Det brinner inte, det är bara du som har feber.

Så var den påsken över och inte ett enda ägg har jag ätit. Eller jo, godisägg förstås men inga riktiga ägg. Det brukar jag förstås aldrig göra då jag inte ens gillar ägg. Något som jag däremot ägnat ganska mycket tid åt är båtar. Jag hade ju finbesök av mamma, pappa och min brorson Pippen under helgen och det blev en hel del båtåkande. I fredags gick vi till Maritiman och tittade på alla båtarna som ligger där. Pippen gick från att inte vilja åka dit alls ("Mata hajarna!") till att springa runt i eufori på båtarna och säga att det var den bästa dagen i hans liv.







Nästa dag när vi frågade Pippen vad han ville göra så ville han åka och titta på båtarna, det var det enda han ville göra resten av helgen sen. Det blev inte riktigt så, istället tog vi båten ut till Brännö och tillbringade lördagen där. Tyvärr glömde jag kameran hemma, faktiskt varje dag resten av helgen så det finns inte så mycket mer att visa. I söndags ville Pippen göra något så annorlunda som att åka båt, så vi tog Älvsnabben över till Lindholmen så han fick åka båt i 5 minuter åtminstone. Sen promenerade vi längs kajen upp till Eriksberg, åt lunch ute i solen och åkte båten tillbaka igen. Så det blev en väldigt båtig påsk. Nästan så att jag känner att jag åkt båt tillräckligt för flera år framåt.

I morse åkte familjen hem och jag och Jimmy tog båten till... Nej, det gjorde vi inte. Vi har mest finpromenerat runt vid Stensjön och ätit jordgubbar och glass och sånt där som man ska göra när man är ledig och det är 20 grader varmt ute. Jag skulle kunna vara ledig några dagar till faktiskt, och vila upp mig efter ledigheten.

Sarabeth Tucek - Rising

Kommentarer
Postat av: Emmy

Ni verkar ha haft en härlig ledighet. Men visst vill man vara ledig ännu mer i detta fina väder. Jag vill njuta av solen nu när den är framme, vem vet när det regnar igen. Hua!

2011-04-25 @ 20:45:16
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Wunderbar!! Skulle gärna vara ledig några dagar till. Känns ok att det är ännu en kortvecka!!:)

2011-04-25 @ 21:02:28
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Svar: Åh, va' kul! Under mina första år i livet befann jag mig mycket på dagis och på fritids. Jag ville gärna vara med inne i köket. Jag var en av de där nyfikna ungarna som gärna ville hjälpa till. ;P



Jag håller med. Kärlek är fint på så många sätt. Jag tror att vi alla behöver kärlek, för att uppleva de där knasiga stunderna i livet.



Åh, kul att nu besökte min ö. Tihi, hittade ni någon fin plats att finna lugnet på?

Synd att ni inte var ute idag. Då hade ni kanske träffat på Håkan Hellström. Han var nämligen ute på ön tillsammans med sin familj. Jag såg honom dock inte, men en bekant gjorde det. ;P



Hoppas att du får en bra vecka!

Kram

2011-04-25 @ 21:28:53
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Coquina

Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där om du gillar smycken =)

2011-04-25 @ 21:50:58
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: charlotta

låter som en finfin helg, hördu! vi har också hängt runt och haft det mysigt (men dock inte ätit glass - kön på lejonet och björnen var ju löjligt lång igår...) snart dax för en träff tycker jag, det var längesedan halv-sju-nu :=)

2011-04-26 @ 10:33:10
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: karin - trattoria

sv: harkel, mummel mummel..jo jag har faktiskt det..men det är så stökigt så det kunde jag inte lägga ut en bild på ;)

2011-04-26 @ 16:58:03
URL: http://trattoria.blogg.se/
Postat av: tina

Åh, fina Maritiman! Jag har för övrigt världsrekord i att rusa igenom ubåten på kortast möjliga tid! ;-)

2011-04-26 @ 19:12:31
URL: http://www.pickipicki.se
Postat av: Tina N

Den turen över älven har jag också åkt! :) Lagom båttur! Visst vill man vara ännu mer ledig, när man väl har börjat. Sollov från 15:e aprill till 15:e oktober hade varit lagom! ;)

2011-04-27 @ 16:37:46
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Tina N

Oj, nu blev jag så till mig här....April med ett L ska det ju vara... ;)

2011-04-27 @ 16:44:04
URL: http://frkkaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0