Jag tror jag älskar dom där jag kommer från.

Jaha. Var tog jag vägen någonstans undrar ni kanske? Eller så förstår ni att jag tog mitt pick och pack och firade midsommar där de vet hur man gör. Alltså åkte upp till Dalarna, där firar vi ju midsommar hela midsommarveckan och inte bara i en liten fjuttig dag. Plus att vi har vett nog att låta midsommarstången stå kvar hela året också, vilket ju inte resten av landet förstått att man ska göra.

Nu var jag ju bara där från torsdag-måndag, så jag firade ju inte hela veckan. Men nog hann jag med en del ändå; midsommarbuffé med snaps, bli starstruck när Calle dök upp, trasiga solstolar, ramla omkull i gräset, åka traktorvagn till grannbyn, gå på förfest-turné, tappa bort alla jag kände, fuldansa med björkris och bakisfika på Lager157. Såhär såg det ut i bilder:











Och idag har jag bara åkt tåg hela långa dagen och nu är jag hemma i Göteborg igen. Det känns inte så himla kul faktiskt, jag hade gärna stannat i Sågmyra några dagar till och bara varit. Det är ju så skönt när man bara kan gå hem till varandra och bara hänga i trädgården lite hursomhelst. En himla fin midsommarhelg var det i alla fall. Men nu är den slut och nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon.

Stevie Nicks - Soldier's Angel

Kommentarer
Postat av: Jenny H

Tack för härliga dagar!

2011-06-28 @ 19:14:20
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Vilken härlig midsommar ni verkar ha haft

2011-06-28 @ 21:09:52
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Mårtenssons kök

Tjo och tjim och inget annat minsann! En händelserik helg, förstå absolut att du är trött och behöver sova ut:)

2011-06-28 @ 21:47:23
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0