Vi ses på måndag!

Vi köpte en ny blomma häromdagen. Den var helt galen och sprang runt i lägenheten och levde rövare så till sist fick lov att sätta den i bur. Eller så fick Jimmy fågelburen med blomman och ljuslyktorna i utav sin mamma i födelsedagspresent så nu sitter den i hörnet mellan bardisken och trappan och är allmänt fin. Och håller koll på blomman förstås. Konstigt nog så är det så att fastän vi har stängt in blomman bakom lås och bom så är det ändå någon som dammar ner, stökar till, äter upp vårat godis och håller mig vaken alltför sent om kvällarna... Väldigt besynnerligt. Imorgon ska jag lära blomman att säga "Far ända in i baljan!" Nu ska jag sova.

Mattias Alkberg - Frigjord, Pånyttfödd

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tror blomman är en utbrytarkung, jag tror det är den som härjar! Köp dubbla lås och en kätting så kanske, men bara kanske, ni lyckas hålla den i buren.



Här skiner solen för typ 5:e dagen i rad, helt galet men underbart! Hoppas ni har samma ljuvliga väder och att din förkylning nu har gett sig!



Kram

2011-09-27 @ 09:53:35
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Vilken vilde! Helt rätt att bura in den! I en mycket snygg bur dessutom. Kul grej!

2011-09-27 @ 10:02:33
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

haha lika bra att den burades in, det där blev ju skitsnyggt ;)

2011-09-27 @ 14:20:44
URL: http://emmasays.se
Postat av: Emmy

Klurigt det där om det du inte är blomman som är skyldig. Men vi har samma problem hemma hos oss. Berra brukar mms:a bilder på äppelskrutt som ligger kvar på soffan. Precis som om jag är den enda som äter äpplen...

2011-09-27 @ 21:08:43
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Tycker att ert nya husdjur är riktigt fint, skam minsann sno idén rakt av och se om vi hittar någon lika fin bur till någon av våra busiga blommor här hemma.

2011-09-27 @ 21:58:13
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Mattias Alkberg lyssnade jag på igår hemma hos en kompis. Eller upptäckte, rättare sagt. Han är inte så dum den där Mattias!

2011-09-30 @ 09:46:33
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0