Att bli kär och sedan lämnad är en lek som endast några få klarar av.

Det här himla fina hårspännet fick jag av min mamma i julklapp. Två stycken faktiskt. De passar mig alldeles utmärkt tycker jag och skulle ju sitta finfint med de där örhängena som jag önskade mig i present förra året men aldrig fick. Jag har en matchande ring någonstans också, kanske dags att leta fram den. Nu ska jag och mitt sockersöta hårspänne alldeles strax promenera hem till Evelina och bli bjudna på middag. Åtminstone så ska jag bli bjuden på middag, jag är inte så säker på att det finns någon mat till hårspännet. Jag är ännu mindre säker på vad hårspännen äter. Mjäll och hårspray kanske. Och ja, jag vet att det här är en matblogg. Men polkagrisar är ju faktiskt mat. Sådeså.

Hannah Peel - Unwound

Kommentarer
Postat av: charlotta

haha, äter verkligen hårspännen mjäll? de gör de, va? jag känner det på mig. tror du förresten att det även gäller små hårnålar?

2011-01-13 @ 21:37:08
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Emmy

Om inte annat verkar det som någon hemma hos oss äter hårspännen... Dessa var verkligen hur gulliga som helst. För inte tala om örhängena!

2011-01-14 @ 04:45:21
URL: http://remsansbistro.blogspot.com/
Postat av: hogie

Så himla korkat gjort av mig. Men ja.. Alltså idén är ju god - precis som oftast mat som som man blir sugen på men som egentligen inte alls är gott. När man läser om boken så tänker man liksom "va tusan. det här kan ju vara riktigt bra. nåt sånt har man ju inte läst förut". Hoppas jag lärt mig nåt nu.



Mhm. Har fyllt år. Är nog därför jag inte bloggat på jättelänge? Nu är jag VUXEN. Kostar mycket mer att åka tåg till exempel. Jag ska blogga nån dag. Och om att jag fyllt år. Har dock ingen åldernoja. 26 känns bra. Det är jämnt och så. Är lite autistisk med sånt. Att saker ska vara jämna.



Vill också ha de där örhängena! Polkagrisar. Ska nog flytta till Gränna och gifta mig med en sån trots allt (trots Christian alltså).

2011-01-14 @ 13:19:49
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0