Ett huvud fullt av tvivel och en väg full av löften.


I tisdags åt vi vegburgare i ciabattabröd med stekt paprika, tomat, gurka, ruccola och samma gräddfilsås som jag gjorde till texmexsalladen dagen innan. Så himla gott. Jag ska nog aldrig äta hamburgare i hamburgerbröd igen, ciabatta är ju mycket godare. De senaste två dagarna har min väckarklocka ringt klockan 04.30 på morgonen. Sånt borde nästan vara olagligt. Så igår orkade jag faktiskt inte göra någonting annat än att sova på kvällen. Nu undrar jag mest var sommarvärmen tog vägen? 12 jävla grader och snålblåst är inte okej i slutet av maj.

The Avett Brothers - The Perfect Space

Kommentarer
Postat av: Katja

tack för fin kommentar! jag kommer gå dit med stort självförtroende faktiskt fast att min rätt inte kanske smakar så himla gott. :) den är ju en värdig finalist men på lite andra sätt bara..



jag vill du ska komma på tapasevent på tisdag! kommer bli skoj! annars ses vi på pajfrossan. jag ska vara riktigt hungrig när jag går dit. drömde tom om det inatt kom jag på nu. mniam.

2010-05-27 @ 23:34:10
URL: http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
Postat av: hogie

Varför måste det vara så jävla kallt? Orka frysa. Nu hatar jag din matblogg ännu mer. Men det är bara för att jag är hungrig. Du är säkert go ändå. Trots att det mest är massa mat.

2010-05-28 @ 11:04:45
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0