Sluta låtsas att vi sitter i samma båt.

Det man inte orkade äta igår får man äta idag, som man brukar säga. Så chokladsåsen och glassen åts idag istället. Den mådde säkert bara bra av att mogna till sig lite i frysen, för den var hur god som helst. Man får passa på när det finns glass i våran frys, oftast ser jag bara till glassen när jag ställer in den i frysen och sen ser jag liksom inte skymten av den igen. Förutom kanske som en tom förpackning i soporna. Men nu så, nu är magen full av glass. Det var en bra uppladdning inför i morgon kväll då jag ska ut på finmiddag med jobbet och äta 3-rätters. Det jag la mest på minnet från morgondagens meny var orden oxfilé och mörk chokladtarte. Vad mer behöver man veta? Nej, just det, ingenting!

Eldkvarn - Den Sorgliga Orkestern

Kommentarer
Postat av: Malin

Å, den menyn lät inte fel, inte fel alls! Hoppas ni får det jättetrevligt!! Gå ut och äta gott är nånting jag älskar, bli uppassad och slippa göra nånting själv, synd bara att det så sällan (läs:aldrig) händer...



Jag var oxå öronbarn när jag var liten, hade det typ jämt och hjälp vad ont det gjorde. Skönt att mina söner inte blev det! Här kör vi halsfluss istället ;-)



Kram

2012-02-09 @ 09:57:03
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Kim

Taktiskt av dig att äta mycket mat innan man ska äta ännu mer. Ett nybörjarmisstag är ju annars att svälta sig lite lätt innan en brakmiddag, big mistake. Det gäller ju att expandera magsäcken.

Chokladtarte, det låter som något det.

Och vem vet om Miss Fänkål dyker upp på min blogg snart, en mycket rolig idé.

2012-02-09 @ 11:27:01
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: anna

åh shit vad gott det såg ut!



sv: haha ja man blir sjukt beroende av PLL! jag saknar toby dock! kom tillbaka liksom! fast är glad att Caleb fått en större roll :)

2012-02-09 @ 21:58:06
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Jahaja, du har frysråttor du, sådana som käkar upp allt det goda som köps och stoppas in i kylan.



Hoppas maten smakade finfint på er personalmiddag och att ni fick en superduperkväll.

2012-02-10 @ 21:17:21
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Här hemma är det heller ingen som förstår att glassen kan må bra av att få en liten längre vistelse i frysen, någon gång i alla fall.

Berra och jag tog en dos AD-droppar igår. Mycket god medicin det där. Får nog följa ordinationen och ta en dos på lördagen (också...)

Ha en skön helg!

2012-02-11 @ 09:57:07
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Tess

Mm, ser gudomligt gott ut! :)

Ja, alltså inget spännande jobb kanske, då jag dansar och härjar som egentlig huvudsyssla. Men ica är det! har varit jobblös ett litet tag & det känns som att en stor STOR sten fallit ner från mina axlar. :-)



Åh, köp riskakor idag då! Det är ju smaskigt alltså!

2012-02-11 @ 13:01:39
URL: http://theresiast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0