Dansette Dansette.

Igår blev det latemat här hemma. Man får äta latemat när man har ägnat hela dagen åt att montera och möblera. Det står i lagboken. För att göra riktigt god latemat kan man ta den godaste dipen som finns och göra den här goda grytan:

Fresh Island-gryta med ris

För 2 portioner

ca 300 gr lövbiff
1 röd paprika
1 grön paprika
2 vitlöksklyftor
2 dl créme fraiche
1 påse fresh island-dipmix
1 dl vatten

Strimla lövbiffen och paprikan.
Bryn lövbiff och paprika i en djup stekpanna.
Häll över créme fraiche.
Blanda ner dipmixen.
Pressa ner vitlöksklyftorna.
Häll över vattnet.
Låt puttra ihop i några minuter.
Servera med ris och en god grönsallad.

Jag tycker nog om grön paprika nuförtiden. Åtminstone i mat, inte rå. Eller så har jag bara fått för mig det just nu och om någon vecka inser jag att jag inte alls tycker om det igen. Jag gör så ibland.

Nu har jag en hel härlig, solig söndag framför mig. Hur fint är inte det? Hur fint som helst faktiskt. Jag tänker inleda den med att krypa ner i sängen en stund till. Man får ju passa på att vila ut de dagar som klockan inte ringer klockan 5 på morgonen. Som idag. Yay!

Tender Trap - Suddenly

(lyssna på tender trap! bara gör det! ni kommer att bli alldeles glada i magen.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Grön paprika, nä fy! Vi äter gul eller orange, blir vi tingade kan röd funka, i undantagsfall... ;-)

Skönt med slappmat när ni jobbat så hårt, blir det fint då??

Kram och god morgon!

2010-09-06 @ 08:29:12
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0