Totalt uppbunden.

Solen skiner, himlen är blå, åh vad det är skönt att leva då. Sen kommer jag inte ihåg något mer av texten. Jag funderar på att gå till Systembolaget och köpa en flaska rosévin utifall att kvällen bjuder på fest. Man vet ju aldrig vad som händer och man kan ju inte bara sitta hemma när det är 25 grader varmt och strålande sol. Nä!

I torsdags bjöd jag Jolin och Evelina på middag här hemma. Det var varmt. Men mest trevligt. Eller mest varmt, jag vet inte. Jag och Evelina planerade en alldeles underbar sommar i alla fall. Jolin ska ju åka till Oslo hela sommaren, så hon får inte vara med på alla våra helt underbara äventyr vi ska ut på i sommar. Kanske om vi åker och hälsar på henne. Det här bjöd jag i alla fall på:


Till förrätt blev det Mozzarellaknyten. Lite mozzarella i smördeg.




Huvudrätten bestod av bakad potatis med tonfiskröra och en sallad.




Efterrätten var jordgubbspiroger med vaniljglass.
Jo, men det är väl klart jag gjorde glassen själv!
Sen la jag den i en sån GB-förpackning bara för att det skulle vara lättare att dela upp den...

Det var torsdagen det. Igår jobbade jag och sen hade jag mest åsk-huvudvärk hela dagen så jag orkade inte göra någonting vettigt alls. Mer än att jobba alltså. På kvällen tvingade Jimmy mig att se någon konstig film där Denzel Washington sprang runt och vörnade om bibeln. Den var ungefär som The Road, fast istället för en jobbig liten unge som sprang runt och skrek: "PAPA!" hela tiden så var det Mila Kunis som ropade: "I wanna come with you!" Jag är tveksam till Jimmys filmsmak. Det må jag säga.

Nej. Nu blir det nog en tripp till systembolaget. Det får bli så. Dricks vinet inte upp idag så dricks det säkert upp någon annan dag. Fan, jag är så äcklig. Jag måste nog duscha innan jag visar mig utomhus. Så får det bli. Dusch, sen systembolag. Sen semifinal i hockey-VM!

Keane feat. K'NAAN - Stop For A Minute

Kommentarer
Postat av: Malin.T

Haha, underbart du skriver, sitter och ler varje gång jag läser din blogg! God glass du gjort, impad, jag lovar ;-)! Mozarellakytena lät spännande, mums!

Visst är rosé underbart nu när värmen kommer ( ja, inte idag då, nu smattrar regnet mot taket, suck... )

Åkte igenom Göteborg igår på vår...utflykt, då tänkte jag på dig :-)!

Hoppas du får en härlig söndag! Kramar Malin

2010-05-23 @ 07:42:09
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Daniella - BakeCake

Det ser underbart gott ut! Den där middagen skulle man inte tacka nej till! :) Ha en fortsatt jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake

2010-05-23 @ 11:19:52
URL: http://bakecake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0