Solen har gått ner och jag står utanför ditt fönster.



Hörni, det här med att jag köpte lösgodis för 84 kronor idag. Det behöver vi inte prata så mycket om va?! Jag skulle ju bara ha några lakritsdumle, eftersom dumma Ica Maxi bytt godisleverantör så finns det inte där längre. Så jag svängde in på Godis-Havet på Allum och skulle köpa några stycken där istället. Men sen fanns det så mycket annat också, så jag skulle bara ha en liten sån och en sån och några såna där också. Plus några såna där som Jimmy tycker om. Och så gick det som det gick. Men det är väl ingenting att prata om? Det är väl en helt normal summa att köpa lösgodis för? "Ja, om man ska anordna ett lågstadiedisco", tänker ni nu. Och det kanske jag ska också. Ett lågstadiedisco för mig och Jimmy. Först ska vi stå tryckta mot varsin vägg och möla i oss godis och dricka läsk ur glasflaska tills vi nästan kräks. Sen ska vi dansa tryckare till Bryan Adams. Sådeså. Skönt med fredag! Det var mest det jag ville säga.

Sharon Van Etten - In Line

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Hahaha, vilken underbart träffsäker summering av de lågstadiediskon jag upplevde! Och mina lösgodisutflykter brukar sluta på precis samma sätt som din just gjorde. Bara så'ru vet.

2012-02-17 @ 20:11:51
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Nina

Å, disco! Jag vill också ha disco här ikväll. Vi ska ändå poppa popcorn så varför inte slå på stort? Jag ska föreslå det och se hur det mottages=)

2012-02-17 @ 20:52:20
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Mårtenssons kök

Tryckare som dansas på armländs avstånd, det var grejer det!

Men det är svårt när man står där och ska välja i godislådorna, det finns så mycket gottigt som de ska lura ner i ens påse. Dumma godislådor i dumma godisaffärer...



Ha en mysigt disco och kräks inte på varandra.

2012-02-17 @ 21:54:08
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Helt LIVSFARLIGT att gå in där. Jag var på ICA och köpte bara liiiiite lösgodis för 38 spänn. Det GÅR inte att köpa lite. De borde ha lite mindre påsar!!

2012-02-18 @ 09:24:23
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, helt underbart, kan se ert disco framför mig!Visst är lakritsdumle bara SÅÅÅ gott?? Ingen har hållt med mig innan, inte ens Magnus som är torks på lakrits. Tur att du finns Pernilla!



Slutade ert disco med en blyg puss eller två eller ;-)?



Kram

2012-02-18 @ 10:04:21
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Kim

Äsch, 84 spänn. Man kan ju alltid låtsas att det var väldigt högt hektopris? Ja?



Ja herregud, tryckare till Bryan Adams, vilka härliga ångestfyllda minnen. Jag kommer ihåg att man aldrig visste när "Everything I do...osv" var slut! Det blev liksom tyst och så släppte man lite, och så fortsatte låtjävlen. Nästa gång det blev tyst höll man kvar och så visade det sig att låten var slut. Piiiinigt värre.

2012-02-18 @ 11:47:27
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Ann

Jag gillar mest att dom tryckt "Godaste butiken!!!" på påsen! Jag skulle dock skrivit "GODASTE BUTIKEN!!!!111111" men det är ju jag det.

2012-02-19 @ 11:40:09
URL: http://www.tidensmelodi.se
Postat av: Tess

Jösses så ljuvligt! :) Är en riktig lösgodis-junkie, smack.



Nämen, messmör är ju delikat! Smakar ju kola :-)

2012-02-19 @ 14:10:27
URL: http://theresiast.blogg.se/
Postat av: buy research papers

Så det är det - godis! Och jag såg, och så och så ... Jag kan inte förstå! )))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0