sallad att sätta i oss vid poolen. Fast det är ju klart, vi kan ju slänga ihop salladen ändå!

2012-05-24 @ 17:44:04
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Sallad it is! Inte ätit en enda glass på hela veckan. Skam!! Lööööv fanta citron!!! Iskall! Levde jag på när vi var på semester i somras. Istället för en kall öl till gravid kvinna!:)

2012-05-24 @ 19:03:08
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Jag skulle kunna leva på stekt halloumi och sallad. Bästa snabbmaten!

Ni verkar ha det lite hetare än på vår sida av landet. Även om vi också haft de varmt, men inte så vi smälter bort. Hoppas hoppas... att det fortsätter vara varmt nu.

2012-05-24 @ 21:31:17
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Nina

Det är verkligen sommar här också för tillfället. Jag lever på sallad. Älskar frukt i sallad. Varannan dag steker jag halloumi till och varannan kör jag chèvre chaud till. Fina grejer!

2012-05-24 @ 22:16:03
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: carolina

Sommarmat <3

2012-05-25 @ 08:38:42
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Everlasting

Jag har också gott om fräknar och jag har aldrig gillat dem själv. Fast min man påstår att bland det allra bästa med sommaren är att mina fräknar tittar fram. Konstig kille det där.

2012-06-10 @ 09:44:06
URL: http://everlasting.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0