Passion För Mat.

Som sagt så var jag och Jimmy på matmässan "Passion För Mat" i söndags. Det var inte dumt alls det. Överallt fick man provsmaka allting från korv till choklad till glass till chips till must. Ja, till och med vin och öl fanns det för provsmakning. Sjukt lång kö var det för att få komma in, men vi glassade förbi den med våra specialbiljetter och kom in till... Ännu mer folk! Därför orkade jag inte fota någonting därinne, men Jennie på Kalasgott har fina bilder därifrån så kika in där vetja.


Vi kom i alla fall hem med chips (skräll!), äppelmust och sen valde vi 3 praliner var från Flickorna Kanolds. Jag valde en pralin med smak av Baileys, en med smak av kanel, kardemumma & ingefära och en med citrontryffel. Och Jimmy valde en med björnbär & vanilj, en med passionsfrukt & chili och en med violtryffel. Jag har bara smakat på den med Baileys-smak ännu och den var förbaskat god. Såklart.

Synd att jag ska vara så dålig på att trängas och gå fram och smaka på saker bara. Jag är verkligen inte alls mycket för folksamlingar. Vi var på IKEA i lördags och jag tyckte att det var mycket folk där, men det var ju ingenting mot hur det var på matmässan. Förutom IKEA så åkte vi till en affär alldeles brevid slakthuset här i Göteborg och därifrån kom vi hem med 1,5 kilo entrecote för 82 kronor och 1,2 kg oxfilé för 100 kronor. Stört billigt! Åk dit om ni har vägarna förbi Göteborg vetja.

Förresten, angående lägenheten vi var och tittade på igår... Vi fick den! Woohoo. Förstahandskontrakt! En egen lägenhet, som vi får bo i hur länge vi vill. Med 2 sovrum och ett stort kök/vardagsrum. Egen tvättmaskin och torktumlare. Yaaay. Vi ska flytta in så snart som möjligt så nu ska det bara börjas packas, skrivas kontrakt och allting sånt där ni vet. Saker som ska sägas upp och den lilla detaljen att vi inte äger någon soffa. Men det där löser sig. Tillbaka till Mölndal alltså. Fint det. Jag har saknat Mölndal. Jag måste skriva det igen: Förstahandskontrakt! Amazing.

Creature With The Atom Brain - Something Is Wrong

Kommentarer
Postat av: julia

hej, hoppas allt är bra med dig idag :)

2010-03-01 @ 16:50:52
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Tina

Grattis till kontraktet, och vad synd att vi inte sågs på passion för mat!! Hälsn Tina, jennies mamma

2010-03-01 @ 17:45:44
URL: http://tinasjostedt.blogg.se/
Postat av: Ninni

Grattis till lägenheten, Mölndal är inte fel att bo i :)

2010-03-01 @ 18:19:17
Postat av: Katja

grattis till.. var var det nu.. jo! FÖRSTAHANDSKONTRAKTET!



synd du inte gick till passion för mat på fredagen om det var så mycket folk under helgen. hann med en snabb visit där då och jag minglade fritt omkring, precis lagom mycket folk!



trist du inte kan komma men vi ses förhoppningsvis snart ändå!



tjingeling

2010-03-01 @ 19:49:55
URL: http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
Postat av: Kalasgott

Sv: Jasså, du var det? Jag tror jag såg dig!! Men jag tördes inte gå fram och hälsa, för jag var inte helt hundra på att det var du! Men, om du var där med din pojkvän / eller killkompis, iklädd kjol, tight och tjusig tröja så måste det ha varit du! :) Kramar

2010-03-01 @ 21:42:12
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis till lägenheten! :D :D :D

2010-03-01 @ 23:14:47
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Grattis till nya lyan!



Kul med matmässan! I Kalmar och på Öland har vi nada matmässor. Skulle vara provsmakningen på Maxi på torsdagar då. Jag tror stenhårt på violtryffeln. Du får rapportera sen.

2010-03-02 @ 20:33:56
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0