Det du behöver mest av allt kan inte köpas med guld.
5½ dl strösocker
1½ dl mjölk
2 msk ljus sirap
½ dl jordnötssmör
och värm långsamt under lock.
Ta av locket och fortsätt koka massan till 112 grader.
Sätt kastrullen i kallt vatten,
när temperaturen närmar sig 45 grader är det dags att röra ner jordnötssmör.
Vispa fudgen ljus och lätt stel och häll upp den i oljad form.
Markera bitar, låt stelna och klipp eller skär loss bitarna.
Förvaras svalt i lufttät burk.
Israel Nash Gripka - Four Winds
Springsteen-biljetter till Ullevi, låter som ett gott betyg!
Du, nu var det ett tag sedan jag var och hälsade på hos dig - skärpning ;) Jag ÄLSKAR fudge, kan tänka mig att det är RIKTIGT gott med jordnötssmör i yum Hoppas du letar upp den där julstämningen snart, annar kan du komma till mig, jag har så mycket att jag skulle kunna sälja på torget ;)
Nutellafudge låter som en idé som förtjänar Nobelpriset!
Nutellafudge! Måste ju bara bli bra.
Vindstilla, det behöver vi nu efter den här helgen, scheisse. Men det ser fint ut idag - hurra!
Det måste ju bara bli bra med Nutella, kanske du kan få oss att göra fudge då också och det är verkligen inte illa i så fall!
Ho-ho!! Nutellafudge kan inte bli fel! Jag gjorde chokladfudge som inte blev bra. Kollat runt lite och verkar finnas 1 miljard recept på fudge. De blev alldeles sockergryniga och inte stela. Får kanske göra skumtomtefudgen. De blev ju bra förra året.
Jag har också planer på jordnötsfudge så det var intressant med din utvärdering där:-) ska fundera på hur det kan bli toppen. Nutella är ju typ gott i allt så självklart kommer nutellafudge rocka fett!
Det ser väldigt gott ut! Nutellafudge låter toppen, kör på det :)