Långsamma toner.
Resten av dagen har också ägnats åt mycket vettiga saker faktiskt. Som en fruktansvärt lång promenad som innefattade upphittande av en mans plånbok så vi fick ringa honom och vänta på att han skulle komma och hämta den, efter det var jag verkligen värd en glass tyckte jag (fast det är jag ju visserligen alltid) och sen kom jag hem med gigantiska blåsor över hela fötterna. Lite förrådsstädning på det och sen middag och mitt nya favoritprogram: Top Chef - Just Desserts. Har ni inte sett det, så GÖR det. Mellan 18-19, på kanal8 på söndagar. Ni hör ju på namnet hur bra det är. Nu är det dags att gå med lite papper till pappersåtervinningen. Livin' the dream!
Les Big Byrd - Zig-Smile
Mumsigt värre!
Åh, gott!
Allvar, lagar DU världens bästa potatisgratäng, jag trodde det var jag ;-) Gott med bara lite skinka och salami till, att man inte tänker på det. Men du, vi grillade en rostbiff i lördags och himmel så mört och gott det blev, till den hade det varit gott med din gratäng oxå!
Hoppas blåsorna på fötterna har läkt och att du får en toppenmåndag!
Kram
Men vad använder du för POTATIS?
Jösses så flitiga ni varit på söndagen då! Är det inte vilodag på den sjunde dagen eller?
Top chefs dessertprogram har vi helt missat, vågar man titta på det utan risk att dregla ner tv-soffan helt?
Var mest upprörd för att morsan alltid säger att jag ABSOLUT inte kan göra potatisgratäng på färskpotatis. Men mjölig potatis ska man ju alltid ha. Undrade bara vad du använde för potatis i dessa tider som fortfarande är färskpotatistider. Nu var det iofs säkert en månad sen det var jag som köpte potatisen till huset.