Nu är det bäst att du springer snabbare än den här kulan.

Om någon nu har råkat missa det så var det USAs nationaldag i onsdags, och min Storebrors födelsedag (också viktigt!) och då var jag och alla coola kids i Göteborg inbjudna till Lounge(s) på BBQ-fest som anordnades av Hellmanns. Ja, de med majonnäserna och såserna ni vet. Det var första gången i mitt liv som jag överhuvudtaget besökte ett uteställe på Avenyn, ni må tro att jag kände mig hipp!

Det var superfint väder, fruktansvärt trångt, väldigt god mat, gratis drinkar (och det fanns mumsiga alkoholfria alternativ, yay!), jättecoola innemänniskor som vet hur man klär sig rätt. Det vet uppenbarligen inte jag, åtminstone tolkade jag det så när Rebecca Simonsson (hon är inne, det har jag googlat upp!) mest tyckte att min nya klänning dög till att ha som askfat. Och så var Stiflers mum där! Eller åtminstone en kvinna som var galet lik henne, jag tyckte att Jimmy skulle gå fram till henne och ropa: "Stiflers mum!" Det tyckte inte Jimmy.

Förutom Jimmy hade jag såhär fint sällskap. Mumsfilibabba-Sofie och Matrepubliken-Charlotta. Jag har lånat denna bilden av Sofie. Sofie hade dessutom med sig sin kompis Pernilla och Charlotta hade med sig soon to be husband Calle. Vi stod och trängdes och hade det allmänt trevligt hela kvällen.


Efter maten tog de fram gigantiska ishinkar fyllda med Ben & Jerrys i olika smaker som vi fick mumsa loss på. Hur fint var inte det då? Jo, det var tamejtusan superfint vill jag lova! Jag var till och med så väluppfostrad att jag faktiskt bara roffade åt mig en. Det tar sig!

Nu sitter jag här och är arbetslös. Eller har en väldigt lång semester på sisådär 1½ år, jag har inte riktigt bestämt mig ännu för hur jag ska se på saken. Så fort jag klev utanför dörren på jobbet började det regna och sen dess har det öst ner, så jag antar att vädergudarna ser det som att jag har semester i alla fall. Så jag omfamnar väl vädret då och sätter mig i soffan med en kopp te och myser med lite serier helt enkelt. Jag är inte svårövertalad på den punkten.

Foster The People - I Would Do Anything For You

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Du är ju helt sjuk! Såååå bra beskrivning av den kvällen! Längesen jag kände mig så o-cool. Tror jag ska låta mitt blonda hår växa lite så jag kan locka topparna...

2012-07-06 @ 18:08:02
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Den där Rebecca har vi inte den blekaste aning om vem det är, och Googla henne tänker vi absolut inte göra när vi läst vad hon tyckte om din klänning... Sa hon det till dej, eller använde hon den som ett askfat?

Annars måste vi ju säga att det ser ut som en toppenkväll, de där glassburkarna hade vi absolut tagit mer än en av:)

2012-07-06 @ 18:22:41
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Fick också mail om det där. Önskar att jag hade varit i Gbg och haft möjlighet att vara ocool med er ;)

2012-07-06 @ 19:41:33
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Jessica Inspera

åh så gott med glass! :) får nog bli en sväng till affären nu haha :P

2012-07-07 @ 14:06:36
URL: http://inspera.blogg.se/
Postat av: Amy's piece of cake

Ni verkar ha haft det super! Undrar precis som Mårtenssons om din klänning...! Hoppas att den inte användes rent bokstavligt som askkopp, hu!

2012-07-07 @ 20:10:23
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Postat av: Emmy

Jag hade känt mig cool om jag hade fått hänga där med er. Jag hade minsann sagt till den där Rebecka. Det var det värsta! Ja, du hade säkert kunnat få mig att ropa på Stiflers mum också...

Annars verkar ni ha haft en trevlig kväll tycker jag. Synd bara att de glömde min inbjudan.

2012-07-08 @ 10:00:26
URL: http://remsansbistro.blogspot.se
Postat av: Anna Hansson - barnboksförfattare

Gott med Ben & Jerrys!! :)

2012-07-08 @ 20:06:08
URL: http://annahansson.n.nu
Postat av: Tina N

Jag hade absolut inte kunnat vara väluppfostrad där...mmm...glass i stora lass! ;)

2012-07-09 @ 08:59:52
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Nina

Låter som en helkväll! Och ett par gigantiska ishinkar fyllda med B&J efter varje måltid ska jag nog införa här hemma. Ja, tack!

2012-07-09 @ 21:55:59
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Charlotta

Åh, denna kväll, denna episka kväll! Men du Peepee, hoppas du har det fint trots arbetslöshetssemestern och sånt.

2012-07-10 @ 14:32:10
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0