Min älskling, du och jag vi tror på nåt, vi kommer aldrig rösta blått.

Sedärja. Då var jag hemma igen efter en helg med massa kalas. 3 kalas på 2 dagar har vi lyckats avklara. Ett igår och två idag. Så nu kommer jag att vara mätt i ett år framåt. Jimmy är redan hungrig igen. Förutom att gå på massor av kalas så har jag gått på regnpromenad, vunnit storvinsten på triss (50 kronor), tappat bort örhängen och hittat dem igen, gratis-shoppat i ett garage, tittat på Juno och drömt att jag och Jimmy skaffade en liten hund som hette Yamas.

Hem kom vi också med en massa fina saker från svärmors affär. Lite fina ljuslyktor till exempel som jag ställde i våran trappa så blev det såhär fint:

Det här med att ha en trappa i sin lägenhet är faktiskt helt sjukt bra. Man kan göra så himla fint i den. Det är lätt mitt favoritställe att dekorera på i hela lägenheten. Om ni vill se flera fina saker som min svärmor har i sin affär så kan ni läsa hennes blogg om ni klickar på den här texten. Eller så kan ni åka till Tidaholm och gå in på Pynt & Sånt, det finns te också. Massor av te. Och te gillar vi ju. Jag ska faktiskt dricka te nu. Våran lägenhet är fortfarande iskall så det kan behövas.

Ludwig Bell - Vår Bästa Tid

(sjukt fin kille den där ludwig bell. snyggt namn också. ludwig bell. och så gör han kanonfina bitar med fyndiga textrader. vi gillar ludwig!)

Kommentarer
Postat av: Susann

Det blev ju jättefint med lyktorna! Det enda som är lite synd med trappan är ju att man inte ser den när man är uppe i lägenheten....Precis som när man har fina lyktor utomhus på trappan....

Tack för reklamen!

Ha det!

2010-10-24 @ 22:08:14
URL: http://liladrommar.blogg.se/
Postat av: Susann

Det blev ju jättefint med lyktorna! Synd bara att man inte ser dom när man är uppe i lägenheten. Precis som när man ställer fina lyktor utanför på trappan.

Andra ser men inte en själv.

Tack för reklamen!

Ha det!

2010-10-24 @ 22:11:03
URL: http://liladrommar.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken vacker trappa ni har! Och lykorna passade perfekt där!

Tre kalas på två dagar var inte dåligt, då har du ju dessutom "slippit" att baka utan fått en massa gott ändå!

Kram Malin

2010-10-25 @ 08:40:19
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Maria

Hej!



Letar efter en smörgåsgrill till min son (julklapp)

och googlade efter svampbob eftersom det är lite av en favorit här av både stora och små....så jag hamnade här : ) så nu till frågan! Vart har du hittat din svampbob grill? Skulle verkligen uppskatta ett litet svar på den frågan!



Mvh Maria

2010-10-25 @ 16:16:25
Postat av: Emmy

Det är ju så bra att gå på kalas och trycka i sig gratis mat. ;-)

Du skulle komma hem och pynta min trappa. Får ta och piffa till den med lite ljuslyktor.

2010-10-26 @ 07:58:25
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0