Dina våtor är strumpa.

Idag har vi mumsat oxfilé i rödvinssås med champinjoner och potatismos. Inte så dumt för en tisdagsmiddag. Vi skulle ätit det i helgen egentligen, men saker kom emellan. Och man kan ju inte låta oxfilé förfaras, så därför fick den agera tisdagsmiddag. Det behövdes efter den här dagen vill jag lova.

Jag har varit på krigsstigen idag. Jag blir inte arg så ofta, men när jag blir arg så blir jag riktigt arg. Och är det någonting som gör mig riktigt arg så är det att bli anklagad för massa trams. Så idag har jag varit arg. Så arg att jag tänkte lämna ifrån mig min jobbnyckel och aldrig mer komma tillbaka. Jag stod till och med med nyckeln i handen medan jag sa vad jag tyckte och tänkte. Men efter en ursäkt lugnade jag ner mig. Saknar dock fortfarande en ursäkt från ett annat håll. Men men, man kan inte begära allt. Ta ingen skit! Grynet är klok.

Kalix är också klok och jävligt bra på att peppa och stötta. Thank you. Nu ska jag dricka te och titta på DH. Om jag orkar hålla mig vaken vill säga. Det gör jag nog, den här stolen är alldeles för hård för att kunna somna på.

Serj Tankian - Saving Us

Kommentarer
Postat av: Malin

Tycker definitivt du ska hålla dig till brownie-glassen. Nu har jag i och för sig inte smakat den, men gissar att den är betydligt godare!



Åh, känner igen det där med att bli anklagad för saker man inte gjort. Man kan bli arg för mindre om vi säger så. Hoppas att det löser sig i alla fall. You go girl och allt det där, för man ska faktiskt inte behöva ta nån skit.



Titta på DH i stället. Jag kiknade av skratt i början när Susan skrek: "FIRE!" och grannarna kom springandes. Roligast var när Tom kom med brandsläckaren. UNDERBART! Skönt att man är lättroad ibland ;b

2010-05-04 @ 21:19:42
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Alltid vid din sida Bosse! ;D

2010-05-04 @ 22:02:10
Postat av: Malin

Sv: hahaha jag och en kompis dissade oss igenom hela when the earth stood still nar vi sag den pa bio... tredje kompisen som var med fick ga tillbaka och se den igen efterat for att vi hade ratat den sa hart under filmens gang att hon inte tyckte sig ha fatt se filmens fulla potential haha!

2010-05-04 @ 22:06:06
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Malin.T

Vilken underbar tisdagsmiddag!

Att bli anklagad för sånt man inte gjort är hemskt, att sen inte få ursäkt ifrån alla inblandade är oxå hemskt. Hoppas du får det!

2010-05-05 @ 08:26:29
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0