Tvivla inte på mig nu.

Jag tänkte att det var dags att visa upp min nya ögonsten. Den här finfina sötsaken fick jag i julklapp av min Storebror. Den yngre av dem alltså. (Eh. Ja. Det säger väl sig självt, tänker ni som känner mig nu. Men det finns faktiskt dem som läser den här bloggen som inte känner mig i det verkliga livet. Och man vill ju inte att de ska ge cred till fel brorsa.) Himla fin julklapp tyckte jag som önskat mig en köksvåg ganska länge, och när man får en köksvåg som är såhär snygg då kan man ju inte bli annat än supernöjd. Hittills har jag använt den nästan varje dag och kan knappt förstå hur jag klarade mig utan en köksvåg innan. Värsta näst-bästa julklappen!

Näst bästa? Ja. Det är svårt att konkurrera med de där lapparna i orange som jag fick av Jimmy. På dem står det nämligen att jag ska få gå på Håkan Hellström på Trädgår'n den fjärde juni. Ja, ni förstår ju själva. Det är ingen idé att försöka ens.

Men - Make It Reverse

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den där vågen var verkligen hur söt som helst! Och visst är det bra med en våg. Särskilt när den bara står där, så lätt att bara väga lite hit och lite dit. Finns då mycket som kan vara bra att veta vad det väger...

2011-01-20 @ 21:40:49
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

En perfekt våg till en perfekt prinsessa, kan inte bli mer passande! Men orange slår ju faktiskt rosa i detta fallet, även om rosa är en mer prinsessig färg:)

2011-01-20 @ 21:45:53
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Jenny H

fiiiin våg! Håkan here we come ;-P

2011-01-20 @ 22:36:03
Postat av: Malin

Vilken gullig bror som känner dig så väl, en riktigt Pernilla-våg! (säger en av dom som inte känner dig i riktiga livet men ändå...)



Ha en mys-pysig fredagskväll med chips och bra tv ;-)

Kram

2011-01-21 @ 07:05:31
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Susann

Jättesnygg! En sån eller likn. men svart, skulle jag kanske önska mej i födelsedagspresent. Har en brevvåg just nu! Inte lika snygg!!! Hälsa sambon detta....

Kram Svärmor

2011-01-21 @ 08:51:56
URL: http://liladrommar.blogg.se/
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Vilken fiiiin våg!!!

2011-01-21 @ 18:07:04
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Anna

Åh herregud,den perfekta vågen!! Jag som är på jakt efter en,och rosa är min älsklingsfärg.Den finaste jag sett. Vart har han köpt den?vill haaaaaaa.

2011-01-24 @ 11:15:18
URL: http://heartroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0