En ö av solsken.

Okej. Så jag kanske inte ska klanka ner på min man för att han blir lyrisk över varma mackor. Alldeles nyss satt jag och kollade upp vad det fanns för olika restauranger i Prag och blev då alldeles till mig och lät ungefär såhär: "Jimmy, det finns KFC i Prag, KFC!!" Så jag är väl kanske inte så mycket bättre själv. Jag vet att KFC har skitdåliga villkor för sina anställda (nämn en snabbmatskedja som inte har det) och att det säkert knappt är någon kyckling alls i deras mat. Men ändå hörrni, Popcorn Chicken! Det är fan grejer det.

I Brighton brukade jag, Evelina och Martina köpa buckets från KFC och ha picknick ute i solen. Det var fint. Det var mindre fint att de som jobbade på KFC trodde att vi var retards. "What would you like to drink?!" Och låtsas dricka. "Do you wanna eat in?" Pekar på golvet. "Or take out?!" Pekar på dörren. "Oi! We are swedes and not retards, and the reason that we don't know what to order is that we don't have crappy restaurants like these in Sweden, you fucking wanker!" Sa vi. Inte. För man vill ju inte gå miste om sin Popcorn Chicken eller sin Favourite Bucket.

Ron Sexsmith - The Reason Why

Kommentarer
Postat av: charlotta I matrepubliken

hahahaha. KFC alltså. nja, inte min grej. men jag gillar att stoppa i mig en massa andra onyttiga snabbmats-grejer: pizza, t.e.x. speciellt från pizza hut. eller taco bell (oj, vad jag gillade det när jag bodde i USA! ett under att jag inte väger typ 250 kg nu...) eller wendy's. åh, wendy's är bäst!

2011-03-22 @ 18:32:29
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Emmy

Jag är inte så förtjust i snabbmaten. Bortsett från pizza hut som kan ge mig cravings. Popcorn chicken låter nästan lite läskigt...

2011-03-22 @ 21:43:20
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

:) Låter verkligen... märkligt minst sagt med popcornkyckling?

2011-03-22 @ 22:55:08
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Michael

oh my... trodde inte det fanns ett sånt språk i den lilla kroppen! har du googlat eller kan du så fula ord? kan du smuggla med en popcornpryl till mig, sån skulle jag vilja testa.

2011-03-22 @ 23:02:27
URL: http://lanternan.kokaihop.se
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Jag älskar skräpmat! Jag är inne i en fas där jag är lite trött på kyckling (ett I-landsproblem, jag vet) men jag vill ALLTID ha en Big Mac!

2011-03-23 @ 20:47:02
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0