Jag är på väg att bli intagen och inlåst.

Jag har ägnat kvällen åt köpe-pizza, ostbågar, toblerone och Idol. Efter Idol gick Jimmy och la sig för han börjar jobba klockan fem i morgon bitti. Så jag roade mig med att smygtitta på I Am Legend. Jag trodde ju att den skulle vara läskig och det är inte så populärt att jag tittar på läskiga saker. Eller snarare, det är inte så populärt när jag ligger och skriker om nätterna på grund av mina mardrömmar. Jag är ju rätt kass på det där med att se på film, så jag hade inte sett I Am Legend förut. Det är när jag ser filmer som I Am Legend som jag kommer ihåg varför jag är kass på att se på film. För de flesta filmer är nämligen kassa. Så har ni inte sett den, gör det inte. Åh. Jag är less på "jag är ensam kvar på jorden med massa zombies"-filmer. Nu räcker det. Nu tänker jag gå och lägga mig. Varför Will Smith, varför?

Johan Heltne - Din Alkoholism Är Ingen Alkoholism

(lyssna på Johan Heltne istället. det är bättre än att ödsla tid på dåliga filmer.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Din kväll såg ut lite som min. Köpepizza, godis & ostbågar. Fast byt ut film mot tentaplugg och tvätt. Suck. Är så opepp, vill inte läsa alls. Känner inte ens den där paniken att jag måste läsa för att jag inte kan nånting. För jag kan ju faktiskt nästan ingenting :p Men äääh, det löser sig.



Och du, Will Smith är ju het i alla fall, även om filmen kanske inte är den bästa. Såg den på bio när jag bodde i Stockholm, tyckte inte den var helt värdelös ändå. Synd på hunden, var ju så söööööt. :(

2010-10-30 @ 01:00:00
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: lilly

åh, du får gärna skicka dem åt mitt håll. Tycker att jag inte hittar några såna filmer därute, och de är min favoritgenre. =)

2010-10-31 @ 00:22:44
Postat av: charlotta

köpepizza, ostbågar (åh, vad jag älskar ostbågar!) och toblerone, fy fabian vilken drömkväll! lyx!

2010-10-31 @ 19:14:27
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0