Precis som svalorna.
Hur kom det sig då att jag ens lagade till raggmunk? Jo, jag tänkte som så att jag har ju bara ätit det i skolmatsalar och då är det ju ganska självklart att det är äckligt. Så jag måste ju testa att göra själv. Och Jimmy hade aldrig ens ätit raggmunk överhuvudtaget. (Jag blir mer och mer säker på att han är från en annan planet för var dag som går.) Så vi testade. Och ja, det funkade väl. Inte det godaste jag lagat, men helt okej. Receptet som jag använde mig av hittade jag här. Nu blir det en kopp grönt te och lite citronmarängpaj.
Paul White feat. Marv Won - Run Shit
Är det gröna teet verkligen grönt eller är det kanske någon annan färg? Men pangkakor och plättar, hur kan man inte gilla pangkakor och plättar egentligen?
Raggmunkar äter jag knappt. Jag gillar annars allt med potatis, men just raggmunkar går bort. Finns bara en sak som är värre och det är lufsa, en ugnspannkaka man gör på raggmunkesmet och toppar med panerat fläsk. Brrr... Så när jag jobbar kväll bjuder svärmor familjen på raggisar ibland. Och jag blir inte alls ledsen.
Åh så gott!
Ett tips på hur du på det allra godaste viset äter raggmunk:
Lägg en raggmunk öppen på tallriken, bred lite lingonsylt över (eller äpplemos om du gillar det bättre :), skär fläsket i mindre bitar och lägg även dom över raggmunken. Rulla ihop som en pannkaka och skär en bit i taget. Så-himla-gott.
Bara ett tips :)
Tack för en grym blogg för övrigt! Hälsningar från Malin i Linköping
Raggmunk som är sååå gott.
Trodde först du hade brunsås på, haha ;-)
Haha, såg en kommentar här ovan: Hälsningar från Malin i Linköping, vadå, är du otrogen liksom, det är ju JAG som är din Malin ifrån Linköping ;-)
Raggmunk är ju SKITGOTT! Har Jimmy verkligen aldrig ätit det?? Testa Lufsa på min blogg, det är jätteenkelt och är en blandning av raggmunk och fläskpannkaka. Äppelmos är gott men först trodde jag det var brunsås och tänkte: WHAT?? :-)
Kram (från Malin i Linköping)
Hahaha ;)
Gör rårakor nästa gång. Mycket godare!! Med fläsk och LINGONSYLT!!!:)
Ville bara skriva att jag gillar din blogg mycket. Läser den sedan en tid tillbaka och har även bakat/lagat lite efter dina recept. Kram
Härlig bild och fint upplägg
Skulle kunna sitta i en recept tidning, så bra är den
Snacka om att jag blev inspirerad av din blogg, igår gjorde jag raggmunkar och OJ vad gott det var:))