Jag är fortfarande hemsökt av de spöken som krossade mitt hjärta innan vi möttes.

Jag sitter i soffan och dricker te och äter limemuffins med fläderfrosting samtidigt som jag tittar på The Killing. Det känns lite som att jag knappt hinner med att se mitt eget hem och han som jag bor med. Igår kom jag hem från jobbet, bytte om och åkte hem till Jolin. Idag jobbade jag sent och överlevde mitt livs första föräldramöte. Så nu är jag uppe och äter muffins fastän att jag egentligen borde sova. Men jag måste ju hålla igång teven ibland också, annars kanske den möglar. Och det vill man ju inte. Nu ska jag återgå till teven. Imorgon är det fredag!

Laura Marling - Blackberry Stone

(för laura marling är helt fantastisk. hennes låt "new romantic" kan vara en av de bästa låtarna någonsin. bara så att ni vet.)

Kommentarer
Postat av: Emmy

Jag har alltid svårt att komma i säng om kvällarna. Vilken gör att det är aningen tufft när klockan ringer 5:30. Kommer aldrig vänja mig vid tidiga morgnar. En del sa att man gör det när man får barn. Jo, men om barnen också är riktiga sjusovare...

2011-08-12 @ 09:09:02
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Ja, tänk om dygnet hade haft lite fler timmar eller att man klarat sig på fyra-fem timmars sömn?! Så mycket man skulle hinna med!



Du gav mig en idé.....nektarindrink kanske?! Helt insnöad på nektariner! Sååå gott!!

2011-08-12 @ 20:51:26
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Junitjej

Det ser gott ut!

2011-08-14 @ 00:26:42
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0