Tysta nätter och tomma gator.

Idag vill jag inte alls skriva om mat. Idag är jag bara ledsen för att den här killen omkom i en flygolycka i eftermiddags. Bästaste Stefan Liv, honom brukar jag ju nämna ibland här i bloggen. Dels för att han var en fruktansvärt bra hockeymålvakt, men också för att han alltid hade de bästa citaten. Som när han efter att ha förlorat en SM-final mot Färjestad där Jörgen Jönsson också spelade sin sista match, och en reporter efteråt säger: "Jag såg att du åkte fram till Jörgen efter matchen, vad sa du till honom?" Och Stefan svarar: "Eeeh... Grattis." Eller den gången när han blev intervjuad på OS senast och klagade lite på att det inte fanns så mycket att göra där förutom att spela hockey, och efter att ha tänkt efter en stund lägger till: "Fast... Det är ju därför vi är här." Och bara en sån sak som att han en gång tappade bort sin fjärrkontroll och tre månader senare hittade den i kylskåpet. Så nu är jag mest deppig. Och har gråtit en skvätt. R.I.P Stefan Liv, du var bäst när det gällde! Och hockeysverige har verkligen förlorat en av de finaste.

Duffy - Too Hurt To Dance


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Vi är inga sportmänniskor, ser aldrig någon sport på tv osv, och har ingen aning om vem Liv var... men ändå lyckas du få oss tårögda när vi läser dina fina ord om honom.

Skickar dej många kramar.

2011-09-07 @ 20:58:25
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

När jag hörde om kraschen blev jag alldeles ställd, sådant här händer ju inte! Inte på riktigt! Ett helt hockeylag, 42 döda... Så tragiskt och så hemskt, inte bara för hockeyfantaster...

2011-09-07 @ 23:08:07
URL: http://daedalsmat.sajto.se
Postat av: Malin

Jag hade aldrig hört talas om honom, du vet ju mig, noll intresse för sport, men jag läste faktiskt om att han har gått bort igår och gogglade lite. Hemskt när en ung människa rycks bort och speciellt på ett sånt brutalt, otäckt sätt. Mina tankar går till hans familj och vänner.

Kram

2011-09-08 @ 09:50:36
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Sara

Usch jag har också gråtit idag :( Och igår. Detta är verkligen en stor förlust!

2011-09-08 @ 11:57:55
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Postat av: Jenny H

Fint inlägg Nilla! RIP <3

2011-09-08 @ 12:35:30
Postat av: Malin

Jag som alltid haft en liten crush på honom. Han åkte bakom mig i en rulltrappa i Jönköping en gång, och han var så fin. Usch, det är så hemskt och man fattar det inte!

2011-09-08 @ 17:32:42
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Kim

Som totalt ointresserad av sport... (nästan) så hade jag inte stenkoll på den unge mannen, men det var många fina och roliga ord du skrev om honom så nu känns det lite inom mig också.

2011-09-08 @ 18:26:56
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: CJ

Fruktansvärt, helt ofattbart!

2011-09-12 @ 17:17:34
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0