Från insidan och ut.

Man kan ju fundera på var jag tog vägen efter fredagens vilda äventyr. Ja. Då jag och Evelina tittade på film alltså. Jag gick och la mig. Sen glömde jag inte bort att gå till Systembolaget utan framåt lördagskvällen hamnade jag hos Frida och Nina på balkongfest. Där pratade jag kanske lite för mycket för i söndags fanns det inte minsta lilla röst kvar i min hals. Och med prata menar jag ju sjunga Country Roads på repeat 394893 gånger, utan att kunna mer än två rader av texten och tycka att jag är lika rolig varje gång.

 

Så igår blev det inte så mycket gjort eller sagt. Idag blev jag hemskickad från jobbet för att jag kraxar som en kråka, snörvlar som en 3-åring och ja. Jag visste ju visserligen redan när jag åkte till jobbet att jag inte alls var i form för att jobba, men jag har ju inte råd att vara sjuk så jag fick lov att åka dit ändå. Jag tror att det är vad alliansen kallar arbetslinjen. Som väl mest innebär att man ska jobba även om man står med ena foten i graven och den andra är amputerad. Nåja. Jag har alltså varit sjuk. Det var det jag ville komma fram till.

 

 

 

Idag blev det falafel och bulgur med tomatsalsa till middag. Det mättade bra i magen. Jag körde en fuskis och köpte Findus frysta falafel. Det får man när man är sjuk. Då ska man inte stå och fritera kikärtsbollar. Nu ska jag dricka min hundrade kopp te för idag och hoppas att det kanske är just denna koppen som gör att rösten kommer tillbaka.

 

Terence Trent D'Arby - Wishing Well


Kommentarer
Postat av: Malin

Skickar en krya på dig-kram härifrån~ 

2010-07-26 @ 21:08:05
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ojdå, inte bra med för mycket skönsång... hoppas du kryar på dej snabbt, inte billigt att vara hemma sjuk från jobbet!

2010-07-27 @ 13:16:06
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Postat av: Malin

Aj då mär du fortfarande inte bra?? Trist att bli hemskickad när man ändå är ambitiös och släpar sig till jobbet...

Dina muffins står på "att göra" listan idag, har äntligen varit inne och handlat det som fattades! Dom söta formarna har jag ju haft ett tag ;-)

Kram Malin

2010-07-27 @ 16:24:19
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0