Tålamod.

Jag sitter och är alldeles sådär gladmätt i magen efter Rotsakspytt med grillad Halloumi. Ringla över lite honung och några droppar av din favoritvinäger också så är du i hamn. Sådär löjligt enkelt och stört gott. Halloumin var visserligen lite bråkig och fick ett tag för sig att den är en sån ost som smälter, men det ordnade upp sig sen. Annars har dagen idag varit faktiskt ganska precis likadan som dagen igår. Med sovmorgon, frukost framför teven, långpromenad i solen och lite hockey på teven. Man bara måste ju älska Stefan Liv. Om han inte säger något helknäppt så lyckas han istället välta sakerna som han står bredvid när han intervjuas. För att inte tala om den gången han glömde sin lillebror i frysen i tre månader. Eller ja, det kanske var jag som missförstod det där lite och det egentligen var fjärrkontrollen som han glömde i kylen i tre månader. Men det är inte många människor som lyckas med det heller. Faktiskt.

Shona Foster - Be Bold



Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Sköna dagar när man får ta dagen som den kommer utan att känna dåligt samvete för det!

Betyder det då att han inte öppnade kylen på tre hela månader? Vad levde människan på då, sin lillebror eller... :)

2011-02-13 @ 19:39:12
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Tina N

Haha...jag och Mårtenssons har samma tankar...hur ofta öppnar den där Mannen sitt kylskåp egentligen.. ;))

2011-02-13 @ 20:09:34
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

sv: inte varit på heden och brunchet men som vi förstod det så skulle denna vara bättre. Priset är nog det samma, 165:- inkl kaffe. Det är du värd! Han kan ju vinna igen det på lite enarmad efteråt. Ett tips är att boka!!

2011-02-13 @ 20:46:18
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så gott det ser ut

2011-02-13 @ 20:55:21
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Li

Jaaaa...varför gör osten så?? Ibland blir min också så, helt hopplöst. Att dom inte vet hur dom ska bete sig liksom ;)

2011-02-13 @ 21:21:39
URL: http://sockerdrommar.wordpress.com
Postat av: Malin

En perfekt är till ända alltså?? Men du, helt ärligt, nu är jag här och tjatar igen men blir inte maten ruskigt torr så där? Du känner ju mig, kan inte äta torr mat, ever!! Fast å andra sidan så är det ju faktiskt så på riktigt, att jag KAN inte det sen en operation så det så ;-)!



Drömde om dig i natt, ni köpte ett hus och vi bodde i huet brevid, mitt på landet, fast fråga mig inte var för det drömde jag inte. Knäppt va??

Hoppas ni får en härlig Alla hjärtans dag!

Kram

2011-02-14 @ 08:14:30
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

jag hade lite av en revival på halloumi i helgen. lagar ju det typ aldrig hemma, men i fredags kockade våra kompisar det till mig när de andra åt kött, och det var så jävla gott!

2011-02-14 @ 09:04:25
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: hogie

Var sjukt sugen på halloumi i helgen. Men i affären låg Fontanas ekologiska grilloumi och stirrade på mig. Har inte vågat köpa den förut... för vill man ha halloumi ja då vill man ju ha halloumi.



KÖP INTE FONTANAS EKOLOGISKA GRILLOUMI! Dra mig baklänges så ogott det var. Den smälte (ja, SMÄLTE) och smakade som om jag stekt en fet bit hushållsost.

2011-02-14 @ 10:56:03
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0