En vän i natten.

Igår kväll var vi bjudna hem till Evelina på tapaskväll. Jag hade väldiga bekymmer i flera dagar innan för jag fick tapas-prestations-ångest. Jimmy hade väldiga bekymmer i flera dagar innan för att han inte trodde att han skulle bli mätt på tapas. Man kan väl säga att vi bägge två bekymrade oss ganska mycket i onödan. Lite grann såhär såg maten och kvällen ut:






Ja. Jag vet att jag är himla gullig. Mätta blev vi och det blev massor av mat över, så Evelina kan vara mätt i flera dagar till också. Min favorit var nog de panerade fetaost-stängerna som Robban hade med sig. Yumyum. Dem har jag gått och drömt om idag också. Förutom att äta tittade vi också på slutet av Melodifestivalen, och hade intro-tävling. Sedan spårade det ur lite grann till någon Kvarteret Skatan-liknande parmiddag och jag försökte rädda det hela med en dans. Det gick sådär. Överlag; En sjukt bra kväll alltså. God mat och fint sällskap. Mycket mer än så begär jag inte.

Toro Y Moi - Blessa

Kommentarer
Postat av: Malin

Såg en kommentar du skrivit om Macadamia & Honey. Den finns på Hemköp i Nordstan i alla fall :)

2011-02-06 @ 23:04:29
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Å vilken underbar kväll och så himla mycket gott!!Vadå inte mätt av Tapas förresten, fattar han inte Jimmy att man bara få ta mera helt enkelt ;-) ja, i och för sig, NU inser han väl det!

Ni ser ut att ha otroligt roligt och ja, du ÄR himla gullig!!



Hoppas du får en underbar måndag!

Kram

2011-02-07 @ 07:53:11
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

tapaskväll, fy fabian vad gott! kanske något för halv-sju-hos-oss-kvällen (och ja, det säger jag om precis varenda rätt som jag läser om som ser löjligt god ut).

2011-02-07 @ 09:16:16
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Anna

Låter ju helt himmelskt med tapas-kväll! Hade jag inte haft något emot att gå på, speciellt när maten ser så där god ut!!!

2011-02-07 @ 18:14:20
URL: http://iannasliv.blogspot.com
Postat av: Emmy

Tapas är ju egentligen väldigt enkelt eftersom det kan vara i stort sett vad som helst. En trevligare benämning för plockmat bara. Ser ut som en trevlig tapaskväll. Och en mycket mycket gullig Pernilla.

2011-02-07 @ 22:55:52
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0