En ny sång.

Nu är jag hemma och har återhämtat mig tillräckligt efter helgen för att orka berätta om den. Jag rekommenderar verkligen inte att sitta bakfull i en bil i ca 5 timmar, fy fabian! Men det var tydligen självförvållat att jag mådde så dåligt, fast det tror jag inte alls på. Jag skyller på min Storebror. Helgen såg ut såhär ungefär:

I fredags hade jag beordrat mina föräldrar att vi skulle äta fonduegryta. Vi åt det jätteofta när jag var liten, men sen har det liksom försvunnit från matkartan. Nu skrev jag tillbaka det på matkartan igen. Att mumsa oxfilé, fläskfilé och massa olika såser och röror sitter ju liksom aldrig fel.

I lördags fick jag äntligen gå loss på påskpyntet. Jag fick i present av mamma att hon skulle betala för det jag ville ha så jag plockade på mig bäst jag kunde. Hittills har jag bara visat Jimmy 3 av sakerna jag köpte och han var väl kanske inte alls lika lyrisk som jag. Konstigt. Det blev en tur på Lager157 också, jag kände att jag behövde en ny klänning. För jag har ju inte så många klänningar. Hrm hrm. Sen skjutsade mamma in mig till Falun, där vi plockade upp Clara och Sandylicious och åkte hem till Kalix och lagade tacopaj, och det såg ut ungefär såhär:






Egentligen var det mest Sandy som gjorde tacopajen, hon tog liksom över hela jobbet. När hon inte skröt om hur världsvan hon är som varit på Starbucks förstås, Clara får inte ens komma in på Starbucks för att hon är för tattig och jag som aldrig ens varit utomlands fick istället berätta om en gång då jag var i Småland. Men det är ju som Kalix säger, det finns ju frappe på Waynes, vad ska man med Starbucks till? Clara hade också fina teorier om att de flesta människor bor på adresser med C. Detta grundar hon på absolut ingenting, men det stämmer!


Sen skjutsade våran privatchaufför Johnen ner oss till Pitchers där vi träffade Robin Paulsson. Han kan ha hetat något annat, men jag och Storebror tyckte att han hette Robin. Ja, för min Storebror var på Pitchers också. Det var ju roligt att han hade tid att träffa sin syster lite även om det var jag som bjöd in mig själv. Men han fick minsann ett uppslagsverk av mig, så han borde varit glad. Sen kanske det spårade ur lite och vi pratade mest danska och norska. Jag tycker i alla fall att om man avslutar alla meningar med att säga Petter Northug så är det norska. Akkurat nå?

Under bilfärden hem blev vi underhållna av Erik, till och med när jag sprang upp för att låna toan hos Sandy följde han med och underhållde oss. Jag vet inte ens om han tystnade för att andas och till sist tittar Sandra på mig och säger: "Vem är han?"
Jag: "Men det är ju Johans storebror!"
Erik: "Vafan Sandra, kommer du inte ihåg mig?! Våra mammor gick ju på samma mammakurs innan vi föddes!"
Himla dålig stil där av Sandy att inte minnas honom från mammakursen innan de föddes.

Galet rolig kväll. Jag vet inte om det uppvägde hur dåligt jag mådde igår dock. Fy fabian. Jag mådde fortfarande lite dåligt när jag vaknade i morse. Jag är för gammal för sånt här. Nu har jag ju skrivit ungefär en hel C-uppsats här så nu tycker jag att vi håller här för idag.

Toro Y Moi - Good Hold

Kommentarer
Postat av: helena ljunggren

Det ser ut som att det var en riktigt trevlig helg :D Men fy för att sitta i en bil i 5 timmar...jag pallar det inte ens utan baksmälla så jag kan lätt tänka mig att det var jobbigt :D

2011-02-28 @ 15:44:21
URL: http://www.helenaljunggren.com/
Postat av: Ninni

Hmmm, vilka söner man har. Nu fick jag en förklaring till varför inte orkade prata med mig på söndagen, han måste ha pratat av sig med dig och Sandra ;)

2011-02-28 @ 19:03:24
Postat av: Mårtenssons kök

Men det låter ju som en helhelg och så en fondue ovanpå allt! Fast baksmälla i en bil kan man ju stå över... men det är så du märker att du blivit äldre, det smyger sej liksom på... baksmällorna kommer mycket lättare och varar så mycket längre oxå! Men man kan ju se det positivt oxå, du har känningar av alkoholen mycket längre:)

2011-02-28 @ 19:22:15
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Oj va aggresiv man är?

2011-02-28 @ 19:33:06
URL: http://whatshouldibecalled.blogg.se/
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Påskpynt! Du är galen! Får nog damma av min fonduegryta någon dag...

2011-02-28 @ 20:50:50
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: hogie

Fondue som är värsta innematen nu också. Du är så inne!

Men det är klart. Allt som var inne när vi var små är ju trendigt nu. Så är det för att saker går i cykler. Det är därför det är sånt kaos med könsneutrala kläder nu. Sjuttiotalisterna har ju fått småungar och då ska allt minsann vara som när de var små.

2011-03-01 @ 11:23:45
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Michael

Vilken helg! Låter verkligen som en höjdare. Kan man inte få se något av pyntet, en liten tjuvkik? Vill ju veta om det är värt en resa innan påsk. Starbucks och Waynes? Trodde det var te som gällde, eller?

2011-03-02 @ 21:31:00
URL: http://lanternan.kokaihop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0