Låt oss hålla ihop.

Eftersom det bara regnar och regnar ute, vilket visserligen känns helt fantastiskt skönt faktiskt, och jag inte har någonting att göra så tänkte jag visa att hur vi äntligen lyckats få lite ordning i våran trappa. Det är ju ingen hemlighet eller nyhet att jag och Jimmy tycker olika om allting, så när jag föreslog att vi skulle sätta upp vägglyktor på väggarna i trappan för att få det lite finare fick jag nästan en chock när Jimmy tyckte det var en bra idé.

Fast sen kom ju nästa del, nämligen att komma överens om vad för slags vägglyktor. Jimmy ska ju ha det modernt och stilrent och enkelt, jag ska ha det gammeldags, krusidulligt och i min värld finns det nästan ingenting som heter "för mycket". Det hela löste sig dock ganska lätt då Jimmys mamma mms'ade en bild på vägglyktor som hon säljer i sin affär, och vi faktiskt båda två tyckte att de var snygga. Så i fredags fick vi hem dem, tack svärmor, och nu sitter de uppspikade och piggar upp i trappan.



Vi ska fixa lite mer med fönstret där också. Faktum är att vi ska fixa lite mer med hela lägenheten när vi får lite löner. Det känns som att det börjar bli dags att få upp lite saker på väggarna. Få lite ordning på torpet. Nu ska jag titta på hela första säsongen av Greek igen. Jag har Greek-abstinens.

Bryan Ferry - Smokes Gets In Your Eyes

Kommentarer
Postat av: Malin.T

Vad fint det blev! Har ni trappa i lägenheten eller är det en sommarstuga ni har?

Konstigt att ni har så mycket regn, vi har inte fått en droppe.

Kram Malin

2010-07-13 @ 14:12:06
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0