Jag kan inte sova nuförtiden.

Idag blir det varken mat, dryck, bakverk, gamla ruckel till hus eller chips här i bloggen. Idag blir det istället en liten nostalgitripp från de senaste 5 åren. Vi börjar med midsommardagen 2005.

Här är jag, Jessica, Desireé och Sandra i skogen bredvid mina föräldrars hus innan vi ska iväg till Dössberget där man alltid firar midsommardagen där jag kommer ifrån. Jag undrar lite varför Des och Sandra har glas ute i skogen, men mest varför jag är helt klädd i svart och dessutom har byxor på mig. Det händer minsann... Aldrig.


Ett hastigt hopp till mars 2006. Jag, Martina, Hanna, Hanna och Helen på en pub i Edinburgh. Drinkarna kostade £1.50 (ungefär 20 kronor) och vi träffade ett gäng danskar som fick prata engelska med oss för vi förstod inte vad de sa, medans vi snackade svenska med dem. På vägen hem hittade jag och Martina en spis mitt på gatan.


Jag på ett hostel i London, april 2006. Clara hade kommit för att hälsa på mig och vi hängde några dagar i London, där vi bodde på ett hostel långt ute i ingenstans. Där bodde också ett gäng greker som gjorde ALLTING tillsammans och vi delade rum med en stönande farbror som anklagade oss för att bära kniv. Vad hände med det där fantastiskt fina håret jag hade på den tiden?

 

Åh. Vilken pluttig bild. Det är Clara, Ellen, jag och Jenny på Peace & Love 2006. Den där kjolen hade jag på mig idag också. Man ska inte säga att jag är dålig på att använda mina kläder inte. Jag minns att Lena Ph var den bästa konserten på hela festivalen, kanske näst efter Håkan förstås, och att det var allmänt galet. Fast på ett kul sätt, inte på ett sånt där helgalet what the fuck happened-sätt som det blev året efter.

 

Vi avslutar det hela med midsommarafton 2007. Jag och kusin Sigge i köket i min och Storebrors gamla lya. Jag är väldigt engagerad i vad jag nu än pratar om verkar det som och jag vet faktiskt inte alls vem det är som står där bredvid som vi pratar med och tittar på. Men jag saknar gula Cube. Det gör jag.

 

Nu är nostalgitrippen slut för idag och jag ska fixa till mig lite och sedan åka hem till fröken Jolin som ska bjuda på middag ikväll. Annars har jag mest regnat bort idag och bråkar ganska mycket med min dator. Den gör mest som den vill och inte alls som jag vill. Hmpf.

 

Jenny And Johnny - Straight Edge Of The Blade


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Kul att se nåt annat än mat också, fast mat är rätt kul det med... men det finns ju mat på en av bilderna så då blev det dubbelt så kul ju! :) :)

2010-10-28 @ 19:33:49
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0