Evigheten är här.

Om någon vecka ska jag och Jimmy rymma iväg till Prag över helgen, på en sååå himla romantisk lyxig liten weekendtrip, myyyyys! Ehm. Ja. Nej. Skämt åsido, jag råkar ju veta att några av er har varit där till skillnad från oss. Jimmy vill nog mest dit för att dricka öl och själv är jag ju ingen öldrickare. (Eller alkoholdrickare överhuvudtaget verkar det som these days.) Så nu vill jag har Prag-tips! Vad ska man göra? Vad måste man se? Vad behöver man inte se? Var ska man äta? Vad ska man äta? Kan de engelska i Prag eller måste jag lära mig tjeckiska? Men framför allt, kommer jag att få tillfälle att dra världshistoriens roligaste skämt?
- Kan jag betala med check?
- Ja...
- Här ta honom, han är tjeck!


Steve Miller Band - The Joker

(för att musikalavsnittet av That '70s Show är ett av de roligaste.)

Kommentarer
Postat av: Malin

The Joker! Den låten började jag helt spontant att sjunga på när jag var på fest förra lördan. Har inte hört den på år och dag, men då gjorde jag det oförlåtliga och letade upp den på spotify och satte på den direkt - utan att queue:a ;)

2011-03-14 @ 22:47:55
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anabanana

Det där var tamejfan det överlägst sämsta skämtet jag någonsin hört i hela mitt liv! Och DÅ är det dåligt ;P

2011-03-14 @ 23:06:20
Postat av: charlotta

prag, alltså. jag kan typ ingenting om den staden. såvida det inte råkar finnas en känd bro där? nähä, det var kanske inte den staden nej... ni får helt enkelt dricka öl. en masse.

2011-03-15 @ 10:33:26
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Mårtenssons kök

VI var i Prag förra våren, en underbart vacker stad. Finns viss risk för nackspärr eftersom man går och tittar upp på alla vackra hus mest hela tiden. Hur som helst så drack Håkan en massa öl, Anki inte-tyckte den var alldeles för besk. Däremot slank det väl ner lite vin, men de har vatten oxå-kanske något för dej?:)

Kolla här så hittar du kanske några tips:

http://martenssonskok.blogspot.com/2010/04/dobry-den.html



Är det något annat du undrar över så fråga gärna, kan vi svara så gör vi det...

2011-03-15 @ 12:50:40
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Clara

men åh vilken underbar kommentar. tack tack tack, älskar att du skiljer mig från det "ointressanta dravlet", det är väl ungefär det jag strävar efter.

så glad.

kram

2011-03-15 @ 17:11:22
URL: http://clarasklubbland.blogg.se/
Postat av: Karl

Ingen är perfekt förutom gud

2011-03-15 @ 18:37:24
URL: http://karldenkristne.blogg.se/
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Underbart! Varit där några gånger men nästan 10 år sen senast. Ja, bron får/kan ni inte missa. Vid ena brofästet ligger en klubb som var kanon. Akta er för absinth!! Sen var vi på en cool ölhall. Bara massa karlar som dricker öl, fiser och äter med händerna. Eller, nästan. Den känslan iallafall! Riktig rustik mat och massor av öl i stora glas. Massor av pubar måste ni besöka. Vill oxå!!!!

2011-03-15 @ 20:29:15
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0