Ingenting kan stoppa mig nu.

Nu har jag varit på rymmen igen. Jag har varit i Sågmyra och fikat. I flera dagar, bara fikat och fikat. Ibland åt jag riktig mat också, men mest fika. I fredags åt jag mat med min familj. I lördags var vi på husesyn hos Yoshi, Andreas och Sarah och fikade med Jenny och Tobias. Sen gick vi till Lager157 och fikade med Asper och Jocke. Sen gick vi hem och åt mat. I söndags åt vi mat, sen åkte vi hem till Ceebs, Böte och William och fikade med Kalix och Clara. Det är gott med fika. Och nyttigt att umgås med finfint folk. Clara ska köpa Sågmyra IF och bli fotbollsmiljonär. Jag unnar henne det! Det var nog nyttigt för mig att åka någonstans där det inte går några bussar eller spårvagnar heller, där man liksom får vara där man är helt enkelt. Solen sken mest hela tiden också, det var inte heller så dumt. Idag har vi åkt sardintåg och trängts med resten av Sverige som också ville åka hem, men nu är jag hemma och ska krypa upp i soffan och dricka te och titta på serier. Nya avsnitt av The Killing. Mmm. Te. Mmm. Serier. Mmm. The Killing. Mmm. Joel Kinnaman.

Gretchen Peters - Hello Cruel World

Kommentarer
Postat av: Malin

Men alltså, HUR kunde Jimmy bli rastlös, ni verkar ju ha haft fullspäckat schema! I och för sig med att äta er igenom helgen men ändå, ni har ju inte rullat tummarna precis :-)!



Förstår att det är härligt att komma hem, som du skrev, där finns inga måsten utan snarare att man MÅSTE koppla av! Nice....



Här regnar det, börjar tröttna på det här skitvädret, vill ha vår NU, men vem vill inte det.



Kram

2012-04-10 @ 11:45:17
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Kim

Men fika ÄR ju gott alltså, tycker man gör det alldeles för sällan nu för tiden. Det ska jämt ätas mat och drickas öl/vin. Inte för att det är så illa heller... Men det ena behöver ju inte utesluta det andra.

2012-04-10 @ 20:28:38
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: hogie

Men du, Joel Kinnaman, hunk? På riktigt? Fatter aldri dä jag! Efter. Vill vara före nån gång ogg.

2012-04-11 @ 16:18:39
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Emmy

Det var mycket trevligt läsning tycker jag. Skönt att du har fått lite minisemester i Sågmyra även om det varit ett fika-späckat schema. Jag tror du behövde lite av detta.

2012-04-11 @ 22:39:08
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen

Åh vad glad jag blev av äggen, trots att man fått nog av påsken ;)

2012-04-13 @ 22:08:08
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: jocke

Jag unnar mig själv en riktigt snygg one-piece. USA-mönstrad såklart!

2012-04-16 @ 10:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0