Solen sken aldrig den dagen.

Latematsmåndag med falafel, bulgur, sweet red chili-salsa och fetaostsallad. När jag började laga maten idag tyckte jag att vi hade ätit det här alldeles nyss och att jag var världens tråkigaste människa. När alldeles nyss var? I slutet av juli. Ja. Man kan ju inte påstå att vi inte äter en varierad kost i alla fall om jag tycker att vi äter någonting ofta när vi äter det var tredje månad. Nu undrar jag mest varför Clara telefonterroriserar mig hela tiden, vad vill hon? Hon verkar tro att vi ska på någon Håkan Hellström-konsert om två veckor. Vad får människan allt ifrån? Vad förvånad hon ska bli när det visar sig att jag sålt hennes biljett på blocket för tusentals kronor. Vad förvånade alla mina kompisar ska bli när det visar sig att jag sålt alla deras biljetter på blocket. Men jag vill ju ha Håkan för mig själv, och så behövde jag pengar till en ny klänning att ha på vårat bröllop.

A-Ha - Lifelines

(jag är inte så förtjust i norsk 80-talspop som man kan tro. det har liksom bara råkat vara det jag lyssnat på igår och idag. det började med take on me, sen tog det liksom aldrig slut.)

Kommentarer
Postat av: towis

älskar falafel!!

2010-10-19 @ 08:59:07
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: hogie

Hahaha, roligt att du vill ha pengar till en ny klänning till ert bröllop. Varför inte ta en gammal? Nån du hade i juni när ni åt bulgur och falafel?

2010-10-19 @ 09:24:11
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Oj, juli var det visst. Då är nog inte klänningen tillräckligt gammal.

2010-10-19 @ 09:24:45
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Falafel är för mig en egen matgrupp. Äter det säkert en gång i veckan.. Fast inte sådan här lyxig hemgjord. Borde satsa på det istället, ser väldigt gott ut!

2010-10-19 @ 09:24:48
URL: http://flickanokakorna.se
Postat av: Mårtenssons kök

Blir man bjuden? På bröllopet alltså? Har aldrig varit på kändisbröllop...:)

2010-10-19 @ 22:15:38
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Cecilia

sv: hihi, jamen det är inget fel på findus :) man får absolut fuska lite ibland, och som du skriver, det här är ju mindre fusk än när man köper på stan. då har man ju inte ens lyft ett finger ;)

det blev ett tips till mig iaf, hade inte koll på att findus hade falafel.

2010-10-20 @ 22:00:56
URL: http://flickanokakorna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0